Показати повну версію : Ситняг Крошечний
БУДЬ-ЛАСКА підкажіть чи буде Ситняг крошечний рости без СО2 в 72 літровому акваріумі ??? і дуже велика просьба підказати скільки потрібно світла для цієї рослини в цю акву для нормального його росту :confused:
а чуть не забув в акві будуть креветки, можливо 1 маленький сомик типу Пандороса, штук 10 неончиків та штук зо 8 тетра, або щось на подобі цієї риби )
зветься
елеохаріс ігольчатий
http://www.aquariumhome.ru/plant87.htm
еее нііі )))
зветься
елеохаріс ігольчатий
http://www.aquariumhome.ru/plant87.htm
ви показали іншу рослину :)
ostin777powers
12.05.2011, 22:43
http://www.google.com.ua/search?hl=uk&client=opera&hs=ZJx&rls=uk&sa=X&ei=yDfMTfTuHo7DswaV_rWiAQ&ved=0CC8QBSgA&q=%D0%A1%D0%B8%D1%82%D0%BD%D1%8F%D0%B3+%D0%BA%D1%8 0%D0%BE%D1%88%D0%B5%D1%87%D0%BD%D1%8B%D0%B9&spell=1
дякую...а ше є якісь поради ? може не в цю тему пишу , але скажіть будь-ласка скільки буде норм світла в 72 л. акваріум ?
ostin777powers
12.05.2011, 23:12
кількість ват ділите на кількість літрів....
рекомендують 0.5вт на літр....
В мене він росте при 0.3, со2+добрива, але дуууууже повільно:)
мда...ті лампи будуть коштувати так само як аква )))*DASH*
...для цієї рослини в цю акву для нормального його росту
Не факт, что , то что требуется по "учебникам" необходимо(в большенстве указаны условия близкие к идеальным требованиям).... попробуйте с тем что есть, и может попрет удача!*ONE*
Незавжди якщо є потрібна к-сть світла трава буде рости.Потрібно також враховувати грунти і параметри води.В когось може рости і при 0,3 Вт/л краще ніж при цілому ваті .Якщо траві несподобається хоча б один показник то світлом ви нічого незмінете.Asterix, елеохаріс не є рідкісною травою , спробуйте з тим що є ,невийде - будемо загальними зусиллями:) вирішувати проблему.
мда...ті лампи будуть коштувати так само як аква )))
дві економки від максус на 20 ВА 4100К, або одна над рослиною.:D
я тут купив три лампи денного світле Елюмі....кароче довгі ) це нічого якшо світла на 72 л. буде 39 ВТ ? це норм чи забагато , чи може замало ?))
military
05.03.2012, 12:30
Підкажіть, де можна купити у Львові Ситняг крихітний?
Андрій 35
05.03.2012, 19:31
Привіт , і я купивби кілька кущиків !*DRINK*
military
06.03.2012, 09:17
Знаю, хто в Києві продає... Але там замовлення має бути від 100 грн.
Знаю, хто в Києві продає... Але там замовлення має бути від 100 грн.
якщо маєте на увазі bahmut, беріть сміло, його порції є найбільшими, рослини якісні + бонусів буде багато.
military
06.03.2012, 10:03
якщо маєте на увазі bahmut
Так, саме він )):)
Андрій 35
06.03.2012, 22:43
military, Привіт, так давайте замовимо на двох?!
Gonduras
06.03.2012, 22:53
military, Андрій 35, Я б також приєднався як би хто замовляв - взяв би цілу порцію Eleocharis parvula за 50 гривень.
military
11.03.2012, 10:27
Можливо й так... Людина відправляє Новою Поштою, якщо замовлення від 100 грн.; і поїздом, якщо замовлення від 200 грн. Думаю, краще в приват перейти, бо трішки не по темі ... Так?
military
01.04.2012, 18:00
Придбав дану рослинку... Дуже гарно виглядає... Посадив невеликими кущиками. Але відсотків 30 листочків стало коричневого кольору. Проте розростається також і вилазять з-під грунту нові зеленого забарвлення листочки. Що може бути причиною такого "покоричневіння" старих листочків?
FISHERMEN555
02.04.2012, 19:08
military, возможно потому, что ситняг рос в другом аквариуме, а значит и в других условиях ( свет,вода, грунт). Условия сильно отличны от прежних условий, поэтому старые листочки постепенно отмирают, но в замен дают много молодых побегов уже адаптированых к условиям в вашем аквариуме. Думаю что если его не беспокоить лишний раз, в грунт добавить травке немного удо в грунт ( шарики глины, таблетированое грунтовое удо), то через некоторое время ситняг порадует вас красивым сочно - зеленого цвета газоном.:)
У меня он разрастался 2 месяца. ( см. фото); в целом растение несложное в содержании, но я подаю СО2 в аквариум.
military
03.04.2012, 09:37
но я подаю СО2 в аквариум.
СО2 дакож даю (лимонка). І грунт збагачений (JBL Manado) А що потім зі старими листочками робити? Чи вони самі пообпадають і їх креветки з"їдять?? А стригти його треба?
FISHERMEN555
03.04.2012, 18:39
СО2 дакож даю -ситняг любит СО2. Как впрочем и другие растения.
А що потім зі старими листочками робити? - я посадил и все , ничего не обрезал и не удалял, небеспокоил, старые листочки сами незаметно исчезли:)
А стригти його треба? - я не стриг. Но если бы газон был местами разный по высоте и мне это непонравилось, то взялся бы за ножницы без сомнений, правда предполагаю что после стрижки запарился бы обрезки из аквы убирать.....но красота требует жертв.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009