|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Прісноводні акваріуми учасників форуму Обговорення, критика, фотографії, поради,рекомендації. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Початківець
Львовская
Дописи: 41
Подякував(ла): 1
Подякували 13 разів в 8 дописах
Репутація: 23
|
![]()
Не величкий акваріум 20 л Проте дійсно приносить задоволення
![]() Мороки з аксом досить таки Нещодавно він вискочив ![]() ![]() Пролежав літающій (на підлогу) ящур після цього без ознак життя пів доби Я перевіпяв живий він взагалі чи ні ![]() ![]() Раптом зранку він сплив за повітрям. Згодом очуняв ![]() ![]() Також знайшлась притаманна лише цим ящурам хвороба коли їх скручує 1 у мене вмер ![]() Зараз наливаю меньше води, щоб Рекс знову стрибками не захопився ![]() Із ним живе Карась з відділу у магазині "Жива риба" ![]() ![]() Причини також достеменно не відомі ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Початківець
Львовская
|
![]()
Міняю грунти час від часу Цей мабуть схожий на той, що у них на батьківщині
![]() ![]() Думаю про акваріум з медузами Проте зараз зима І там треба думати (про ламінарний потік води) Судячи зі всього акваріум для медуз доведеться робити самотужки Є ідеї на рахунок ламінарної течії Та й аксику можна було б зробити більший акваріум ![]() Проте поки не до цього |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Початківець
Львовская
|
![]()
Нове фото малюка
IMG_1778.jpg Востаннє редагував mirekua: 02.04.2019 о 15:48.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Початківець
Львовская
|
![]()
І ось цікава знимка
![]() IMG_1917_lvl.jpg До речі часто читаю, що у аксолотля проблеми із зором Я думаю людям так здається Ось наприклад я викликаю у нього інтерес І він дивится через стінки акваріума У соціумі вони постійно бьються І я спостерігав картину коли один майже з'їв шматочок їжі У той же час інший на великий швидкості щтовхнув першого При цьому у першого їжа випала з пасті І другий її схопив поки вона не впала на дно Це лічені долі секунди Ну то як вони бачать? ![]() Думаю доведеться спростувати такі зауваження, щодо зору |
![]() |
![]() |
Користувач подякував mirekua за цей допис: | Hasker (13.04.2019) |
![]() |
#6 |
Початківець
Львовская
|
![]()
Пакети охолодження Вони бувають різних видів
Натомість те що доступно пересічному споживачу (є хладгени з охолодженням -n) трішки краще за заморожену воду На такій жарі як була вчора їх потрібно міняти що 2 години... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 5.006
Подякував(ла): 3.634
Подякували 15.636 разів в 4.159 дописах
Репутація: 15825
|
![]() Цитата:
Елементарна шкільна фізика : для того щоб ефективно нагріти рідину - джерело тепла має бути знизу, щоб охолодити - зверху. Ви охолоджуєте в основному повітря в кімнаті а не воду.
![]() |
![]() |
#8 |
Початківець
Львовская
|
![]()
Можете пошукати про акумулятори холоду Ось коротке відео
Їх існує декілька видів Пересічному споживачеві доступні аккумулятори з температурою замерзання 0 як у води У прикладі на фото пакети знизу Проте я їх просто закидую у акваріум У такому варіанті як на фото вони понижають температуру у акваріумі десь на 1 градус Проте працюють довше Тобто цей вваріант якщо акваріум у Вас десь у пивниці де і так холодно |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 5.006
Подякував(ла): 3.634
Подякували 15.636 разів в 4.159 дописах
Репутація: 15825
|
![]()
фразою на 41 секунді, про те, що " акумулятор холоду економить електроенергію" автор відео підтвердив свій рівень плінтуса, тому я далі дивитись не став
![]() Я просив Якщо його не маєте, то так і скажіть. які ? Чим відрізняються ?
![]() |
#10 | |
Початківець
Львовская
|
![]() Цитата:
Подивіться відео далі Це приблизно на око Можна заморозити воду просто Кинути у акваріум І просто пакет з водою знизить температуру у акваріумі Вміст аккумуляторів холоду не розголошується І склад речовини у середині не відомий Проте ідея у тім, що такий пакет працює довше ніж просто вода Ну от у відео наповнювач аккумуляторів у твердій тарі У мене у пакетах До того ж я думаю кожний виробник наповнювач виготовляє на свій розсуд Інформація про те що у середині не публікується виробниками Проте вона безпечна начебто |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Моя картинка | konkord | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 0 | 12.07.2015 09:29 |
Моя Африка | APload | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 31 | 06.04.2011 08:08 |
Моя Америка!!!! | AlokuM | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 7 | 21.11.2010 17:11 |
моя аква | garbuz70 | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 5 | 07.06.2010 18:56 |
Моя історія | johnson100 | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 9 | 23.02.2009 00:27 |