|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Аквамагазини, зоомагазини, інтернет-магазини Зоомагазини, аквасалони, ветаптеки, ветеринари. Обговорення, рекомендування, зауваження, скарги та побажання до власників. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#11 |
Користувач
Львів, Сихів
Дописи: 83
Подякував(ла): 85
Подякували 60 разів в 45 дописах
Репутація: 70
|
![]()
Вказуючи на Ваші нагороди я мав на увазі, що Ви в акваріумістиці не новачок і знаєте майже все, в т.ч. і про корм і його ціну в п.Оксани. Адже це напевно так. Що стосується купівлі трубочника "на рядах", то після того як я один раз купив (на вигляд був нормальний і не дуже пахнючий) у якогось мужчини, то після того яке покормив ним риб, заніс іхтік. В той день у Оксани трубочника вже не було. Тому більше ніде корм не купляю.
Що стосується п.Оксани, то я їй реклами не роблю, а хочу сказати з свого досвіду (не малого), що якіснішого корму на базарі не купляв. Тому хотів донести для новачків свій досвід. Також я думаю, що з п.Бобусом ми порізному зрозуміли Ваше запитання стосовно порції корму та його вартості. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#12 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 5.001
Подякував(ла): 3.634
Подякували 15.624 разів в 4.154 дописах
Репутація: 15813
|
![]()
Я лише вважаю, що дописи мають бути корисними для всіх. Хтось прочитає тепер орієнтовну ціну і вже сам собі визначиться - влаштовує то його або ні. Саме для того і є ця тема.
![]() |
#13 |
Користувач
Львів, Сихів
Дописи: 83
Подякував(ла): 85
Подякували 60 разів в 45 дописах
Репутація: 70
|
![]()
Якщо Ви вважаєте, що Роман хотів взнати величину порції трубочника у п.Оксани та її вартість, то нехай буде так як Ви кажете.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Учасник
Червоноград
Дописи: 209
Подякував(ла): 192
Подякували 299 разів в 104 дописах
Репутація: 309
|
![]()
Також часами мені привозять трубочник зі Львова від п.Оксани. Якість суперова! Розмір порції хотілось би більше
![]() Кому цікаво- я важив порцію. -вага трубочника з газетою-33 гр. -вага газети- 7 гр. Отже порція получається 25 гр.-10 грн. |
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|