Руслан
02.06.2011, 11:14
Терморегулятор Kenis K-366, 100Вт (http://www.growpro.com.ua/index.php?productID=56).
Характеристики:
Очень компактный.
Водонепроницаемый.
Простое регулирование и легкочитаемый температурный индикатор.
В комплекте очень можные присоски, для крепления в аквариуме.
Индикатор работы.
Для аквариума до 100 литров.
Мощность 100 Вт.
Длина 27 см.
На рахунок водонепроникності - через два роки помітив, що волога таки трохи проникає в колбу, прийшлось підняти над водою так аби пластмасова головка була повністю над поверхнею води.
4 роки працював нормально, однак вчора заглючив - я його виставив на підтримання температури в акві - 24 град, а він включився і невиключався навіть при температурі води 27 град., далі я його скрутив до 17 град, а він і далі грів воду. Виключив з розетки, включив...а він далі гріє *DASH*. Тоді я його струсив і він відключився.
До того проблем не було, похибка між виставленою температурою та фактичною в межах норми - 1град.
Характеристики:
Очень компактный.
Водонепроницаемый.
Простое регулирование и легкочитаемый температурный индикатор.
В комплекте очень можные присоски, для крепления в аквариуме.
Индикатор работы.
Для аквариума до 100 литров.
Мощность 100 Вт.
Длина 27 см.
На рахунок водонепроникності - через два роки помітив, що волога таки трохи проникає в колбу, прийшлось підняти над водою так аби пластмасова головка була повністю над поверхнею води.
4 роки працював нормально, однак вчора заглючив - я його виставив на підтримання температури в акві - 24 град, а він включився і невиключався навіть при температурі води 27 град., далі я його скрутив до 17 град, а він і далі грів воду. Виключив з розетки, включив...а він далі гріє *DASH*. Тоді я його струсив і він відключився.
До того проблем не було, похибка між виставленою температурою та фактичною в межах норми - 1град.