КПК

Показати повну версію : Шукаю пораду

3cX
05.01.2009, 23:20
Доброго вечора!
Вирішив завести собі рибок поцікавіше ніж гуппі. Хочу якихось невеличких(типу неонок) і щоб не надто важко було розводити бо люблю коли рибки "свої".
Порадьте будь-ласка яких рибок мені завести і де знайти про них інфу.
Вельми вдячний!

Руслан
05.01.2009, 23:41
Вирішив завести собі рибок поцікавіше ніж гуппі. Хочу якихось невеличких(типу неонок) і щоб не надто важко було розводити бо люблю коли рибки "свої".

Відповісти на Ваше питання важко, бо треба бути трохи екстрасенсом :) і вгадати смак, отож раджу полазити по цьому форумі і уважно придивитись до риби, яка є в учасників форуму (принаймі вона точно буде жити і множитись в нашій воді), а потім прочитавши в неті статті по утриманні звузити параметри пошуку - наприклад це має бути харацинка або лабіринтові, барбусові чи карликові цихліди...

3cX
06.01.2009, 00:30
Ну, думав про неонів, але навряд чи розвести зможу. Зі статті про них поіняв, що їм тра добре пильнувати за хім. параметрами води. Може даніо? Вони з гупами і меченосцями зживуться?

Jararaka
06.01.2009, 02:05
Неоны - очень выносливые рыбы, а хим.параметры воды нужны им только лишь при нересте.
Данио уживутся со всеми, кому в пасть не поместятся :).
Но вот - данио из Азии, гуппи и меченосцы - из Ю. Америки. Может быть, лучше запустить в аквариум каких-то апистограмм или некрупных геофагусов ?

Хотя нет !!! При объёме в 50 литров вам хватит и нынешнего населения, либо те же данио рерио, либо кардиналы.

P.S. Анциструсы тоже лишние.

Охват Марьян
06.01.2009, 02:13
Поцікавіше ніж просто гуппі може бути тільки Poecilia reticulata sp.

http://1aj.ru/cms/data/upimages/guppy-strains_586.jpg

Ці гуппі що є в нас і колекційні, що можна замовити - це зовсім різні речі :)

Якщо б Ви створили тему про свій акваріум і описали його то можна б було щось порадити. Що Вас саме ціавить живородячі рибки чи ікромечучі ?

3cX
06.01.2009, 09:00
Напевне ікромечучі. А описати акву все руки не доходять :(
P.S.: а чому анцитруси лишні?

Назар
07.01.2009, 15:56
P.S.: а чому анцитруси лишні?
тому що розмножуються швидко,виросають вони досить велики, та гадять суттєво. :D

Lestat
07.01.2009, 22:25
Доброго вечора!
Вельми вдячний!
глянь на кардиналів.

ENERGY
09.01.2009, 23:45
Бери мультіків нерестяться 2 рази на місяць ;)

http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=287

3cX
09.01.2009, 23:56
Всетаки думаю взяти даніо, якщо буде їм маловато місця - сплавлю десь пару гупіків :)

3cX
09.02.2009, 11:03
Плін, перелопатив форум але не знайшов адреси тої контори на "Хмельнилького":(.
Хто може - підкажіть де точніше її можна знайти, а то я хочу нову акву замовити :)

irenx
09.02.2009, 12:36
я замовляла на південному і на краківському роблять який хочеш розмір:)

Tarik_Nikita
09.02.2009, 14:34
Плін, перелопатив форум але не знайшов адреси тої контори на "Хмельнилького":(.
Хто може - підкажіть де точніше її можна знайти, а то я хочу нову акву замовити :)

http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=199 дивись сюди*RTFM*