|
|||||||
| Правила форуму !!! | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
| Акваріум Обговорення типів, форм, розмірів, матеріалів для виготовлення, тумбочок, підставок. |
![]() |
|
|
Параметри теми |
|
|
#31 |
|
Користувач
|
в мене заводська кришка зроблена таким чином, що має два борти ! один загходить на стінки акви, а другий в акву і конденсат стікає в середину акваріума (сухо і вода не так швидко випаровується )
![]()
|
|
|
#32 |
|
Активний учасник
|
Особисто я прихильник покривного скла. Для мене так на багато зручніше і практичніше. Мені легше 1 раз в 1-2 тижня промити покрівельні скла, ніж знімати і протирати лампи. Крім того Менше вологи попадає в простір під кришкою і рослини які плавають під поверхнею води та ті що вилазять з води не так спікаються від тепла, що виділяють лампи. Скло все ж таки частину тепла не пропускає. Вода менше нагрівається.
Клімат в Івано-Франківську і так вологий, зайвої вологості в квартирі не потрібно. Проте скло затримує та розсіює частину світлового потоку, особливо коли забруднине, але це для мене поки що не катастрофічно.
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Де можна придбати скло для акваріума ? | Cobra17 | Акваріум | 19 | 18.06.2010 23:25 |
| "Будкомплект-плюс" (скло для акваріума) | Охват Марьян | Аквамагазини, зоомагазини, інтернет-магазини | 6 | 18.08.2009 19:43 |
| купити скло | taric | Куплю | 7 | 18.05.2009 20:57 |
| Яке світло потрібне рибкам ? | Yura | Для початківців на форумі | 3 | 28.11.2007 20:52 |