Показати повну версію : що робити???
Вмене акваріум на 200-215 л в ньому 6 дискусів покищо малих але пройде ще пів року і вони вимахають а по літражу (книжки пишуть) мені можна тримати небільше чотироьх. Чи всетаки мона залишити всіх???
2--- і хтось мо знає як відрізнити самця від самки і в якому приблизно віці стає видно ці ознаки????:confused:
Як ,що коротко то вони самі знаходять собі"супутника по життю",починають цю справу приблизно в 10 міс.Про конкретні ознаки самця або самиці то переважно марна справа намагатись відрізнити.*DASH*Хіба все робиться в порівнянні коли є гурт,наприклад як у Вас.Самець трохи більше та має "круте чоло"в прямому розумінні цього виразу.:D*RTFM*Так що придивляйтесь і буде Вам щастє:D.Об"єму поки достатньо далі будете самі приймати рішення.:)
Tarik_Nikita
11.02.2009, 13:51
а де фото банки:confused:
фото трошки пізніше зараз немаю можливості
неможу скодувати фото до обєму 97.7 ЩО РОБИТИ???
неможу скодувати фото до 97.7 кілоб ЩО РОБИТИ???
Охват Марьян
11.02.2009, 19:37
неможу скодувати фото до 97.7 кілоб ЩО РОБИТИ???www.radikal.ru
Ви самі на ці фото дивились коли вставили в допис:confused:По цим фото можно тільки здогадатись що є аква,кришка з підсвіткою,рослини та грунт:eek:.Я сам не майстер в фотографії але цей допис тре переробити,особливо фото.:-!Зменьшувати фото є можливість в Paint.
Згідний але цифрового фотоапарата немаю фото з телефона і то самої гіршої якості попробую в пеінті щось підмутити
Охват Марьян
11.02.2009, 21:50
1. по перше фото на www.radikal.ru непотрібно зменшувати !
2. яка ціль цих фото, тобто питання на яке ми повинні відповісти ?
Мар"ян ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за ссилочку яку закинув!!!!!!!!!!!!!!
Ціль фото -просто викладка а питання---------------------Вмене акваріум на 200-215 л в ньому 6 дискусів покищо малих але пройде ще пів року і вони вимахають а по літражу (книжки пишуть) мені можна тримати небільше чотироьх. Чи всетаки мона залишити всіх???
2--- і хтось мо знає як відрізнити самця від самки і в якому приблизно віці стає видно ці ознаки????
11.02.2009, 22:40
1. Друже Ви бачили назви тем у Даному розділі?
2. Опишіть свій акваріум !!!
так це анубіас але назви незнаю це такий подарунок від друга попробую дістати назву пізніше-------------а риби
5 боцій леконта
3 боції двохполосі
2 боції імператорські
5 анцистусів-сім я тато мама і 3 діток
6 дискусів
різновиди водорослів пізніше дістану на латині
акваріум самоклей тому кришка до нього саморобна одна лампа денного світла та 2 звичайного на спектрові непереходив хоча є таке в планах. Але нажаль криза :D
грунт комбінований 4 видів три коряги і череп кози -знайшов поході--улюблена домівка боцій---
Це анубіас Афцелі інфа тут
http://aqua-plant.com.ua/statya.php?vstat=35
http://aquarium-world.ru/18-anubias-afceli-anubias-afzellii.html
різновиди водорослів пізніше дістану на латині
Коли Ви пишете про рослини, тоді пишіть не водорості, а рослини. Вам вже робили зауваження на рахунок цього, а Ви дальше так пишете. І старайтесь писати нормально однорідним шрифтом і без ----.
Без обід *DRINK*.
Коли Ви пишете про рослини, тоді пишіть не водорості, а рослини. Вам вже робили зауваження на рахунок цього, а Ви дальше так пишете. І старайтесь писати нормально однорідним шрифтом і без ----.
Без обід .
І що змінилось???
Без обід *DRINK*.
Без обід--=
Я вважаю що крашче спокійно спілкуватись а не показувати розумника а якщо нудно то краще непсувати настрою іншим людям нікому непотрібними коментаріями.Вважаю що нічого поганого не роблю спілкуючись з іншими.Нікого ОБРАЗИТИ не хочу.
