Показати повну версію : прибирання в акві з мальками!
коли годую малька(вони в окремому акваріумі) то певна кількість їжі падає на дно, що можна придумати щоб цей корм хтось зїдав і неїв мальків?може сомика їм запустити(якщо так то якого саме?) може равлика чи криветку??воду міняю 2 рази на тиждень і фільтр працює але бачу що все одно ідеальну чистоту невдається підтримувати:confused:
Мальок який ?
Може ви забагато корму сипете і чим кормите?
Дійсно равлики допоможуть,але в комплексі заходів.А саме коли певний час я утримую молодь в невеличкій акві то коли годую підбираю експерементально кількість корму,кидаю равликів(котушок,ампулярій),маленьких анцитрусів.Але приборку дна роблю кожен день через маленького діамеру шланг(від крапельниці).:)
дякую за поради!в мене є равлик але він великий дуже (ампулярія) і жере все підряд навіть рослинки під`їдає :( він як вночі кого з малих піймає то з`їсть і вусом неповеде так що напевно він непідійде треба щось поменше...а мальок різний молінезії 2 то вже пів см меченосця 3 трошки менші і ще пару гуппі взагалі малесенькі:)
Велика ампулярія не найкращий вихід,а от маленікі равлики то *THUMBS UP*.Можете просто частіше прибирати тай по проблемі:)
та мабуть візьму десь маленького равлика(правда незнаю де:)) і плюс прибирання...але кожного дня то накладно...2 рази на тиждень виходить але того все одно замало...я їм мало кидаю їсти але за 4 рази на день все одно частина на дно падає :mad:
Панночко та не хвилюйтесь:D.З такою кількісттю малька,та для тих видів риб як у Вас то не істотно*NONO*.Тому все буде гаразд.*THUMBS UP*
та я нехвилююсь :) просто неподабається цей корм який падає на дно і зацвітає*DASH*
Два крапчатих соміків допоможуть вирішити проблему*THUMBS UP*
В мене 75 шт. малька цихлід в 30л. акві, та сама проблема була, але нічого запустив присоску, зменшив к-ть корму, і через день стараюсь прибирати залишки з дна за допомогою клізми + шланг. Тепер проблем не має...
я докупила двох маленьких крапчатих сомиків тепер вони мені допомагають в прибиранні рештків:)ну і частіше воду міняю це теж допомагає*THUMBS UP*
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009