|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Балачки Розділ в якому можна розмовляти на будь-які теми, неповязані з тематикою порталу, але в межах правил ! |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#41 |
Учасник
ЛЬВІВ, місто-герой Тракт-Глинянський
Дописи: 154
Подякував(ла): 959
Подякували 556 разів в 125 дописах
Репутація: 567
|
![]()
Пару фото з Курортного (Одещина).
Відпочивали там в другій половині червня. Жили в приватному секторі. На дальньому кінці села біля маяка. Було тихо, романтично, не шумно, до моря 3хв.рачки ![]() Місцева бабуля здавала 4х кімнатну хату - нас було багацько тому винайняли в бабулі все, щоб не було "лівих". В селі стандартна такса: 70грн з дорослого, за дітей - пів ціни або як домовишся. Торгівельно-розважальна інфраструктура присутня. Море дуже чисте, немає водорослів, медуз, індастріелу. Пляж теж майже чистий. Мені здалося що половина місцевих та відпочивальників говорять українською, раніше не бачив такого в цих краях. (про Крим взагалі мовчу.)
Реклама |
|
![]() |
#42 |
Учасник
ЛЬВІВ, місто-герой Тракт-Глинянський
Дописи: 154
Подякував(ла): 959
Подякували 556 разів в 125 дописах
Репутація: 567
|
![]()
100 років не був на Задорожному - Байкал.
Раніше їздив туди тільки потягом, захід зі сторони залізниці. Хочу спробувати автом. Хто був підкажіть: Там дорога є ![]() Скільки заїзд - захід коштує. Чи можна потрапити на інший берег? не той що від залізниці чи там все забудовано?
![]() |
#43 |
Активний учасник
Львів
Дописи: 407
Подякував(ла): 1.048
Подякували 641 разів в 194 дописах
Репутація: 897
|
![]()
Нічна Лють, їздили десь місяць тому, дорога звичайна "українська"
![]() Захід на пляж в р-ні 10 грн. Щодо другого берега ніц не підкажу. На весні ми були з правої сторони, але туди їхати хіба на рибалку, бо все було в камишах. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Хелена за цей допис: | Нічна Лють (23.07.2016) |
![]() |
#44 |
Активний учасник
Львів
|
![]()
Хочу вам розказати про відпочинок у Лебедівці.
![]() Їхали на авто, маршрут був Львів-Рівно-Житомир-Винниця-Умань-Одеса. Так, це на 150 км більше, ніж як би їхати через Тернопіль-Хмельницький-Умань, але на нашій машині в пріоритеті хороша дорога, ніж відстань. Так до Житомира – київська траса, а через Тернопіль можна їхати тільки на хороших амортизаторах. Доречі, Винниця-Умань теж важка дорога. Ще один момент: по дорозі Одеса-Лебедівка, навігатор запропонує вам їхати від Затоки зразу напряму у Біленьке, бо так швидше, але там є порядка 5-10 км повної відсутності дороги, тільки пісок і багато пилюки, тому ми зробили об’їзд через Шабо (див.карту), але все залежить від вашого авто і погоди (після дощу є ризик там застрягнути). В принципі, від Одеси нормальна дорога, сама по собі рівна, але має страшні і глибокі ями, які так зразу і не побачиш, тому ми їхали трохи більше ніж 2 години. Читала в неті багато жахів, мовляв у Лебедівці нема ні магазинів, ні взагалі будь-якої цивілізації. Брехня то все. Є магазинчики з усім необхідним і навіть 1 «типу супермаркет» (це магазин від готелю Парус, його можна побачити на гул мапс). Прісної води там ніде нема, тільки купляти у магазинах. З кранів і в душі вода солена. Основна «центральна» вулиця не та, що має назву Центральна, а та що пролягає вздовж готелю Парус, Нива і Фортуна (див. карту). Як на мене, то найзручніше знімати номера саме там. Магазини поруч, є кафе і найзручніше добиратись до любого пляжу. Знімаючи номер у базі Золотий Колос, що біля Паруса (раніше це була база, зараз територія розділена між приватниками), мені найбільше сподобалось відпочивати на пляжі під обривами. Там доволі вузький пляж (1-3м, місцями до 7м), але є можливість відійти подалі від людей і лишитись на повній самоті. На пісчаній косі люди зупиняються на дикий кемпінг. Що правда, туди дійсно заїде далеко не кожне авто, тільки повнопривідні. Ще є кемпінг у лісі, але ми туди не ходили. Море у Лебедівці не глибоке, можна пройти порядка 20 метрів і намочити тільки пояс (якщо нема хвиль). Під ногами пісочок, місцями – глина. Обов’язково треба відвідати лиман. Але запасіться засобами від комах, бо їх там ду-у-уже багато. Я перше трохи бридилась наближуватись туди: комиші, багнюка і не приємний запах. Це треба пройти. Як тільки заходите у воду – ідіть вглиб і через пару метрів буде чиста, приємна вода, а з дна можна черпати лікувальні грязі. Остерігайтесь медуз у лимані, хоч їх мало і важко не помітити: великі і сині. А ще можна зустріти там захід сонця. (додаю фото). Востаннє редагував Хелена: 24.07.2016 о 13:14.. |
![]() |
![]() |
7 користувачів подякували Хелена: | biabuchja (25.07.2016), Bobus (24.07.2016), ressi (24.07.2016), Roman71 (24.07.2016), zelenapantera (09.05.2017), кум (25.07.2016), Нічна Лють (24.07.2016) |
![]() |
#45 |
Живу на форумі
Львів, Варшавська
Дописи: 4.924
Подякував(ла): 15.426
Подякували 13.117 разів в 3.912 дописах
Репутація: 13444
|
![]()
Хелена, дякую за детальну розповідь. Може наступного року буде нагода скористатись. Цікавлять деталі (база, номера, харчування - можна в ПП).
