|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Балачки Розділ в якому можна розмовляти на будь-які теми, неповязані з тематикою порталу, але в межах правил ! |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Початківець
Львів , район Мотозаводу .
Дописи: 2
Подякував(ла): 17
Подякували 14 разів в 3 дописах
Репутація: 24
|
![]()
Літом їздимо у село Новосілки Яворівський р.н. біля села Віжомля. Там є невеличке озеро. Кожного року весною туди прилітає пара Лебедів , виводять там потомство і осінню відлітають. Одного разу , прийшовши на озеро ми покормили всю сімю Лебедів і коли вони відпливши метрів з 20 - помітили як пара дорослих почала махати крилами. Я кажу : бачити дітки , як Лебеді дякують вам ! Добре придивившись я побачив що Лебеді скинули пір'я , і коли хвилі прикотили їх до берега , то їх було рівно стільки скільки і нас - 5 . Вразило не тільки кількість пірїн , але і їхній розмір - 4 великих і одне маленьке для маленького Тимофійчика . Ось така цікава історія ! ! ! Одне пір'я ми віддали дівчинці яка була з нами .
Востаннє редагував Bobus: 07.12.2015 о 12:33.. Причина: прохання автора |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Початківець
Львів , район Мотозаводу .
Дописи: 2
Подякував(ла): 17
Подякували 14 разів в 3 дописах
Репутація: 24
|
![]()
Минув ще один рік,настала весна і знову пара лебедів зявилась на озері. Уже невперший рік ця пара виводить потомство - сім чудових малят! Цієї пятниці після шаленої бурі і зливи ми вирішили піти на озеро і покормити їх сухариками. Як же нам пощасливило! Як тільки ми прийшли, надійшла хмарка і почав падати сліпий дощик - на небі зявилась одна веселка, через пару хвилин зявляється друга. Це було незабутнє враження !
|
![]() |
![]() |
5 користувачів подякували лім: | biabuchja (28.06.2017), Bobus (25.06.2017), Mlevo (25.06.2017), БАРАКУДА (25.06.2017), Нічна Лють (26.06.2017) |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|