|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Нано-акваріуми учасників форуму Обговорення, критика, фотографії, поради, рекомендації. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Активний учасник
Львів, Рясне
Дописи: 378
Подякував(ла): 484
Подякували 210 разів в 113 дописах
Репутація: 220
|
![]()
Усім привіт
![]() Хочу поділитись маленькою історією і маленьким досягненням. Після сьогоднішньої невдалої рибалки, я вирішив поставити удочки на місце, та побачив свій старенький (зроблений з советського скла моїми ж руками) акваріум, РОЗМІРОМ 15*15*20 см. Він був призначений для мальків. Я вирішив почистити його, бо був весь грязний та мав на склі засохлий камінь, який я довго відшкрябував... Після чого пішов "полоскати" засохлий грунт. Потім засипав грунт в банку і почав вигадувати декорації. Зрозуміло ж, що в таку маленьку баночку багато не всунеш, тому взяв 1/4 кокосу, самі не вибагливі рослинки. Акуратно їх посадив і почав через стаканчик доливати води. Коли водички я вже добрав (а брав її з свого акви де жили мешканці) то помістив туди маленький фільтр, поставивши на нього насадку "фонтанчика". Коли майже усе було готове то почав селити туди РИБОК: 3 гуппі (1 самець і 2 самки), креветки 6 шт, равлик хелена 1 шт. Заніс акваріум на кухню поставив його на кутик, де він і мав би бути. Долучення 42475 Тут виникла інша проблема "А як же він буде освітлюватись?". Все почалось з пошуку патрону до лампочки. Перебравши усі патрони, вирішив взяти патрон від старої люстри. Постала інша проблема, як закріпити лампочку до акви? Над цим я думав дуже довго, точніше придумав зразу але не мав з чого зробити тримач для лампочки (з часом зроблю так як і планував). Підійшовши до мене брат, сказав поклади вот "це" (на фото) і поставиш на нього лампочку. Долучення 42467 Спершу я вирішив що це абсурд, адже коробочка не може міцно триматись до акви. Але поставивши його на неї, трималось доволі непогано. Щоб зафіксувати її поставив заду дві скрепки і спереду два кусочки пластиліну по краям. Вирішив, що це буде тимчасова кришка, тому почав робити дирку для патрона, ну а сам патрон мав різьбу, і вирішив зробити дирочку такою, щоб я зміг не запхати а саме вкрутити патрон. Долучення 42468 Після того позєднував дроти до патрону і пішов ставити "кришку" на акваріум. ОСВІТЛЕННЯ: лампочка лед на 3 ват, жовтоватого відтінку. Ну і в кінцевому результаті получив ось таке: E5A9uMXd9QM.jpg l7wYInyaQtw.jpg Строго не судіть і дякую за увагу! ![]() ![]() ![]() Долучення 42462 Долучення 42463 Долучення 42464 А тут хелена в засаді ![]() Долучення 42465 Ну і відео: https://www.youtube.com/watch?v=BoW9uexByto
Всі помиляються, але не всі це визнають. Востаннє редагував Hasker: 04.09.2016 о 23:31.. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Активний учасник
Львів, Рясне
Дописи: 378
Подякував(ла): 484
Подякували 210 разів в 113 дописах
Репутація: 220
|
![]()
Нажаль в мене виникли проблеми з фотографіями, тому кидаю їх сюди :
1 DWeqEIHtcXo[1].jpg TJI52pH7sAU[3].jpg gl9DKZwN-mI[1].jpg Фото самих мешканців: tiQRbA-iUlU[1].jpg 2652oxokYFY[1].jpg gIsAXJRPG-U[1].jpg
Всі помиляються, але не всі це визнають. Востаннє редагував Hasker: 04.09.2016 о 23:56.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
63 літровий запуск, потрібні поради. | Hasker | Для початківців на форумі | 186 | 07.10.2016 22:03 |
мій 100 літровий | Roman. | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 4 | 07.04.2016 21:58 |
30-літровий початок... | Natalka | Нано-акваріуми учасників форуму | 74 | 07.10.2011 12:45 |
7-літровий акваріум, допоможіть заповнити | 4erep | Для початківців на форумі | 16 | 06.04.2010 13:32 |
Мій перший 100 літровий травник - 80х36х36. | Slavik | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 4 | 16.01.2010 01:06 |