Показати повну версію : Ваші думки про акваріум
Знайшов таку банку http://www.aquatek.com.ua/shop/index.php?productID=1986.
Продавці говорять, що якість краща за Природівську. Доставка у Львів з Природівською кришкою в районі 20-240 грн.
Акваріум високий і світла буде малувато, тим більше висота 60 см. Якщо доставити в кришку 2 енергозберігайки?
Може хтось стикався з такими акваріумами? Вислухаю всі думки.
Впринципі залежить що Ви будете з цієї акви робити (голандський, цихлідник)... На мою думку для рослин і 2 енергозберігайки не допоможуть тим більше що висота 60 см. А в Львові не буде дешевше знайти таку акву враховуючи доставку і таке інше?
Не маю досвіду купівлі товарів через нет,хочу тільки Вас спитати,якщо не дай Боже виникне аварійна ситуація з акваріумом(тема доречі ще активна на форумі),чи впевнені Ви,що дана фірма зробить заміну товару,якщо впевнені-тоді купуйте.
Vitalik_only
31.03.2009, 18:08
Як на мене, то висота 60 см зовсім не практична. Виміряйте довжину своєї руки, в мене трішки більше 60см,тобто потрібно завжди знімати кофту,аби щось поправити на дні! В нас в Тернополі є ще акваріуми 240л (120х40х50) за 800грн, правда не звернув увагу на виробника.
Охват Марьян
31.03.2009, 18:39
1.для рослин зависокий
2.нема данних про ребра жосткості
3.нема гарантії що він не природівський
4.досатвка на гарантійний ремонт за рахунок покупця
5.у Львові можна найти за ту саму ціну
Я для того і написав на форум, щоб почути всі думки. Планується або скалярник із харацинкою, або барбуси-боції клоуни. Але то таке все тече, все міняється.
В Епіцентрі був вчора. Ціни вищі: банка 120х40х50 - біля 1 тис., природівська кришка до неї - 700 грн. На Краківский не добрався іще.
Де копати у Львові іще?
На початку березня купив акву 120х40х50 переднє шкло з радіусом + кришка приблизно за 1400 грн. Прямий може бути дешевше. Брав у магазині "Акваріум" нижче маг п. Руслана.
Tarik_Nikita
01.04.2009, 11:27
http://www.arowana-im.com.ua/product_info.php?cPath=45_150&products_id=1364 - ось ціна на природівську кришку 120 см.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009