|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Балачки Розділ в якому можна розмовляти на будь-які теми, неповязані з тематикою порталу, але в межах правил ! |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#21 | |
Активний учасник
Львів Левандівка Повітряна 126
Дописи: 320
Подякував(ла): 347
Подякували 636 разів в 200 дописах
Репутація: 646
|
![]()
порівнюю з 3 айфоном тому що певний час ним користувався, ємкісний екран менший за розміром, відгукується трішки повільніше ніж Н7300 ну і ціна не мало важливий фактор, а простий глузд каже нащо платити більше за те саме (але не забуваєм що фанатів айфона не переспориш) спробуйте сказати щось погане про такий китайський телефон http://dx.com/pre-order-meizu-mx-wcd...mp-16gb-111035 і це ще стара модель цього літа виходить на чотирьох ядрах.
Та і в загалі користуюсь багато чим виробленим в китаї АЛЕ на експорт і скажу так якість не чим не гірша а ніж в брендових речей, а от ціна........ ![]() ![]() ![]() Та думаю що і ви всі маєте теж китайські речі типу атман....... ![]() ![]() ![]() Цитата:
Ну і фіналі: Я дуже радий і вдячний всім не байдужим хто не пройшов мимо цієї теми, а висловив свою думку і свої переконання. P.S Ось цим НЕ ХОЧУ нікого образити, але наведу приклад мого друга на якого я особисто не можу дивитись без усмішки (доброї) хлопець 22 роки живе з батьками в 2 кімнатній квартирі, фінанси співають романси в родині, три роки він збирав гроші Але тепер він ГОРДИЙ власник Айфону 3 за який, ще буде 2 роки платити кредит і таких підлітків в нас безліч. Вибачте якщо хтось впізнав себе, я не хотів ані вас, ані вашу родину образити.
Опалення та водо постачання. Гуртом та в роздріб Востаннє редагував Roman71: 21.03.2012 о 09:19.. Причина: дописи одного автора |
|
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#22 |
Активний учасник
Львів, Личаківська
Дописи: 450
Подякував(ла): 1.101
Подякували 697 разів в 271 дописах
Репутація: 918
|
![]()
таких люде,як ваш друг є багато.Є і в мене такий знайомий,заробляв гроші,накопичував їх,понакупляв всякого, як на мене, непотребу,ну а тепер,як кажуть в народі,глодже ктліна з квасним молоком
![]() Висновок один-НАРОД!,з розумом витрачайте ГРОШІ. П.С. Усе має своє призначення-телефон для спілкування,МРЗ-чи інші плеєри для перегляду відео та прослуховування музики, ну і т.п. ІМХО |
![]() |
![]() |
3 користувачів подякували SLIRA: |
![]() |
#23 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 4.970
Подякував(ла): 3.616
Подякували 15.514 разів в 4.128 дописах
Репутація: 15703
|
![]()
StarSamurai, в мене трошки інша точка зору на китайські товари. Маю на увазі суто китайські, а не бренди виготовлені в Китаї.
не виключено, що так, бо бренди тратять шалені гроші на розробку новинок. А здерти чиюсь розробку якось простіше і дешевше. Чи знаєте китайські товари, котрі підробляють? Ну хіба що підробляють самі ж китайці ![]() тут ключове слово "дійсно", тому погоджуюсь абсолютно. Через те не приваблюють мене речі з дешевою смердючою пластмасою, з низькоякісного металу і т.д. Але кожен вибирає те, що йому підходить по якості чи по гаманцю, чи ще з якихось критеріїв.
![]() |
#24 |
Активний учасник
Львів
Дописи: 295
Подякував(ла): 1.116
Подякували 797 разів в 245 дописах
Репутація: 910
|
![]()
Приведу приклад щодо якісних китайських товарів.
Будучи у м.Баден купив "чумайдан" на колесиках - виробник Китай, якість виготовлення вразила. Дивувався, чому ж в майстерні "Айболить" багато людей ремонтують ці чемодани, а от один єдиний нюанс... Якість виготовлення:колеса - поліуритан, амортизація, металева пластина на якій кріпиться рухома частина і не 2-а як у нас продають, а 3-и коліщата, щоб витримував динамічний удар. Тепер видам цікаву річ... Вартість по відношенню до ринку Південний мене просто вбила на повал... Вартість у м.Баден 15 Ойро... Південний 350 грн = Різниця 185 грн. Я зрозумів Україна - країна багатіїв і всілякого непотрібу(((( Тому не потрібно дивитись на низьку чи високу ціну - А якість виготовлення.... І тіж самі телефони , виробництва Китай є досить таки хорошими, тільки от для якого споживача вони є....
