Показати повну версію : Підкажіть, що мені з тим робити ?
Сьогодні бачу таку картину . На магнітному скребку зьявились якісь бульбашки молочно білого кольру дуже схожі на розбухшу манку, а біля неї активно труться мої дві брульянтові скалярки причому активно всіх розганяють від цього місця. Як ви думаєте це ікра і що з нею робити ????
Не тре псувати нерви,Ваше питання дійсно вглядало так як я висловився:),тому я так і відповів тим паче що Ви вже доросла самостійна людина.Добре давайте без образ*DRINK*. Так це дійсно ікра та Ваши скаляри її захищають від інших риб.Раджу зайти в розділ РИБИ,підрозділ АМЕРІКАНСЬКИ ЦИХЛІДИ.знайти тему СКАЛЯРІЇ від Руслана,прочитати її*RTFM*.Після того відповім на всі Ваши питання,домовились.:)
я незнаю про що водола3 а я navy вдячний !!! хоча проблема відпала, наразі, бо поки ми з жінкою ходили вибирали аквас для відсадки ікри то ікру добрі батьки вже зжерли :) . Тому в новий аквас на 35 літрів ми пересадили наших золотих, а в круглий який наразі вакантний будем відсаджувати ікру і малька :) Так що в мене тепер три акваси :D
От вже приємно чути ,що розвиток акваріумістики(щось містичне в цьому слові:D),в окремо взятих родинах прогресує,та в майбутньому ми отримуємо ще одного фаната цієї справи.*ONE**THUMBS UP*
Три акваси це клас ,головне справлятися з ними і не закинути. Успіхів і чекаю фото.
Охват Марьян
01.03.2009, 13:27
хоча проблема відпала, наразі - перший нерест на 90% завжди буває невдалим. Якщо ікра схожа на розпухлу манку - значить вона вже погана, нормальна ікра скалярій повинна бути прозорою !
Ну до другого ми вже підготовані . Готовий круглий аквас на 20 літрів готове місце під нього є компресор з аероліфтовим фільтром, щоб малька не затягнуло . А головне тепер крім мене вся сім'я кожен день уважно виглядає, щоб вчасно ікру замітити )))) . Доречі вчора нагляділи скелет барбуса мутанта:D
Головне,не перепильнувати*THUMBS UP*:D
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009