Показати повну версію : Йодотроф+аулунокара=? або хто сплюндрував самку?
На тимчасовому утриманні маю самку йодотрофеуса (без самця). Прийшовши з роботи 10 днів назад зауважив, що вона виношує ікру.
Ну, думаю, ікра незапліднена, тож за кілька днів пропаде. Але вже пройшло 10 днів, кількість ікри скоротилась, але частина залишилась - значить хтось постарався, але в акві є тільки 3 самця аулунокари.
От і виникає питання, в когось було щось подібне і що з того вийде чи не вийде?
Перших 2 фото - мамаша, на ін. трьох потенційний батько.
zelenapantera
06.06.2011, 12:38
вийде!:D в мене самиць альбіносів піндані постійно "обслуговував" самець зебри RR!:D причому часом якісніше ніж їх "коханий" альбіносик, бо молодь бувала виключно вся "зебряча"!:D:D:D Пан Андрій (NAVY) розповідав мені, що мав подібні "шашні" з ауратосами, так шо шось в тебе, друже, вийде, а що саме...чекати залишилось не довго!*ONE* ну і з нетерпінням будемо чекати на результат!:)
Руслан, Ну ти вже й "занедбав" :) рибу що почала на "чужих" хлопів кидатись.*NONO* Так мав таки випадкі серед малавійців,але то була мбуна,а схрещення між утакою й мбуною:confused: такого за мій досвід не було. Пропоную зберегти випадкову молодь(але не пускати її в світ) й побачимо наскількі витривалі мальки.*DRINK*
zelenapantera
06.06.2011, 12:57
а схрещення між утакою й мбуною
заставили працювати память:D:D в мене той самий самець зебри одного разу "обробив" самицю ред кайзер: молодь була рівно наполовину рожевих зеброк і аулунокар!:D
Так ,дивним це назвати просто не доречно:confused: Напевно за ці роки змінився світ й відносини між рибами:D
схрещення між утакою й мбуною
У мене також самиця Ред Кайзер нерестилась з самцем Саулозі, молодь успішно виросла, всі були схожі на аулонокар...самки сірі, а от самці - не червоні, як Кайзер, а металево - синього кольору(швидше схожі до королеви Ньяса). Потім стався другий казус:було дуже цікаво подивитись, що з цього виросте, тому запустила в загальну акву і одна з молодих самиць(гібридів) знову віднерестилася з Мбуною, а саме - з самцем Псевдотрофеус Елонгатус Орнатус:p. Цього разу молодь вийшла двох типів: половина формою схожих на аулонокар, інша половина - на псевдотрофеуса... Але, як пізніше виявилось, мальок схожий на псевдотрофеуса - дуже слабкий і мало-помало - відійшов ... Решта росте... з окрасом , поки, нічого не зрозуміло(4см), але дуже цікаво, що це буде, згодом виставлю фото:)
Щось самці не сподобалось і вона за ніч з'їла тих кількох мальків, яким вдалось виклюнутись.
А може відчуває, що вже цього тижня потрапить до господара - а там є хлопчик її масті :D.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009