|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Балачки Розділ в якому можна розмовляти на будь-які теми, неповязані з тематикою порталу, але в межах правил ! |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Учасник
Stanislawiw
Дописи: 115
Подякував(ла): 65
Подякували 32 разів в 22 дописах
Репутація: 42
|
![]()
Для написання своєї програмки використав Memento Database (https://play.google.com/store/apps/d...roidbase&hl=ru). Є безкоштовна Lite її версія. Програмка українізована.
Про програмку. Це є база данних. Обмежень немає. Довільна кількість акваріумів та відкрита для коректури структура. Її шаблон я загрузив в онлайн каталог для вільного доступу. Хто завантажить Memento Database, в онлайн каталозі є розділ "Home and Hobbies". Там шукайте "Щоденник регламентних робіт в акваріумах". Хто розбереться з Memento Database, зрозуміє чому я по іншому не можу її презентувати. Буду радий якщо комусь згодиться. Кілька скріншотів. |
![]() |
![]() |
4 користувачів подякували IS1971: |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Учасник
Stanislawiw
Дописи: 115
Подякував(ла): 65
Подякували 32 разів в 22 дописах
Репутація: 42
|
![]()
Невеличка модифікація програмки. Тепер можливо створити нагадування в стандартному календарі андроїда про наступне обслуговування акваріума.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Акваріумний ринок (на Краківському). | Охват Марьян | Аквамагазини, зоомагазини, інтернет-магазини | 155 | 02.12.2016 20:04 |
Акваріумний магазин " У Руслана" : Акваріумний ринок (на Краківському) | navy | Аквамагазини, зоомагазини, інтернет-магазини | 74 | 06.09.2016 10:23 |
Акваріумний герметик | Creepy | Балачки | 5 | 24.12.2013 22:17 |
Фон акваріумний!!! | vbshandra | Грунт, декорації | 4 | 05.10.2011 10:48 |
Android | Андрійко | Балачки | 3 | 02.07.2011 10:52 |