Ну і цікаво як витримав весь цей маршрут Ваш смартік ![]()
![]() |
#46 |
Активний учасник
Львів -це місто де я зараз живу , Новий Розділ .
Дописи: 355
Подякував(ла): 752
Подякували 368 разів в 233 дописах
Репутація: 284
|
![]()
тиждень тому, як повернувся з с.Рибаківка , їздив туди по нижній дорозі тобто через Тернопіль-Вінницю -Умань, дорога терпима , ями полатані, є участки нової дороги ,правда без розмітки ( в ночі трохи важкувато орієнтуватись), порівняно з минулими роками то можна їздити , прада є трохи вибитих колій фурами , 860 км проїхав за 11 год.з двома заправками і питтям кави.
Востаннє редагував кум: 25.07.2016 о 10:38.. |
![]() |
![]() |
5 користувачів подякували кум: | biabuchja (25.07.2016), Roman71 (25.07.2016), Нічна Лють (25.07.2016), Руслан (25.07.2016), Хелена (25.07.2016) |
![]() |
#47 | |
Активний учасник
Львів
|
![]() Цитата:
Старі будиночки, є номера економ, є зі зручностями. Їсти готуєш собі самостійно, прямо в номері, на маленькій електро-плиточці. Ми зняли економ "халупку" за 100 грн з людини (фото додавала в пості вище). Два ліжка, вмираючий холодильник, вентилятор, тумбочка. В номерах дуже жарко, всі сплять під вентилятором і з відкритими на вулицю дверима. Прісної води там нема, тільки купляти у магазинах. З кранів і в душі вода солена і тільки літня. Душ по графіку. Наша "адміністраторша" була Надія Василівна (а там ж багато інших власників). Проблем в нас з нею не було. Телефон можу скинути в пп, якщо треба) Забула розказати ще один момент, що до дороги. Не розраховуйте заправити машину по трассі Умань-Одеса. Там нічого нема, на 270 км пустелі тільки одна Сокарівська заправка на зустрічній смузі (куда не так легко розвернутись, ще +20км) і далі "Загиблик-нафта", як я її прозвала, на твоїй смузі (а ціни як на Сокарі). Може кому і нормально, а в нашого смарта 20 літрів бак, ледве доїхали ![]() На зворотньому шляху нам відвалився нижній захист з дна і почав чесати по асфальту (ми його давніше смачно підбили об пеньок, коли їздили на Ясницькі озера, а у Лебедівці на косі - добили). Хвала Богу, це сталось до під"їзду до Сокару, там поруч був маленький шиномонтаж, то нам допомогли зняти ту пласмасу. А так, то смарт молодець, ми задоволені) Дуже важко їхати через відсутність зміни картинки. Там ні села, ні лісу.. взагалі ні-чо-го, це дуже втомлює. Запасіться енергетичними напоями, або запасним водієм ![]() Востаннє редагував Хелена: 25.07.2016 о 17:18.. |
|
![]() |
![]() |
3 користувачів подякували Хелена: |
![]() |
#48 |
Активний учасник
|
![]()
за ось такий номер в Рибаківці за 1 км від пляжу просять 150 грн /чол. кухня правда з столовою загальна, територія закрита вимощена бруківкою, озеленена ,є біседки.
|
![]() |
![]() |
3 користувачів подякували кум: |
![]() |
#50 |
Активний учасник
|
![]()
Я рибалив ,клює бичок і креветок сачком півтора літри наловив за годину .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Наші орхідеї | тернеция | Балачки | 169 | 07.11.2016 14:23 |
Наші декорації! | angelvasia | Грунт, декорації | 68 | 08.09.2015 19:41 |
Дорогенькі наші!!! | SLIRA | Вітаємо | 35 | 10.03.2015 02:01 |
Наші 150 літрів. | pozhar | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 170 | 18.07.2013 16:57 |
Наші місцеві риби в акваріумі | Gonduras | Екзоти | 8 | 24.09.2010 20:24 |