Показати повну версію : Допоможіть з вибором таймера включення світла
Вирішив придбати автоматичний таймер включення світла який програмується на тиждень вперед передивився багато сайтів перебрав купу виробників зупинився на т.м. DUWI може в когось встановлений. Де подібне шукати які приблизно ціни,порадьте шо краще :confused:
Наскільки я знаю народ в Арованії(інет магазині) замовляв.Але я особисто бачив їх в Епіцентрі,Практікері тощо.На мою думку ціни різняться не суттєво.:DАле кожному своє.:)
А в Вас до прикладу стоїть автомат чи вмикаєте вручну???
Все роблю вручну,мені так зручніше.
Можу лиш порекомендувати одне це брати таймер з акумулятором!!!
Причина у тому що звичайний механічний таймер при відімкнені світла збивається!
Крім того його рухомі частини швидше зношуються!
Один мінус це те що вони доволі дорогі зате підтримують паро програм!
Всім щиро дякую купив KEMOT URZ2001A поки що довольний
Привіт всім!от вирішила собі теж таймер придбати:)Підкажіть будь-ласка, який краще і де його можна купити?
Vitalik_only
13.04.2009, 13:43
Привіт всім!от вирішила собі теж таймер придбати:)Підкажіть будь-ласка, який краще і де його можна купити?
Як на мене, то краще електронний з реле. Де купляти нажаль нічим не можу допомогти, але купляйте там, де продавець надасть вам якнайдовшу гарантію
Як на мене, то краще електронний з реле. Де купляти нажаль нічим не можу допомогти, але купляйте там, де продавець надасть вам якнайдовшу гарантію
На "Краківському" бачив такі. Є електроні та механічні-під"єднуються до компресора. Ціни не знаю, але продавець надає гарантію та консультацію!
ой дякую за інформацію!а де саме на краківському?
сьогодні ходила в епіцентр там є таймери якісь китайські, одні механічні і є електричні...і от що цікаво, що такі таймери програмуються максимум на тиждень, а що робити якщо 3 тижні нікого дома немає? :confused:
Тобі цілком досить отого таймера з епіцентру. Таймер на якому написано "аква-таймер" також китайський але дорожчий бо він "аква". Програма на тиждень - тобто кожен день тижня можна вмикати його по різному, далі цикл повторюється. Взагалі виставляються настройки однакові - на добу, а далі таймер циклічно проганяє цю програму. Для акваріума ці таймери підходять 100%
:)Пані,Ви не так зрозуміли.В тиждню 7 діб,от таймер ї програмується на 7 діб,яки будуть повторюватись цілий рік та й далі,і так до нескінченності.:DА таймер є в пана Руслана в магазині.
Цікаво а скільки вартує таймер на два виходи з незалежними програмами ?
Vitalik_only
14.04.2009, 00:01
ой дякую за інформацію!а де саме на краківському?
сьогодні ходила в епіцентр там є таймери якісь китайські, одні механічні і є електричні...і от що цікаво, що такі таймери програмуються максимум на тиждень, а що робити якщо 3 тижні нікого дома немає? :confused:
1. Риб ви також збираєтеся 3 тижні не кормити?
2. Програмування на тиждень, це мається на увазі, що ви можете задати 10 чи 20 програм які будуть працювати протягом тижня, а на наступний цикл повториться. Тобто в понеділок ви будете включати світло в 8 а всі іншні дні в 10, а на наступний тиждень все повторяється!!! Якщо по простому-раз програмуєте таймер і більше вас нічого не обходить:)
Доброї ночі всім!
Всім раджу - в "Практікєрі" є електронні таймери D*********220;WI - найширший спектр програмування (кожен день, будні, вихідні), 20 програм, електронний годинник, комутована потужність - 3,5 кВт (індуктивна - 690 VA), має батарейки (не збивається від вимкнення світла) + має випадковий генератор включення (для акваріума це не пригодиться, але річ корисна). Це все щастя роблять, з понтом, німці для свого ринку і не тільки, а те що воно коштувало 60 (!) грн (тепер вроді дорожче - 80 чи 90) - ЦЕ ВЗАГАЛІ СУПЕР! (бачив механічні брілюкси в електромайстрі за 100 з гаком). Купив собі (і не один :) ) - задоволений на всі 100%.
