Показати повну версію : Шукаю пораду
Доброго вечора!
Вирішив завести собі рибок поцікавіше ніж гуппі. Хочу якихось невеличких(типу неонок) і щоб не надто важко було розводити бо люблю коли рибки "свої".
Порадьте будь-ласка яких рибок мені завести і де знайти про них інфу.
Вельми вдячний!
Вирішив завести собі рибок поцікавіше ніж гуппі. Хочу якихось невеличких(типу неонок) і щоб не надто важко було розводити бо люблю коли рибки "свої".
Відповісти на Ваше питання важко, бо треба бути трохи екстрасенсом :) і вгадати смак, отож раджу полазити по цьому форумі і уважно придивитись до риби, яка є в учасників форуму (принаймі вона точно буде жити і множитись в нашій воді), а потім прочитавши в неті статті по утриманні звузити параметри пошуку - наприклад це має бути харацинка або лабіринтові, барбусові чи карликові цихліди...
Ну, думав про неонів, але навряд чи розвести зможу. Зі статті про них поіняв, що їм тра добре пильнувати за хім. параметрами води. Може даніо? Вони з гупами і меченосцями зживуться?
Jararaka
06.01.2009, 02:05
Неоны - очень выносливые рыбы, а хим.параметры воды нужны им только лишь при нересте.
Данио уживутся со всеми, кому в пасть не поместятся :).
Но вот - данио из Азии, гуппи и меченосцы - из Ю. Америки. Может быть, лучше запустить в аквариум каких-то апистограмм или некрупных геофагусов ?
Хотя нет !!! При объёме в 50 литров вам хватит и нынешнего населения, либо те же данио рерио, либо кардиналы.
P.S. Анциструсы тоже лишние.
Охват Марьян
06.01.2009, 02:13
Поцікавіше ніж просто гуппі може бути тільки Poecilia reticulata sp.
http://1aj.ru/cms/data/upimages/guppy-strains_586.jpg
Ці гуппі що є в нас і колекційні, що можна замовити - це зовсім різні речі :)
Якщо б Ви створили тему про свій акваріум і описали його то можна б було щось порадити. Що Вас саме ціавить живородячі рибки чи ікромечучі ?
Напевне ікромечучі. А описати акву все руки не доходять :(
P.S.: а чому анцитруси лишні?
P.S.: а чому анцитруси лишні?
тому що розмножуються швидко,виросають вони досить велики, та гадять суттєво. :D
Доброго вечора!
Вельми вдячний!
глянь на кардиналів.
Бери мультіків нерестяться 2 рази на місяць ;)
http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=287
Всетаки думаю взяти даніо, якщо буде їм маловато місця - сплавлю десь пару гупіків :)
Плін, перелопатив форум але не знайшов адреси тої контори на "Хмельнилького":(.
Хто може - підкажіть де точніше її можна знайти, а то я хочу нову акву замовити :)
я замовляла на південному і на краківському роблять який хочеш розмір:)
Tarik_Nikita
09.02.2009, 14:34
Плін, перелопатив форум але не знайшов адреси тої контори на "Хмельнилького":(.
Хто може - підкажіть де точніше її можна знайти, а то я хочу нову акву замовити :)
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=199 дивись сюди*RTFM*
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009