Показати повну версію : Як підключити установку СО2(бражка) до внутрішнього фільтра (aquael)??
Vovasambir
22.02.2009, 14:58
Підкажіть будь ласка
Вова а ти не пробував трошки почитати форуми, і включити думалку ?
Vovasambir
22.02.2009, 15:47
Я вже сьогодні пів дня читаю і нія неможу зрозуміти підскажіть будь ласка!!
http://ipicture.ru/Gallery/Viewfull/13726007.html
Подивіться на це фото там установка підключена до фільтра такого як є в мене!!Виходить що треба ще один фільтер купляти,бо цей тоді незможе воду фільтрувати??Я правильно думаю?
Поясніть!
Спочатку треба визначитись, що плануєте вирощувати. Деякі види водоростів не потребують установки СО2.:D
Vovasambir
22.02.2009, 16:02
Ну це я вже сам визначусь пізніше!!А зараз підкажіть будь ласка то шо я попросив!
Cobra17 - навчіться називати речі своїми іменами водорості - це шкідливі для акваріума організми, а вирощують в акваріумі рослини
Vovasambir - на фото все цілком ясно, там лічильник бульбашок і далі подача на повітрозабірну трубку. Хоча цей спосіб не є найкращий - я подаю газ знизу, так щоб він проходив через крильчатку і розбивався на дрібні бульбашки
[QUOTE=RVV;8712]Cobra17 - навчіться називати речі своїми іменами водорості - це шкідливі для акваріума організми, а вирощують в акваріумі рослини
Тихіше:-X.Vovasambir незнає. Я йому хотів відро бурих водоростів по дішовці продати.*NAEZD*
Vovasambir
22.02.2009, 16:29
RVV
Ты неміг би показати фотографії своєї установки??
Vovasambir
22.02.2009, 16:33
І ше одне я так і непоняв виходить ще треба 1 фільтер купляти чи як??
Вова таке враження шо ти з місяця впав..... ну нашо тобі ще один фільтр ? просто візьми трубку що ізе з твоєї баклашки з самогонкою і підключи на той штуцер яким фільтр засмоктує повітря.
Vovasambir
22.02.2009, 18:31
1)АРИбки чим дихати будуть???
2)Якщо я підключу напряму трубку з банки з самогонкою)то небуде шо до шприца підєднати??
Реактор на низ в середині акваріума ставиш ,він з самого низу пускає бульку , так розраховуєш потік води з фільтра ,щоби той ту бульку ніби то змивав по течії. Тоді він буде бульку відносити далі в акваріум і С02 краще розчиниться .Думаю не поганий спосіб .
1) постав компресор
2) шприц - це лічильник бульбашок
Vovasambir
22.02.2009, 19:09
А для чого ці бульбашки рахувати??
Вова зроби ласку - прочитай хочаб якусь інформацію перед тим як задавати дурні питання, мені просто ліниво писати про те що можна прочитати просто набравши в гуглі ключову фразу.
RVV- навчіться називати речі своїми іменами не баклашки з самогонкою,а баклажки з бражкою.:D
Vovasambir
22.02.2009, 19:35
RVV
Я вже стільки начитався про бражку що ти напевно за місяць стіки інформації неперечитав як я за два остані дні!!
ПОДілись сайтом де можна почитати про бражку може я дізнаюсь щось нове!
RVV
Я вже стільки начитався про бражку що ти напевно за місяць стіки інформації неперечитав як я за два остані дні!!
так звичайно, за життя я перечитав купу книжок - буквар і зелену )))
хлопче для початку навчись обробляти прочитану інформацію, а то виходить що ти читав а результату ноль.
прочитай уважно - якщо після цього виникнуть якісь питання - тоді задавай
http://ukrop.info/index.htm?file=http://msaqua.com/html/aqua/co2/co2.htm
Vovasambir
22.02.2009, 20:50
Я вже укроп читав))
Я вже укроп читав))
ну якшо читав ... напевно не всім дано зрозуміти ...
FOR Vovasavbir:в кожної людини індивідуальне сприйняття інформації-хтось прочитає і зрозуміє,а комусь тре все побачити на власні очі,то не означає що один мудріший за іншого,просто так є.Тому така порада:попробуй ненав`язчиво "напроситись"до когось,хто має СО2 установку в гості,незабувши прихопити з собою хорошого самбірського чемергесу,може хтось і погодиться все показати в ділі,і буде Тобі щастя!Удачі!
Охват Марьян
23.02.2009, 09:58
СКАЖІТЬ ДЛЯ ЧОГО СТВОРЮВАЛАСЬ ТЕМА Проект "Бражка" (альтернативний метод подачі СО2 в акваріум) (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=283) !!!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009