Показати повну версію : море 350л
Пора може і про море поговорити?
Акваріум 350л і самп80л-він так би мовити робочій-живність постійно міняється.Лампа МГ 150ВАТ BLV І 2Х24В актініка А.М,флотатор WIEPRO,2 ціркул.помпи VW-1500,50КГ ЖК і кенійський камінь,загружався живий пісок і кораліт.
804805806
Краса не земна, а підводна. Відчуваеш себе десь на ізраільських морях
biabuchja
17.03.2009, 17:52
в Львові морських акваріумів в принципі не так вже і мало, але коли питаєш чому не виставляють фото, всі відмахуються... Перший він завжди перший тому велике спасибі що не соромитесь, і дозволяєте любуватись цьою красою іншим
Так аква зачаровує*THUMBS UP*.В мене пропозиція- може зробите невеличкий репортаж про запуск морского акваріуму:)Я сподіваюсь більшості буде цікаво дізнатись про обладнання яке використовується,його принцип роботи,та послідовність дій щоб отримати таке чудо.:)
Репортаж по запуску морського акваріуму зробимо -зараз у нас на стадії запуску 3 акваріума-постараємось все описати...Один з них в Рівному-Corvus вирішив його на обговорення виставити ось тут-
http://aquaforum.kiev.ua/showthread.php?t=33867
Щось мені зразу на море захотілось...Красиво!
може зробите невеличкий репортаж про запуск морского акваріумуЯ сподіваюсь більшості буде цікаво дізнатись про обладнання яке використовується,його принцип роботи,та послідовність дій щоб отримати таке чудо.
Я згідний, багатьом це буде цікаво. Я наприклад нічого незнаю про утримання морського акваріуму. Вже виникло багато питань. А найперше яка вода там використовується?
PS. Акваріум дуже гарний. От подивився і собі захотів такий.
[QUOTE=Sasha@;9906]... Вже виникло багато питань. А найперше яка вода там використовується?
про воду і обладнання до морського акваріуму можете ознайомитись тут http://sea.lviv.ua/sea/osmos.html
тернеция
18.03.2009, 00:50
Ну до чего красиво!!!:) Спасибо Вам огромное за открытие "морской" темы. Мы все будем рады не только полюбоваться на такую красоту, но и узнать - как ее содержать. Ведь хочется не только посмотреть и облизнуться , но и у себя все-таки завести - несмотря на страх! :)
Охват Марьян
18.03.2009, 09:16
Яке направлення має цей акваріум, це рибний чи риф ?
Одне слово заворожує. Прохання якщо можна виставте фото як і де розміщене обладнання.
Не погано.Бачив на одній фірмі жирнішу банку 1000л. система В тумбі стільки напхано техніки-я стільки небачив.Правда там немає трави зеленої,кажуть,що це бурян.Доречі робота вашого конкурента,такщо успіхів вам.
Я ж вам показую робочій акваріум...
Обладнання для моря напхати можна багато -головне ,що бажаєте бачити
в акваріумі і від спроможності фінансової господаря акваріума.
А рослинність (як ви висловились трава зелена) така як різні види каулерпи,вапняні рослини( наприклад як халімеда ) свідчать про хорошій стан акваріуму,тим більше добавляє екстравагантності морському акваріуму- натуралізму...А якщо ви хочете отримувати ,,жосткий риф,,тобто з твердими коралами ,заведіть собі пару видів хірургів-,,трави і не буде,,.
А на рахунок конкуренції-я не с ким не конкурую ,а просто люблю і роблю свою справу.
Яке направлення має цей акваріум, це рибний чи риф ?
В принципі в морській акваріумістиці на теперішній час є декілька видів -це 1.акваріум з хижаком
2.риф з твердими коралами(з мінімальною кількістю риб)
3.змішаний акваріум(тобто з мягкими коралами , не вибагливими твердими і яскравими ,різними ,кольровими рибками
4.тематичний акваріум-наприкл. з кониками,медузами,восьминогами,чорноморський...
Як на мене-я більше всього люблю змішаний,або миролюбний.
Від вчора ..море 350л.. зовсім інше
820
822
823
824
825
Акваріум просто супер! *THUMBS UP* Ще як би в Вас була можливість вставити фото по більше щоб можна було би роздивитися все покраще *ONE*
Рибка на останньому фото виглядає дуже патріотично:)
http://s58.radikal.ru/i162/0904/55/1bc27d8a6885t.jpg (http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i162/0904/55/1bc27d8a6885.jpg.html)
ACANFURUS 3шт 3 вида PTERAPOGON KAUDERNI-3шт CENTROPYGE BICOLOR PREMNAS BIACULEATUS LABROIDES DIMIDIATUS CHROMIS DIMIDIATA7шт CHRYSIPTERA PARASEMA3шт CHRYSIPTERA CYANEA3шт FORCIPIGER LONGISTRIS
Аиптазию надо истреблять сразу, разрастётся - будет очень сложно вывести, а у Вас уже заросли - очень хорошо видно на конкурсном фото.
Если нравятся носатые рыбки - хелмона можно, у меня вычистил полностью, даже после того как погиб ещё год не было видно, хотя некоторые отмечают что не ест аиптазию.
У клиента креветке-верблюды 8 шт. на 500 литров, тоже пока нет аиптазии.
P.S. Фотки маленькие, давайте больше, 800х600 хотя бы.
Аиптазию надо истреблять сразу, разрастётся - будет очень сложно вывести, а у Вас уже заросли - очень хорошо видно на конкурсном фото.
Если нравятся носатые рыбки - хелмона можно, у меня вычистил полностью, даже после того как погиб ещё год не было видно, хотя некоторые отмечают что не ест аиптазию.
У клиента креветке-верблюды 8 шт. на 500 литров, тоже пока нет аиптазии.
P.S. Фотки маленькие, давайте больше, 800х600 хотя бы.
Зі ,,скляними розами,, не брав за мету боротись-хоча знаю що з ними всі воюють і нема жодного акваріума де б вони не побували...
Такі фактори як перегодування риб,оптимізація умов існування живності,використання креветок рода Lysmata ,або хелмона растратуса нам відомі.(Хелмон сидів місяць в акваріумі і бажання поїдати рози не проявляв.) На данний момент в акваріумі сидить крилатка (pterois volitans) айптазіям прийдеться поголодувати.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009