Дякую всім!за поради!
ви несмійтеся то я не сама придумала про те що таймер працює 7 днів :) то пан консультант нам так пояснив...я його питаю - чи коли пройде тиждень програми будуть повторюватися, а він каже що ні, пройде тиждень і знову його вмикати і наново настроювати потрібно :)
а для рибок теж потрібно купляти годівничку але то пізніше...
І де ж то такі консультанти.:eek::D
...то пан консультант нам так пояснив...я його питаю - чи коли пройде тиждень програми будуть повторюватися, а він каже що ні, пройде тиждень і знову його вмикати і наново настроювати потрібно...
І я тому свідок:D Чоловік вдома з мене довго потім сміявся. Ці чудо-таймери продають в Епіцентрі - китайська механіка десь по 50 і електричні від 80грн.
Поради консультантів, сподіваюсь, не відповідають якості тих таймерів:D
Ну епіцентр це унікальний магазин там когось щось питати то себе дурити . Нарахунок годівнички я б подумав я один час теж думав купляти а потім подумав що годувати буду сам бо мені це подобається
Охват Марьян
14.04.2009, 21:07
Одного нерозумію для чого таймер тижневий так всім подобається ?
Освітлення акваріума проводиться на добу (наприклад з 10.00 світло включаються ,в 20.00 виключається) і цей добовий цикл повинен повторюватись постійно. Звичайний добовий електронний таймер з цим чудово впорається, то навіщо купувати тижневий таймер ?
ви несмійтеся то я не сама придумала про те що таймер працює 7 днів то пан консультант нам так пояснив...я його питаю - чи коли пройде тиждень програми будуть повторюватися, а він каже що ні, Тижневий таймер має функцію програмування на певні дні, одною програмою можна налаштувати одразу на всі дні або окремо на певну кількість днів чи один день.
то навіщо купувати тижневий таймер ?
Я свій таймер виставив так щоб він був як будильник якщо в будні я встаю в 9-00 і таймер також вмикається в 9-00,а в вихідні хочеться поспати якнайдовше а світло трошки заважає :(
Vitalik_only
15.04.2009, 01:00
Одного нерозумію для чого таймер тижневий так всім подобається ?
Освітлення акваріума проводиться на добу (наприклад з 10.00 світло включаються ,в 20.00 виключається) і цей добовий цикл повинен повторюватись постійно. Звичайний добовий електронний таймер з цим чудово впорається, то навіщо купувати тижневий таймер ?
Мар"яне, а яка різниця в ціні між тижневим і одноденним? А при боротьбі з водорослями радять робити перерву в освітленні, як тоді? Ставити 2? Хтось дійсно на вихідних хоче довше поспати, чи працюють на різних роботах і по різному з дому виходять, а тре ще і риб покормити, чи зробити ступінчате освітлення....прикладів можна навести дуже багато....якщо вже платити, то краще за тижневий (суто моя думка).
Чесно кажучи я добових і не зустрічав
... Нарахунок годівнички я б подумав я один час теж думав купляти а потім подумав що годувати буду сам бо мені це подобається
Та мені теж подобається :) Але, що робити коли дома нікого пару тижнів немає?!
Scorpion
27.04.2009, 11:27
Доброї ночі всім!
... в "Практікєрі" є електронні таймери D*********220;WI - ... (не збивається від вимкнення світла) ...
Купив собі таких 2 шт (75грн/1шт), один для світла, другий для компресора. Вже 1,5 тижня працюють. Поки що все справно функціонує.
Mykhaylo
05.05.2009, 19:45
Я купував "механіку" "Експерт" в Епіцентрі (29 грн) - працює 2 чи 3 місяці. Народ купував електронні тієї ж фірми (близько 70 грн) - теж без нарікань.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009