|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Балачки Розділ в якому можна розмовляти на будь-які теми, неповязані з тематикою порталу, але в межах правил ! |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1381 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 4.970
Подякував(ла): 3.616
Подякували 15.514 разів в 4.128 дописах
Репутація: 15703
|
![]()
- Мамо,мамо ! А звідки я взявся ?
- Одного разу ми з татом вирішили посадити чарівне зернятко. - Зернятко проросло і я його довго доглядала, допоки не виросла гарна велика рослинка. - А далі що ? - А потім ми ту рослинку висушили, скурили і так обдовбались, що тато забув одягнути презерватив.
4 користувачів подякували Bobus: |
Реклама |
|
![]() |
#1382 |
Заблоковані
Киев
Дописи: 3
Подякував(ла): 0
Подякували 2 разів в 2 дописах
Репутація: 12
|
![]()
Анекдот:
— Привет, старик! Хочешь посмотреть на настоящую борьбу двух зверей? Приходи вечером ко мне. — А что это будет за представление? — О! Я буду ставить пиявки своей теще… |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Qwelcer за цей допис: | biabuchja (07.08.2019) |
![]() |
#1383 |
Початківець
Київ
Дописи: 5
Подякували 1 раз в 1 дописі
Репутація: 11
|
![]()
Задача:
"У Іванка 12 яблук, у Василька 8 яблук, а у Петрика - жодного і сіль у дупі" Питання: Хто біг з колгоспного саду останнім? ![]() Вовчик повертався зі школи. Біля «Гастронома» з черги вийшла, тримаючись за бік, старенька. — Скажи, внучку, як потрапити до найближчої лікарні? — Запросто! — відповів Вовчик.— Прямуйте через вулицю, замруживши очі, і через п'ять хвилин «швидка» буде поряд. ![]() Жінка і коханець в ліжку. Дзвонить телефон. Вона знімає трубку: - Алло. Так, так ... добре ... поки. - Хто телефонував? -Так мій чоловік. - І що він хотів? - Да нічого. Сказав, що затримається, бо грає з тобою в шашки. Востаннє редагував Rain: 20.08.2019 о 20:18.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Початківець
Київ
Дописи: 5
Подякували 1 раз в 1 дописі
Репутація: 11
|
![]()
Диpектоp середніх років пильно pозглядає новy секpетаpкy.
– Четвеpо дітей, – говоpить йомy на вyхо начальник відділу кадpів. – Hе може бути! У такої молоденької і вже четвеpо дітей? – Hе y неї, а y вас. Востаннє редагував Rain: 23.08.2019 о 21:42.. Причина: Андрій, наступне посилання на сторонній сайт буде мати наслідки |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Заблоковані
The Мля
Дописи: 793
Подякував(ла): 294
Подякували 2.759 разів в 629 дописах
Репутація: 2826
|
![]()