![]() |
Аксолотль
Маю двох
З їжею у мене не впевненість Мотиль у Львові я знайшов заморожений Воно дурне З підлоги не хоче брати І до мертвого мотиля інтерес слабкий Пробував дати яєчного жовтка Так само Щось жує, щось блює Що ще можна дати? Може якісь пластівці підійдуть ? Опариш для нього зажирний то я так знаю Цікавить щось таке, що не потрібно самомому збирати |
Відповідь: Аксалотль
можете кормити трубочником.
|
Жива риба.
|
Аксолотль.
Напевно ви мали на увазі не "з підлоги" а з дна, чи з грунту:) |
Может креветок чериков им дать?
|
[QUOTE=Нічна Лють;204638]Аксолотль.
Напевно ви мали на увазі не "з підлоги" а з дна, чи з грунту:)[/QUOTE] Так [B]agua[/B], Мабуть трубочником якраз те Спробую [B]левандівський[/B], Для риби вони ще замалі Їм десь місяць [B]Штирлиц Отто фон[/B], не знаю А де їх сирих можна дістати у Львові ? Не у маслі:) |
В принципі він сьогодні агресивно хапає мотиля
Але треба піднести до рота З грунту майже не бере Мабуть у нього нюх слабкий Одному чимось сподобався фільтр І він у ньому заснув:) Намагається брати й з грунту але не у тому місці де це легко Більший вирив яму 2 сантиметри за камінчиком І намагається діставати звідти Хоча його на поверхні повно Просто за камінчиком його не видно |
Відповідь: Аксолотль
Я мав на увазі живих. :)
|
Може також підійти...
Мотиль дуже дрібний Грубше за волосинки З пінцета зіскокує Мабуть крветки краще Але де їх узяти? Взагалі цікаві картини можна спостерігати із вимкненим освітленням Великий стає як пінгвін на задні лапи, притуляється до скла І так стоїть:) |
Я можу вам дати штук 10-15, на розплод. У вас маленький акваріум є?
|
Так Дайте свій номер
Я намагаюсь підримувати температуру від 18 до 20 градусів У зв'язку з чим часто міняю воду Тому відключаю фільтр Так от коли фільтр відключений малий починає бавитись у гру гумова лялька:) Набирає животом повітря, застигає біля поверхні і так дрейфує Якщо його ткнути пальцем - пливе Потім плаває у штатному режимі Якийсь час Тоді знов почниає бавитись у гру гумова лялька Я не впевнений нормально це чи ні:eek: Це також може бути викликане тим що він відчуває що буде дощь якщо це не хвороба Фільтр у обох стимулює апетит Це також цікаво |
Встановив що їх потрібно годувати з інтервалами...
Бо вони довго жують 5 разів проходять повз того місця де впав мотиль поки помітять Й иожуть поцапатись через 1 хрубака Піснімають купу пилюки Поки ніхто нікому нічого не відкусив Малий дійсно вспливав у позі гумової ляльки через дощ Нічого йому немає Мотиль він хапає з відчутною силою |
Взагалі описи по інтернет про Аксалотля не точні
Наприклад у них відмінний зір Часто можна зустріти про слабкий зір Наприклад один з них бодає іншого поки той їсть у нього випадає відповідно їжа і перший всигає її схопити поки вона не впала на дно Це все лічені долі секунди... На передніх кінцівках таки 5 пальців Великий палець важко помітити Проте можна якщо дивитись на на аксолотля з низу і з боку Можу й помилятись на рахунок пальців оскільки у одного лапка напевно відросла після того як її перед тим відкусили Проте зір таки чудовий і вони бачать своє відображення |
Саме цікаве, що вони здатні робити хапальні рухи лапами
Сьогодні пмітив, що один з них схопився за провід від датчика температури й так завис Подивився ближче й дійсно він лапою обхопив провід й стиснув його Це дуже схоже на рухи людини :) |
Взагалі аксолотлі дуже чуливі до складу води... Один у мене вмер Львіська вода з під крана їм підходить
Проте за будь якої зміни складу його починає скручувати у кільце І він починає чесати задньою лапою зябра як пес Бачив у роліку якийсь дивак бере свого у руку, тримає і демонструє на камеру Це вкрай небезпечний вчинок Температура людини 36 градусів Після 21 градуса з ним починаються проблеми... Я б купив ще з золотим окрасом Взагалі у Україні у оголошеннях я поки бачив тільки альбіносів і темних у продажу |
Всїм привіт ,я тут новенька ,допоможіть знайти аксолотля жовтого або темного,будь ласка .
|
На краківському по зоомагазинам пройдіться, бачив там продавали. Альбіноси точно були, а от чи звичайні не пам'ятаю.
|
У темі 1 долучень
Ну от мій
[ATTACH]46617[/ATTACH] Він в принципі не білий якщо так розібратись |
На Краківському саме такі але маленькі
Мене цікавить Golden Albino згідно цієї градації [url]https://axolotlcity.com/different-types-of-axolotls/[/url] Проте насправді відмінність між моїм і цим Golden Albino не значна Там є і ГЛО аксолотль В Україні переважно можна купити лише альбіносів нажаль |
[b]mirekua[/b], якось давніше бачила сірого в зоомагазині на провісні (навпроти макдонадсу). Але не знаю чи досі є. Можна туда подзвонити спитати.
|
Хелена вчора бачив там були (але вроді то альбіноси)
П.С ...то скоріш не провесень а базарні кіоски під ЦУМом (Провесень між Аквапарком і Фокстротом) |
[B]Хелена[/B], а є номер тел. ?
|
[b]mirekua[/b], так, 0938081462 - зоомагазин біля ЦУМу
|
А ніхто не підкаже де у Львові можна купувати мальків на корм аксику?
Я завжди брав на краківському Проте там вони не регулярно І от другий тиждень немає Купувати йому даніо, щоб він їх поїв не хочеться І мені не потрібно кілограммами Тобто гуртівні також не підходять:) З хрубаків він виріс Це вони до 5 місяців їдять мотиль Самому лапати теж не хочеться з тим бавитись Я зимою тримав у відрі з 10 карасиків Проте вони у відрі чомусь здихають А у акваріумі одна з ним пів року плаває:) Але її шкода і акс її не чіпає (майже) Але вона скорша:) |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:03. |
Copyright © Львівський форум акваріумістів, 2007-2014р.
All rights reserved