![]() |
Заправка балонів СО2
Привіт всім.
Звертаюсь до тих спів-краян, хто користується балонною системою СО2 для підтримки в належному вигляді своєї підводної флори. ХТО і ДЕ і головне ЯК заправляє свої балони? У мене особисто є один 2х літровий, але вже пустий. За два-три тижні газ закінчився (або пожежники дуже погано заправили, або скоріше десь травило). Маю ще один 10 літровий (на вигляд). Отримав від тестя в "подарунок". А він у свою чергу - десь 2 роки назад з Словакії від сина (тобто мого шовгора). Раніше "газував" ним буркут. Балон напівпорожній. Думаю як його під"єднати. В принципі під"єднати не проблема та й сховати є де. Лише всеж - мало страшнувато:) |
Відповідь: Заправка балонів СО2
У темі 1 долучень
Вот так виглядає.
На покрасці. |
Re: Заправка балонів СО2
теж цікавить де можна заправити 2л балон в Ужгороді?
|
Доброго дня!
Можете попитати в якомусь барі, якщо є знакомі. Вони всерівно заправляють пивні балони. |
Наскільки я знаю, у нас не заправляють балони, а відвозять на заправку у Львів. Ну принаймі пивники. Хоча при нагоді узнаю у пивників.
|
Добрий вечір!
Якщо автору повідомлення ще актуально, дам моб.тел людини, яка може заправити балон в Ужгороді! |
[b]Mirko[/b], Ви викладіть дані в темі, може ще комусь потрібно буде:)
|
Добрий вечір!
Вибачаюсь за затримку -050 372 42 60 (людина займається заправкою пивних балонів). |
Re: Заправка балонів СО2
Заправлять пивни балони без проблем,ОЭЗНО на Радванци або на бази чернигивського пива,що в Сторожници цина приблизно85 гр.
|
Відповідь: Re: Заправка балонів СО2
На скільки я знаю Чернігівські пивники на повноцінну запрвку відправляють балони у Львів. А на місці вони зможуть "запрвити" ваш балон хіба методом "переливу".
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:30. |
Copyright © Львівський форум акваріумістів, 2007-2014р.
All rights reserved