КПК

Показати повну версію : Приємна несподіванка., Lamprologus caudopunctatus

navy
02.10.2011, 20:02
Доброго дня!
Сьогодні був приємно вражений появою молоді цих лампрологів. Справа в тім,що після останнього нереста пройшло вже 8 місяців,а сталось таке тому,що самця я втратив через те,що він вистрибнув в ночі з акви(причину не знаю) але залишив за собою молодь. Так от молодь ,я майже всю віддав свому колезі,яка й зараз плаває в окремій акві.Собі залишив два(випадково сховались в мушлі ) Вигодував їх й того місяця вирішив пустити їх до самиць. Як я був здивований,що то виросло два самця т.я. одразу поділились на пари й заняли різні кути в акві. Сусиди у них пара Юлідохромів регані(кіпілі) та пара анциструсів. Два тиждня тому ця пара (переважно самиця) почала закопувати зайві мушлі й залишила тількі дві із виходом на поверхню. Я вже бачив таку поведінку тому не дуже здивувався ,а поміркував,що таку поведінку стимулює поява молодого самця(сина).Але несподіванкою було те,що в 8 місяців вони здатні нереститись(самці),за звичай це буває після року . Фотограф певно з мене ніякий,вибачаюсь за якість,але молодь можно розгледіти. .Почнемо вигодовувати Sera micron та циклопом.

тернеция
04.10.2011, 08:20
navy, Андрей, мои поздравления!*DRINK*

Agronom
04.10.2011, 10:30
Прийми мої вітання!*DRINK*

Vasia1985
07.10.2011, 11:59
Ви створили їм чудові умови - вот і результата*THUMBS UP*
p.s.Мої вітання

navy
07.10.2011, 20:36
Молодь поїхала на вигодовування до мого хорошого колегі:) Самиця за добу закопала ту мушлю де були мальки.Побачимо за скільки відновиться бажання нереститись,бо сьогодні пара знову ,якось намагається імітувати нерестову поведінку.Ось ще пару світлин з життя акви.

Анатолій М.
22.10.2011, 00:14
Більшість дрібних мушльовців стають дорослими в 8 місяців. В мене в такому віці нерестилися мультіфасціатуси, оцелятуси,бревіси.

Анатолій М.
23.10.2011, 00:24
Щоб вияснити яка морфа каудопунктатусів Андрій скажи які в тебе лампи. В мене звичайні і верхній плавець має жовтий колір. Це капампа. У твоїх риб плавець має оранжевий край. Чи це зумовлено лампою з певним спектром?

navy
23.10.2011, 13:22
Анатолій М., В данному акваріуму стоїть Philips TL-D 765 . Мені здається,що дійсно різні морфи у нас.:)