|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Ставок Проектування, устаткування, живність. Ставки учасників форуму. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#11 | |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 4.898
Подякував(ла): 3.593
Подякували 15.315 разів в 4.066 дописах
Репутація: 15504
|
![]()
не знаю, чи є на форумі хтось, хто буде робити більше ніж один-два ставки, тому виглядає не принциповим. То проблема людей, котрі тим займаються фахово - як зменшити свої затрати.
мова йде про ставки (декоративні водойми), а не про питтєву воду. Цитата:
але можу підняти і 20 і 40 - дивно! Питання важливе з точки зору просідання грунту під тиском води, а не того порву я той матеріал руками, чи ні. Кожен товар має переваги і недоліки. Про недоліки часто мовчать. На жаль для покупця.
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#12 |
Початківець
Івано-Франківськ
Дописи: 9
Подякував(ла): 2
Подякували 6 разів в 6 дописах
Репутація: 16
|
![]()
Як говорять в народі "кожен кулик хвалить своє болото"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Ярослав ПВХ за цей допис: | Gonduras (04.08.2011) |
![]() |
#13 | |||
Акваріуміст
------
Дописи: 1.271
Подякував(ла): 2.792
Подякували 7.235 разів в 1.204 дописах
Репутація: 7654
|
![]()
Про переваги і недоліки у принципі все стає зрозуміло з цього діалогу:
Тепер про плівку EPDM (ціна 80 грн. за погонний метр): Цитата:
Своїми очима бачив як встелюється EPDM плівкою невеличка, мілка водойма. Недбало кидається у підготоване ложе, злегка розтягується, на дно у кількох місцях ложиться велике каміння, краї плівки закріплюються за допомогою каміння і декорацій. Все, наливається вода. Утворилося кілька невеликих складок, які були задекоровані кількома каменями та рослинами у горшках. Та водойма існує біля десяти років, без жодних змін. На зиму вода зливається і ложе прикривається ПВХ (!!!) плівкою (одну чи дві зими простояла просто так). Трапляється, що влітку пересихає до дна і стоїть так якийсь час. Фірми - виробника тої EPDM плівки, на жаль не знаю, бо вона була привезена з Польщі без жодного маркування. Про ПВХ плівку, ціну на неї і великий асортимент кольорів (з приватної переписки): Цитата:
Цікаво! Дуже пасував би жовто-піщаний колір, як імітація річкового піску. Після додаткового запитання виявилося: Цитата:
Висновок: Краще заплатити один раз 80 гривень за метр, задекорувати піском і камінням чорний колір, ніж кожних чотири - п'ять років платити по 50 гривень і заморочуватися з повним переоблаштуванням водойми. Моя власна точка зору і я її нікому не нав'язую.
![]() |
![]() |
#14 |
Акваріуміст
------
|
![]()
Перепрошую, малося на увазі: Тепер про плівку EPDM (ціна 80 грн. за квадратний метр)
Користувач подякував Leo N за цей допис: | pozhar (05.08.2011) |
![]() |
#15 |
Початківець
Івано-Франківськ
|
![]()
Leo N, А, навіщо приватні повідомлення викладати на загальний форум
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Початківець
Івано-Франківськ
|
![]()
80 грн. це хіба контробас з Польщі
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Акваріуміст
------
|
![]()
Тому, що без озвученої вартості, обговорення переваг і недоліків продуктів не має жодного сенсу. А раптом ціна Вашої ПВХ становить 10 гривень за квадратний метр? Тоді вона дійсно має велику перевагу - низьку ціну. До того ж і ціна Вашої плівки і асортимент не становлять "страшної" комерційної таємниці
![]() А посилання, там де подані характеристики EPDM плівки, відкрити слабо? Плівка EPDM, на яку дане посилання у дописі №13 маркована, має український сертифікат якості, відповідності і походження (!!!) і на неї дається гарантія 20 років. Виробник Firestone Building Products USA. До того ж, як я писав вище і EPDM плівка "польський контробас" (як Ви зволили виразитися, бо це слово завжди писалося через а), без жодного маркування вже експлуатується десять років в досить жорстких умовах. Чи можливий такий срок експлуатації у найкращої "італійської" ПВХ? Що до потрясної якості виробів, яка забезпечується у "країні макаронів", то у мене є певні сумніви. Обговорення закінчене, далі Ви сперечаєтесь самі з собою.
Представник інтернет - магазину "Арована" у м. Нововолинську. Востаннє редагував Leo N: 05.08.2011 о 11:08.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Початківець
Івано-Франківськ
|
![]()
Я просто не розумію Вашої агресивної поведінки.
У Європі, наприклад, 70 % ринку озерних плівок займає ПВХ, інші 30% ділять інші плівки |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Ярослав ПВХ за цей допис: | @@вова@@ (05.08.2011) |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Строим пруд? Покупаем оборудование для пруда со скидкой! | Arowana | Інтернет-магазин "Арована"- приємні ціни, правильне рішення | 0 | 10.05.2009 19:04 |