КПК

Показати повну версію : Нерест Cychlasoma hybrid

klaft
22.10.2011, 22:28
Скажіть,будь-ласка, чи можуть попугаї мати нормальне потомство?
А якщо попугай з іншою цихлазомою?

vi_ki
22.10.2011, 23:41
чи можуть попугаї мати нормальне потомство?
Між собою не можуть... У них самці стерильні... Але, якщо самка гібрида віднереститься з іншою цихлозомою(самцем), то цілком можливо...

Анатолій М.
24.10.2011, 11:16
Два місяці тому такі створіння були в мого товариша Сашка.

Роо
24.10.2011, 16:40
Але, якщо самка гібрида віднереститься з іншою цихлозомою(самцем), то цілком можливо...
Маєте на увазі 50 на 50 чи у ін. співвідношенні?
p.s.Як на мене вони трохи страшно виглядають.

vi_ki
24.10.2011, 22:34
Маєте на увазі 50 на 50 чи у ін. співвідношенні?
За основу у виведенні гібриду червоного попугая, була взята цихлозома(хоч вбий, не пам'ятаю, яка:() Ось такого самця і треба підсаджувати, щоб вийшло 50 на 50... В інших випадках *DONT_KNOW*
p.s. Пориюсь в неті, десь зустрічала детальний опис...

тернеция
29.10.2011, 08:14
Red Parrot - тройной гибрид Американских цихлазом. Достоверно известно, что при их получении используются Cichlasoma synspillum и Cichlasoma citrinellum, однако третий "участник" до сих пор держится в секрете.

Jararaka
29.12.2011, 21:38
За основу у виведенні гібриду червоного попугая, була взята цихлозома(хоч вбий, не пам'ятаю, яка:() Ось такого самця і треба підсаджувати, щоб вийшло 50 на 50...Немного не так.
Попугаихи дают потомство при нересте и с манагуа, и с брюлями, и, если не ошибаюсь, с пчёлами.
Возможно, потомство может получиться и с другими видами, лично мне попугаи не по душе, потому особо и не вникал.

Кроме того, "виды" - это фактически родственники, так что, думаю, попугаихи могут отнереститься с самцами практически всех цихлазом.