КПК

Показати повну версію : що робити???

ВодолаЗ
10.02.2009, 14:33
Вмене акваріум на 200-215 л в ньому 6 дискусів покищо малих але пройде ще пів року і вони вимахають а по літражу (книжки пишуть) мені можна тримати небільше чотироьх. Чи всетаки мона залишити всіх???
2--- і хтось мо знає як відрізнити самця від самки і в якому приблизно віці стає видно ці ознаки????:confused:

navy
10.02.2009, 15:42
Як ,що коротко то вони самі знаходять собі"супутника по життю",починають цю справу приблизно в 10 міс.Про конкретні ознаки самця або самиці то переважно марна справа намагатись відрізнити.*DASH*Хіба все робиться в порівнянні коли є гурт,наприклад як у Вас.Самець трохи більше та має "круте чоло"в прямому розумінні цього виразу.:D*RTFM*Так що придивляйтесь і буде Вам щастє:D.Об"єму поки достатньо далі будете самі приймати рішення.:)

Tarik_Nikita
11.02.2009, 13:51
а де фото банки:confused:

ВодолаЗ
11.02.2009, 17:39
фото трошки пізніше зараз немаю можливості

ВодолаЗ
11.02.2009, 19:02
неможу скодувати фото до обєму 97.7 ЩО РОБИТИ???

ВодолаЗ
11.02.2009, 19:03
неможу скодувати фото до 97.7 кілоб ЩО РОБИТИ???

Охват Марьян
11.02.2009, 19:37
неможу скодувати фото до 97.7 кілоб ЩО РОБИТИ???www.radikal.ru

ВодолаЗ
11.02.2009, 19:57
ОТ і фото.:D:D:D:D:D

navy
11.02.2009, 20:18
Ви самі на ці фото дивились коли вставили в допис:confused:По цим фото можно тільки здогадатись що є аква,кришка з підсвіткою,рослини та грунт:eek:.Я сам не майстер в фотографії але цей допис тре переробити,особливо фото.:-!Зменьшувати фото є можливість в Paint.

ВодолаЗ
11.02.2009, 21:49
Згідний але цифрового фотоапарата немаю фото з телефона і то самої гіршої якості попробую в пеінті щось підмутити

Охват Марьян
11.02.2009, 21:50
1. по перше фото на www.radikal.ru непотрібно зменшувати !
2. яка ціль цих фото, тобто питання на яке ми повинні відповісти ?

ВодолаЗ
11.02.2009, 22:17
Мар"ян ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за ссилочку яку закинув!!!!!!!!!!!!!!

ВодолаЗ
11.02.2009, 22:20
Ціль фото -просто викладка а питання---------------------Вмене акваріум на 200-215 л в ньому 6 дискусів покищо малих але пройде ще пів року і вони вимахають а по літражу (книжки пишуть) мені можна тримати небільше чотироьх. Чи всетаки мона залишити всіх???
2--- і хтось мо знає як відрізнити самця від самки і в якому приблизно віці стає видно ці ознаки????

ВодолаЗ
11.02.2009, 22:26
трохи краща якість

navy
11.02.2009, 22:34
Тут вже щось розгледіти можно,але я риб не бачу.:)На 2 фото це анубіас(з листям ,що майже до поверхні води доросли):confused:Як,що так то напишить назву.

Охват Марьян
11.02.2009, 22:40
1. Друже Ви бачили назви тем у Даному розділі?
2. Опишіть свій акваріум !!!

ВодолаЗ
11.02.2009, 23:44
так це анубіас але назви незнаю це такий подарунок від друга попробую дістати назву пізніше-------------а риби
5 боцій леконта
3 боції двохполосі
2 боції імператорські
5 анцистусів-сім я тато мама і 3 діток
6 дискусів
різновиди водорослів пізніше дістану на латині
акваріум самоклей тому кришка до нього саморобна одна лампа денного світла та 2 звичайного на спектрові непереходив хоча є таке в планах. Але нажаль криза :D
грунт комбінований 4 видів три коряги і череп кози -знайшов поході--улюблена домівка боцій---

ВодолаЗ
12.02.2009, 00:39
Це анубіас Афцелі інфа тут
http://aqua-plant.com.ua/statya.php?vstat=35
http://aquarium-world.ru/18-anubias-afceli-anubias-afzellii.html

Fadeev
12.02.2009, 07:57
різновиди водорослів пізніше дістану на латині

Коли Ви пишете про рослини, тоді пишіть не водорості, а рослини. Вам вже робили зауваження на рахунок цього, а Ви дальше так пишете. І старайтесь писати нормально однорідним шрифтом і без ----.
Без обід *DRINK*.

ВодолаЗ
13.02.2009, 01:30
Коли Ви пишете про рослини, тоді пишіть не водорості, а рослини. Вам вже робили зауваження на рахунок цього, а Ви дальше так пишете. І старайтесь писати нормально однорідним шрифтом і без ----.
Без обід .

І що змінилось???

ВодолаЗ
13.02.2009, 01:32
Без обід *DRINK*.

