КПК

Показати повну версію : Інтерв'ю з Silvan

Охват Марьян
23.01.2012, 23:31
Привіт Юра!
Запрошую на інтерв"ю *DRINK*

Як почалось захоплення акваріумістикою?

Наскільки давно в акваріумістиці ?

Чи досягли мети у цьому хоббі?

Яка рибка є улюбленцем?

Які книги любите читати?

Які ще маєте хоббі ?

Що означає Ваш нік?

Silvan
23.01.2012, 23:47
Мар'яне, дякую за запитання! Правда я вважаю, що до інтерв"ю на аквафорумі я ще не доріс :)

Як почалось захоплення акваріумістикою?
Через цихлід. Наш сусід нам віддав приплід з акви, такий цихлідний компот. А в нас акви не було. Я поліз нет дізнаватись інфо й з жахом дізнався, що їм треба величезну акву, а вони в нас в 7 л сиділи. Тут принесли ще пецилій. Ми вирішили робити акву в нішу, це визначило розміри акви, тому цихлід я віддав форумчанину smiti. В результаті склеїв акву, купив на Аровані обладнання, пані Марія з Жаби поповнила асортимент моїх риб, поради профі цього форуму - так все пішло. Дуже радий що є такий форум й дуже вдячний форумчанам за поради, бо наробив би купу косяків, а так їх - купка. :D

Наскільки давно в акваріумістиці ? - буквально три місяці.

Чи досягли мети у цьому хоббі? - моя мета - це гарна доглянута аква й здорові риби, загалом це в процесі. Ще цікаво подивитись на роди в пецилій. Можливо будуть ще акви, це виявилось насправді цікаво - мати перед очима маленький світ.

Яка рибка є улюбленцем? - Тяжко сказати, оскільки це в мене перші риби - то вони в мене всі улюблені, зі своїми рисами характеру, що звичайні незворушні й пофігістичні пецилії, що невгамовні даніо, що анциструси, що дивакуваті гурамі й жваві отоцинклюси.

Читаю майже все окрім детективів і класиків постСНГ (ше зі школи алергія), люблю фентезі.

Які ще маєте хоббі ? - Саме основне хобі - це квітникарство кімнатне й садове. Окрім того - італійська мова, фотографування, подорожі, латиноамериканські танці. В літній сезон по суботам школа, в яку я ходжу - влаштовує латиноамериканські вечірки біля фонтану Діани - приходіть подивитись, може ще хтось запишеться )))

Що означає Ваш нік? - Я лісовий ельф. :D Сільвани в фентезі це лісові ельфи, бо є ще всяк темні, гірські, високі ельфи...

Охват Марьян
23.01.2012, 23:52
Правда я вважаю, що до інтерв"ю на аквафорумі
Для нас всі рівні, не зважаючи на те вчора ви зареєструвались чи рік назад *DRINK* Приходьте на зустрічі акваріумістів, познайомитесь вживу, поспілкуєтесь!

Silvan
23.01.2012, 23:54
Насправді дуже приємно, що акваріумісти не дивляться звисока на новачків, їм цікаво ділитися досвідом, обговорювати всякі перипетії, навіть по стандартним проблемам й по двадцять раз - але ж новачку потрібна допомога! Ще раз дякую, що ви є!

Elira
24.01.2012, 10:37
ти багато пишеш про рослини,квіти і озеленення ...зрозуміло,що тобі ця тема подобається,можешь назвати своїх улюблених рослин,що в тебе є і в майбутньому плануєш посадити ??? Цікавить бонсай?:)

Silvan
24.01.2012, 10:43
Я в садових і кімнатних нині викладу, в мене дещо є в загашнику )))