Показати повну версію : МГ лампа (Metal halide lamp), хто юзає і що можете порадити ...
Доброго вечора Панове. Сьогодні успішно згорів баласт. Такшо я (мої рибки) залишився без світла (((. І тепер постало дуже гостро питання по світлу. Рахував якщо поставити Т5 чи Т8 то виходить що для мене ціна питання буде поза 1000 грн. А якщо МГ то винесе десь до 800 грн. Отже прошу Вашої поради, щодо вибору ламп. Думаю що буду брати 2 по 150 Вт, але які і головне виробник: Осрам, Філіпс чи ще щось. Чув відгуки по Осраму Павербол хвалять за якість, ганблять по ціні. За Філіпси чув що дешевші і на перший раз буде достатньо.:confused:
для чого вам МГ ще й дві шт по 150 вт. на 43л.?
По ділу - осрам не юзав , використовую філіпс 942. Якщо порівняти спектральну діаграму одного і другого різниця не суттєва.
Вчора приїхала моя лямпочка Павербол, зразу був куплений прожектор в Епіцентрі. Вечері зібрався із силами (троха сопельки ганяю) та склав все докупи. Запуск чесно кажучи був страшнуватий. Люмінісцентні не так боявся запускати як цю. Значить гудить воно страшне думаю капець і то має бути такий гул зо 3-6 год приблизно. Зразу прийшло розчарування. Але вона розігрілася дала більше світла, баласт і конденсатори перестали гудіти хіба так ледве якщо добре прислухатися. Був заодоволений що слон. А фото і інфу виправлю троха згодом.
Скільки дали за Powerball?
За лампу дав 380 грн. + послуги банку + за доставку до Львова + дорога щоб її забрати = приблизно 400 грн.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009