Показати повну версію : Івано-Франківськ. Утримайтесь від підміни води.
Франківчани!
По можливості в не робіть підміни в найближчий час. Я зробив в неділю!!!!
10 мертвіх пляцків(Диня 5шт., Зміїна Шкіра2шт., Супер Піджен5шт.).
Подзвонив в Екотехпром. Скахали що посилено хлорують воду. На який термін незнаю. Хоч би попередили населення. Піду нап'юсь.
Співчуваю:(,в мене минулого року приблизно в цей період теж після підміни води-більше половини населення акваріума пішло спати!*DASH*
Хоч би попередили населення
Хм... А хіба в нас то прийнято? Минулого тижня у нас міняли водогін біля нового стадіону... То спочатку взагалі води не було, а потім пішла така з іржою, що страшно було дивитись на неї. І це при тому, що в мій район подається вода з іншого забору...
Мої співчуття... Шкода коли доглядаєш рибу, вкладаєш в неї не тільки кошти, але і свою душу, а потім через таке доводиться починати все з початку. Головне, щоб руки не опускались
Apes, а Ви відразу воду з крану заливаєте чи відстоюєте день-два?
ну і якщо збираєтесь знову дисків запускати - загляньте сюда http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=6974
Apes, а Ви відразу воду з крану заливаєте чи відстоюєте день-два?
ну і якщо збираєтесь знову дисків запускати - загляньте сюда http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=6974
Одразу. Нема можливості такі об'єми відстоювати
Доречі я торшки поспішив з висновками. Є виживші.:) правда не їдять.
в такі моменти дуже радуюсь що живу в приватному секторі і такі проблеми мені не відомі
взагалі від води з хлоркою мене скидає прищами як в 14 років, страшно в дзеркало дивитись *JOKINGLY*
Ми хоч і живемо в приватному секторі і беремо воду з криниці , але також маємо проблему : Нітрати у воді 100,8 (дані санепідемстанції) - риба гинула , а від чого не знали , добре хоч хватило розуму тести зробити після чого підмінили зразу 50 % води (дистиляту). Зараз воду з криниці навіть не п'ємо.
Виною всьому фермер , що удобрював пшеницю .
Александр2101
15.12.2011, 21:56
Я Вас не розумію... 100 гривен коштує корпус фільтра, 60 гривен елемент в нього на основі синтепорну 0.05 мм і активованого вугілля, ну купіть собі ті фільтра під малим напором пустіть через них воду тай ляйти в акву, проблем не буде, перевірено.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009