БЕЗ ОБРАЗ !!!!!!!!
Я вважаю що крашче спокійно спілкуватись а не показувати розумника а якщо нудно то краще непсувати настрою іншим людям нікому непотрібними коментаріями.Вважаю що нічого поганого не роблю спілкуючись з іншими.Нікого ОБРАЗИТИ не хочу.
БЕЗ ОБРАЗ !!!!!!!!
Я не хотів зіпсувати настрою (якщо так вийшло перепрошую) і не показую з себе розумника, просто коли Ви пишите "водорості", тоді невідомо чи Ви пишете про водорості чи про рослини (що є двома різними речима), ну а на рахунок стилю писання то такі повідомлення "ІМХО" просто тяжко читаються. *DRINK*
БЕЗ ОБРАЗ !!!!!!!!
Доброго Вам дня.
ВодолаЗе, якщо Ви завітали на цей форум і створили тему значить просите допомоги у людей котрі зможуть допомогти і чогось навчити у даному хобі. Наразі ця тема - це театр одного актора, коли автор задає запитання, а за певний час сам на них відповідає тому, що інші просто із-за відсутності фото акваріума і "розумно" заповненого профілю не можуть дати корисної поради чи правильно висловити свою думку.
[QUOTE=Fadeev;8396]Я не хотів зіпсувати настрою (якщо так вийшло перепрошую) і не показую з себе розумника, просто коли Ви пишите "водорості", тоді невідомо чи Ви пишете про водорості чи про рослини (що є двома різними речима), ну а на рахунок стилю писання то такі повідомлення "ІМХО" просто тяжко читаються. *DRINK*[/QUOT
Вибачте якщо когось образив ---НЕхотів але питання залишаєтся в силі !!!!! Мені справді потрібна порада знаючих людей
запитання див. на сторінці першій.
може хтось дасть корисну пораду.
*DRINK* *DRINK* *DRINK*
Вибачте якщо когось образив ---НЕхотів але питання залишаєтся в силі !!!!! Мені справді потрібна порада знаючих людей
запитання див. на сторінці першій.
може хтось дасть корисну пораду.
Друже,або конкретніше колего по хоббі!У Вас є певний досвід пілкування за своїми улюбленцями.Тому порада ,як Ви самі розумієте це особиста думка,А досвід це надбання яке складається з свого та того,що почув від інших:).Всі ми вчимось один від одного незалежно від віку та досвіду.На мою думку у Вас все гаразд,за виключенням не говоріть на рослини,водорослі-це дуже ріже слух*NONO*.Всього Вам найкращого!
Чи можна тримати шістьох дорослих дискусів в 200л акваріумі??? чи прийдеться віддати кількох гарнюніків в добрі руки???
1. Це замалий об"єм для 6 дискусів.
2. Якщо будете і далі їх там тримати, то вони не досягнуть своїх нормальних розмірів.
3. Теоретично можна тримати 6 дискусів в 220 літрах води щоб вони були здорові і гарні але виростуть невеликі. Для цього потрібно зробити протоку, або як мінімум міняти кожен (або хоча б через) день 20% води.
4. В мене теж акваріум 220 літрів і було в мене 5 дискусів. Коли підросли, місця стало дуже мало, і я продав риб.
Я подумую теж продати двох а 4-ох залишити. воду міняю раз на 4 дні десь 30% і фільтр мию на другий день після підміни. При таких умовах вийде іх комфортно утримувати???
Вже не раз згадувалося, що фільтр не потрібно так часто мити. Почитайте інфо про біофільтрацію.
Відносно дискусів, то ці риби люблять жити в зграйці і радять мінімум 5-6риб. Я б на вашому місці потримав би до того моменту, поки не почали б утворюватися пари. Відповідно, залишив би спаровані рибки.
Мені порадили кормити їх зараз по 5-6 разів на день , а доякого віку їх так кормити і чи взагалі так кормити
Один самець ганяє всіх і непідпускає до місця годування. Чи не пора їх розсаджувати???
Ці питання краще задати безпосередньо людям, які займаються дискусами, наприклад, Виталинос (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/member.php?u=310)
Задавав я питання Виталинос а він мовчить. Ось так ніхто неможе допомогти. І на цьому дякую.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009