Показати повну версію : Мій акваріум 400 літрів
От всі тут акваріумами хваляться - я теж вирішив показати свій акваріум :D дуже сильно не критикуйте ;)
http://photofile.ru/photo/r-v-v/95006297/large/105321436.jpg (http://r-v-v.users.photofile.ru/photo/r-v-v/95006297/105321436.jpg)
Класссс я собі уявляю який тиск буде в низу . Цікаво хто там буде жити
Тільки не кажи ,що це "домовина":D.А взагалі ВІТАЮ із придбанням,*THUMBS UP*тепер "трави" у Львові ще більше буде.Сподіваюсь запросиш на відкриття:D із*DRINK*
Та він на боку стоїть :), оригінальне фото, нічого не скажеш.
(перемички для покрівельного скла видно від стіни :p )
До відкриття ще як свині до неба ))) буду тепер торгувати травою щоб було за що запустити ту баночку )))
rsumytus
07.03.2009, 23:15
*ONE*Вітаю з поповненням в сімї. Це дійсно супер. *ONE*
Олександр Я.
08.03.2009, 08:37
Вражає! Будемо чекати запуску!:)
Так подоброму трошки заздрю. Успіхів з запуском.
*THUMBS UP*Бажаю успіху і швидкого запуску
Я и так счастливый был, а теперь вдвойне счастливым буду... А? ;) Бери косу и заходи:)*DRINK*
ну типу того, буде дві авкви 400ки вздовж стіни
Сихівчанин
08.03.2009, 17:49
Ясно, тепер Віталій вирішив простих смертних акваристів ще більше під плінтус загнати, й так хто не заходив - щелепа відвисала (у мене точно) від обєму та краси "старого" аквасу, а уявімо як буде виглядати 2 величезних і крутих травника після запуску у відносно невеликій кімнаті!?!? Це буде видок не для "слабонервних" акваристів-любителів з "простими" аквасами... ;)
З.І. Бажаю втілити в життя всі свої аква-наміри! *THUMBS UP*
Для таких людей колись ставили пам'ятники "За їхню славу" і давали нагороди "За відвагу". Все ж таки 10 поверх, як не крути а 1 тонна буде стопудово. Побачивши першу таку "бомбу" в живу, ще довгенько приходив до себе. А тут буде поряд стояти дві таких, п. Віталію пожалілиб людей. Зразу таку купу позитиву некожен витримає.
Але скажу по секрету п. Віталік планує готувати ще більшу "бомбу".
Від душі бажаю вдалого запуску такого красеня.
Коли запустите можна буде до Вас прийти на оглядини звичайно що нез пустими руками.
RVV,акваріум *THUMBS UP*, а тумба під акваріум вже готова? можна побачити?
ще не готово нічо, з понеділка буду шукати метал і варити основу
о тоді якщо можете то зробіть по ходу діла фоторепортаж підготовки тумби для цього акваріума, було би дуже цікаво і повчально
Та в принципі нічого складного. Перша 400ка як раз на такій конструкції і стоїть. Дві підставки з куткика 50ки розміри 0,6*0,6*0,5 зроблено регульовані ножки. Зверха дві плити дсп 16мм, і обшиті тим же дсп.
Як буду збирати нову тумбу звичайно зроблю фото.
Красота мабуть буде, але от сусідів варто попередити :)
Фотки обов'язково, чекаєм.
Охват Марьян
08.03.2009, 22:26
Я вже грішним ділом подумав, що ти спустив свій акваріум :)
Блін як чую або бачу якісь великі акви аж дух захоплює...
Мене чомусь завжди більше тягне на якісь гіга акваріуми...
а можна детальну інфу про банку: роміри, товщина скла...
оргскло 10 мм, габарити 1,7 х 0,5 х 0,5
ну хто бачив мій акваріум то це ще один такий самий 1 до 1 :)
Чому оргскло? я розумію шо воно на порядок надійніше від скла, але втрачає свої якості по прозорості з часом жовтіє царапається і немає того вигляду.
доречі яка собівартість такого акваріуму взагалі чи в співвідношенню до скла?
і цікаво чим клеїли?
RVV, як відбувся запуск і подальша доля цього акваса?
RVV, Як просуваються дії з запуском акваріума?????
Я думаю що там вже йдуть бої на травяних полях. Віталька з косою і купа трави проти нього.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009