Показати повну версію : Захворіла золота рибка
AlexSandra
24.02.2009, 12:15
Усім привіт :), я новачок на форумі і в акваріумістиці. Запустила акваріум Juwel Rio 125 на 125 літрів 81x36x50 см. На дно дала крошку червону і білу промивши і проваривши її. Посадила Валеснерію і Криптокорину і залили воду з джерела(в Раковець їздила), через два дні заселила дві рибки Півника і Золоту рибку, але рослинки почали гинути: жовтіють, а золота рибка захворіла. :'( А вчора мені ще принесли 14 гуппі маленьких. Що робити з золотою рибкою *DONT_KNOW*, у неї і чорні цяточки і білі вже появились. :confused: Допоможіть
Не буду утверждать, но проблемы могли возникнуть из-за воды, т.к. в родниковых водах большое содержание сероводорода. Мне советовали заливать водопроводную отстояную воду.
AlexSandra
24.02.2009, 12:39
моя хвора рибка
Панночко,а чому Ви вирішили,що вона хвора,дивлячись фото чорні цятки це окрас риби.:eek:А на рахунок білих цяток то схоже на так звану "манку",лікується підняттям Т до 30,та додаванням ліків.Та ще почитайте про встановлення балансу а акві.*RTFM*
AlexSandra
26.02.2009, 09:00
рибка ...
AlexSandra
26.02.2009, 09:04
золота рибка закінчила своє життя :'(
чи потрібно щось робити з іншими рибками?
золота рибка закінчила своє життя :'(
чи потрібно щось робити з іншими рибками?
Все залежить від того яка почувають себе решта риби.:confused:,та чи робили Ви щось для лікування золотої:confused:.Як що риба нормально себе почуває,тобто приймає їжу,зовнішний вигляд не змінився,плаває нормально - то ніц робити не тре.
AlexSandra
26.02.2009, 11:09
Наразі всі рибки поводяться весело, виглядають гарно, постійно шукають їжу, чи я їх недокормлюю чи що? а може хтось до мене вгості прийде? запрошую! і покаже на практиці як все робити :)
Наразі всі рибки поводяться весело, виглядають гарно, постійно шукають їжу, чи я їх недокормлюю чи що? а може хтось до мене вгості прийде? запрошую! і покаже на практиці як все робити :)
Прочитайте також про годування риб*RTFM* як ,що в загальному то принцип такий-лібше забути погодувати,ніж постійно давати й думати ,що вони бідненьки їсти хотять.:D. А на рахунок запрошення тре поміслити:D*DRINK*
У мене сьогодні також золота рибка померла...
рано і ввечері даю їсти , це не забагато?
martusja
26.02.2009, 17:21
Я так розумію, що сьогодні нещасливий день для золотих рибок, бо моя так само захворіла... На тілі з"явились кров"яні цятки. Порадьте, будь-ласка, що це і що мені робити?
:)Я теж годую свою господарку 2р в день.В загальному для дорослої,здорової риби існує правило,що їжа має буте вживана рибонаселенням за 5 хвилин.*RTFM*:D
AlexSandra
26.02.2009, 17:55
їжа має буте вживана рибонаселенням за 5 хвилин.*RTFM*:D
так вона швидше потоне, хіба може стільки часу плавати? я насиплю дві щіпочки, що встигли то з'їли, що не встигли це впало або фільт затягнув:D
так вона швидше потоне, хіба може стільки часу плавати? я насиплю дві щіпочки, що встигли то з'їли, що не встигли це впало або фільт затягнув:D
:)Знов це спірне питання.Корм буває різний наприклад пластівці,та деякий гранулят має здатність довго триматись на поверхні*RTFM*Тому ми всі намагаємось підібрати зручний корм(в першу чергу для риб)та пристосовуємось до годівлі.А на рахунок потоне то існує багато видів риб які харчуються із дна*RTFM*:D
У мене на майже всіх рибках почали появлятися білі пплямки.А в золотих хвіст місцями почервонів.Допоможіть будь-ласка.
тернеция
25.04.2009, 23:05
Из Вашего профиля:
30л.4місяці
Риби та безхребетні.:
2золоті.2гупіки.скалярія.когут.
Меняете воду раз в месяц.
В таком объеме указанная рыба жить не будет - слишком мал объем. Красные прожилки на плавниках - показатель очень большого содержания аммиака. Белые точки - ихтиофтириоз.
Вам нужно - определиться с видовым набором рыб. В 30 л будут жить несколько гуппи или кардиналов, или пара меченосцев. И все.
Подмены (с сифонкой) делаются еженедельно, 30% от объема.
bondarjova
15.03.2010, 14:35
У мене також захворіла моя золота рибка :'(:'(:'(
Чорні полоски на плавниках і сьогодні майже не їла... стала вялою. Невже це тільки через те що в неї замало місця в акваріумі????
Акваріум - 35л, грунт 3 см., рослин немає, підміна 30% води раз в тиждень, живуть ще півник і сомік, корм один раз в день , раз в тиждень -розгрузочний день, є фільтр Аquael fanfilter mini plus- який ми потставили тиждень тому, може це в неї від нового фільтру? хоча я дуже в цьому сумніваюсь.
Я знаю що акваріум в мене трошки малуватий для моїх рибок через кілька місяців буду купляти більший.
Буду вдячна за відповідь. З повагою Ірина.
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/album.php?albumid=48
www.aquaforum.lviv.ua/forum/album.php?albumid=48 ось тут мають бути фото моєї хворенької золотої рибки, можливо не дуже вдалі, але чорні полоски на хвості видно, ще є такіж на пловниках, на тілі ніби немає ніяких ознак. Допоміжіть діагностувати хворобу і як лічити:confused: , мою дома Tetra contralck - якщо він підійде для лікування напишіть будь ласка.
Буду дуже вдячна за відповідь. З повагою Ірина.:)
Передтим як годувати рибок раджу на той час поки вони їдять відключати фільтр та компресор щоб вони могли спокійно поїсти.А годувати рибок можна декілька раз в день але останій раз не пізніше як за 3-4години до відключення світла.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009