Без обід--=

ВодолаЗ
13.02.2009, 01:42
Я вважаю що крашче спокійно спілкуватись а не показувати розумника а якщо нудно то краще непсувати настрою іншим людям нікому непотрібними коментаріями.Вважаю що нічого поганого не роблю спілкуючись з іншими.Нікого ОБРАЗИТИ не хочу.

БЕЗ ОБРАЗ !!!!!!!!

Fadeev
13.02.2009, 07:57
Я вважаю що крашче спокійно спілкуватись а не показувати розумника а якщо нудно то краще непсувати настрою іншим людям нікому непотрібними коментаріями.Вважаю що нічого поганого не роблю спілкуючись з іншими.Нікого ОБРАЗИТИ не хочу.

БЕЗ ОБРАЗ !!!!!!!!

Я не хотів зіпсувати настрою (якщо так вийшло перепрошую) і не показую з себе розумника, просто коли Ви пишите "водорості", тоді невідомо чи Ви пишете про водорості чи про рослини (що є двома різними речима), ну а на рахунок стилю писання то такі повідомлення "ІМХО" просто тяжко читаються. *DRINK*

SUPP0RT
13.02.2009, 08:43

БЕЗ ОБРАЗ !!!!!!!!
Доброго Вам дня.
ВодолаЗе, якщо Ви завітали на цей форум і створили тему значить просите допомоги у людей котрі зможуть допомогти і чогось навчити у даному хобі. Наразі ця тема - це театр одного актора, коли автор задає запитання, а за певний час сам на них відповідає тому, що інші просто із-за відсутності фото акваріума і "розумно" заповненого профілю не можуть дати корисної поради чи правильно висловити свою думку.

ВодолаЗ
14.02.2009, 01:08
[QUOTE=Fadeev;8396]Я не хотів зіпсувати настрою (якщо так вийшло перепрошую) і не показую з себе розумника, просто коли Ви пишите "водорості", тоді невідомо чи Ви пишете про водорості чи про рослини (що є двома різними речима), ну а на рахунок стилю писання то такі повідомлення "ІМХО" просто тяжко читаються. *DRINK*[/QUOT

Вибачте якщо когось образив ---НЕхотів але питання залишаєтся в силі !!!!! Мені справді потрібна порада знаючих людей
запитання див. на сторінці першій.

може хтось дасть корисну пораду.
*DRINK* *DRINK* *DRINK*

navy
14.02.2009, 19:32
Вибачте якщо когось образив ---НЕхотів але питання залишаєтся в силі !!!!! Мені справді потрібна порада знаючих людей
запитання див. на сторінці першій.

може хтось дасть корисну пораду.

Друже,або конкретніше колего по хоббі!У Вас є певний досвід пілкування за своїми улюбленцями.Тому порада ,як Ви самі розумієте це особиста думка,А досвід це надбання яке складається з свого та того,що почув від інших:).Всі ми вчимось один від одного незалежно від віку та досвіду.На мою думку у Вас все гаразд,за виключенням не говоріть на рослини,водорослі-це дуже ріже слух*NONO*.Всього Вам найкращого!

ВодолаЗ
15.02.2009, 00:53
Зрозуміло. Дякую

ВодолаЗ
15.02.2009, 00:55
Чи можна тримати шістьох дорослих дискусів в 200л акваріумі??? чи прийдеться віддати кількох гарнюніків в добрі руки???

Noe
15.02.2009, 12:39
1. Це замалий об"єм для 6 дискусів.
2. Якщо будете і далі їх там тримати, то вони не досягнуть своїх нормальних розмірів.
3. Теоретично можна тримати 6 дискусів в 220 літрах води щоб вони були здорові і гарні але виростуть невеликі. Для цього потрібно зробити протоку, або як мінімум міняти кожен (або хоча б через) день 20% води.
4. В мене теж акваріум 220 літрів і було в мене 5 дискусів. Коли підросли, місця стало дуже мало, і я продав риб.

ВодолаЗ
15.02.2009, 19:01
Я подумую теж продати двох а 4-ох залишити. воду міняю раз на 4 дні десь 30% і фільтр мию на другий день після підміни. При таких умовах вийде іх комфортно утримувати???

Noe
15.02.2009, 19:44
Вже не раз згадувалося, що фільтр не потрібно так часто мити. Почитайте інфо про біофільтрацію.
Відносно дискусів, то ці риби люблять жити в зграйці і радять мінімум 5-6риб. Я б на вашому місці потримав би до того моменту, поки не почали б утворюватися пари. Відповідно, залишив би спаровані рибки.

ВодолаЗ
15.02.2009, 19:49
Так і зроблю

ВодолаЗ
15.02.2009, 19:51
Мені порадили кормити їх зараз по 5-6 разів на день , а доякого віку їх так кормити і чи взагалі так кормити

ВодолаЗ
23.02.2009, 00:22
Один самець ганяє всіх і непідпускає до місця годування. Чи не пора їх розсаджувати???

Noe
23.02.2009, 10:58
Ці питання краще задати безпосередньо людям, які займаються дискусами, наприклад, Виталинос (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/member.php?u=310)

ВодолаЗ
28.02.2009, 21:39
Задавав я питання Виталинос а він мовчить. Ось так ніхто неможе допомогти. І на цьому дякую.