Показати повну версію : Розташування фільтра в аквариуме !
У інструкції до більшості фільтрів вони встановлються як правило близько до поверхності води!
Але виникає питання а як краще встановити фільтр блище до грунту чи блище до поверхності води?
Як буде єфективніше фільтруватися?
Спочатку вкажіть який саме у вас фільтр???
Спочатку вкажіть який саме у вас фільтр???
AQUAEL 02-849
400L\h
Фільтр внутрішній!
Висота акваріума 40см фільтр 15см можна і вище розмістити і нище а як краще???
Перше,що хочу зауважити де Ви прочитали такі рекомендації про встановлення ,+ - 10 см від поверхні води то не істотне.При висоті акви 40 см так воно ї виходить.:D Головне щоб він був повністю зануренний у воду,враховуючи з часом кількість води що випаровується.Та ще тре експерементально підбирате занурення відносно режима рботи фільтра в якості "компресора",при сильному зануренні він може не прогоняти повітря.Тому висновок прилаштуйте свій фільтр посередені відносно дна та поверхні води,і він буде працювати на *THUMBS UP*.
Tarik_Nikita
13.01.2009, 14:17
якщо не маєте компресора, то нище, але так щоб булькало)))
Спасибі!
У мене повітря поступає окремо через компресор- тому фільтр виконує роль тільки фільтра!
Просто хотів дізнатися чи краще біля дна чи ні розташовувати фільтр!
В такому випадку.я розташовую фільтри блище до дна.Пояснюю чому:легше замаскувати,лібше циркуляція води.Але то все вирішується експерементальним шляхом та відповідно до кожної акви окремий пілхід.
Охват Марьян
13.01.2009, 16:07
Все залежить від ситуації.
В травнику краще ставити фільтр ближче до поверхні води, а в цихліднику навпаки.
Все залежить від ситуації.
В травнику краще ставити фільтр ближче до поверхні води, а в цихліднику навпаки.
А яка різниця між травником і цихлідником??? (з рослинами і без?)
Viktor давайте вчитись одразу називати все своїми термінами та назвами*RTFM*.Водорості це паразити,а в наших акваріумах жиють РОСЛИНИ.:)
Повністю згідний!
Виправив! То яка різниця??
Повністю згідний!
Виправив! То яка різниця??
Ви на правильному шляху:),раджу подивитись фото,тоді самостійно все зрозумієте:D
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009