Кожне слово переконує,коли за ним дзвенить зброя Востаннє редагував КАрлсон: 21.03.2012 о 14:33.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Активний учасник
Львів Левандівка Повітряна 126
Дописи: 320
Подякував(ла): 347
Подякували 636 разів в 200 дописах
Репутація: 646
|
![]() Цитата:
На і по цій темі насправді можна сперичатись довго, це добре що люди мають свою власну думку, а не слухають вказівок інших.
![]() |
![]() |
#26 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 4.970
Подякував(ла): 3.616
Подякували 15.514 разів в 4.128 дописах
Репутація: 15703
|
![]()
StarSamurai, я лише висловив свою точку зору. Це не означає, що вона є істиною. Iphone є моделлю іміджевою, про нього не чув хіба лінивий. Про їхнього конкурента НТС , знають менше, той телефон, про який йшла мова на початку, якщо не помиляюсь, є власне копією однієї з моделей НТС. Якісною, чи ні - не знаю. НТС мав в руках - з точки зору юзера сподобався більше ніж інші бренди. Все міняється з часом. Всі мої телефони були Nokia, а от наступним буде щось інше, бо нинішні їхні моделі, на мою думку
![]()
4 користувачів подякували Bobus: |
![]() |
#27 |
Початківець
Львів
Дописи: 13
Подякував(ла): 2
Подякували 3 разів в 3 дописах
Репутація: 14
|
![]()
Так народ на цьому сайті можна знайти дуже багато чого в тому числі і айфони і айподи і всякої всячини. також є невеликий вибір акваріумів і т. п... aukro.ua
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Супер-модератор
Львів
Дописи: 2.383
Подякував(ла): 3.767
Подякували 5.333 разів в 1.644 дописах
Репутація: 5454
|
![]()
як на мене, тут маємо більший шанс купити підробку. Китайці, продаючи свій товар, завжди (чи майже завжди) роблять це чесно. А у нас.... Не так давно придбав нокію 8850, в китайця, який чесно описав стан телефону. На аукро вони всі йдуть як нові. І майже в 2 рази дорожчі.
Користувач подякував Rain за цей допис: | КАрлсон (23.03.2012) |
![]() |
#29 | ||
Початківець
Львів
Дописи: 13
Подякував(ла): 2
Подякували 3 разів в 3 дописах
Репутація: 14
|
![]()
там є характеристики. якщо в характеристиках пише 2 сім карти то китаєць , а якщо 1 сім карта то оригінал
ну принаймі на айфонах, а ще в китайському айфоні є теле приймальна антена Ось наприклад як варіант http://aukro.ua/iphone-3g-16gb-never...215531470.html Цитата:
Ось для айфоністів новий оригінал http://aukro.ua/apple-iphone-3g-8gb-...13901005.html:) тут можна переглянути багато варіантів в тому числі і китайці http://aukro.ua/listing.php/showcat?...D0%B8%C2%A0%3E Цитата:
http://aukro.ua/apple-iphone-4g-f8-tv-kitaj-i2225853810.html Пользуйтесь кнопкой "Редактирование", чтобы добавить текст в предыдущий пост. Востаннє редагував Roman71: 23.03.2012 о 00:56.. Причина: дописи одного автора |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Супер-модератор
Львів
Дописи: 2.383
Подякував(ла): 3.767
Подякували 5.333 разів в 1.644 дописах
Репутація: 5454
|
![]()
а одним повідомленням слабо було написати?
![]() може. Але вони навіть фото китайських продавців залишили, полінились своє зробити ![]() і чи це вже не 4.2.8. Пропаганда сторонніх сайтів і будь-яких форумів...
gras ingens iterabimus aequor Востаннє редагував Rain: 22.03.2012 о 22:22.. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Rain за цей допис: | romul2007 (22.03.2012) |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||