|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Акваріум Обговорення типів, форм, розмірів, матеріалів для виготовлення, тумбочок, підставок. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#11 | |
Засновник форуму
Львів (Симоненка-В.Великого)
Дописи: 9.209
Подякував(ла): 5.619
Подякували 32.388 разів в 6.827 дописах
Репутація: 33377
|
![]() Цитата:
![]() Для того потрібно людині, яка займається виготовленням акваріуму безпосередньо зустрітись з дизайнером та обговорити всі деталі. Ви не повинні шукати акваріум в магазині, а звертатись до виробників. Якщо всетаки надумаєте ставити акваріум можу дати контакти людей які Вам все якісно зроблять ![]() Ось робота під замовлення. Акваріум двохоглядовий, устаткування вміло зховане, в акваріум зручний доступ.
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#12 |
Початківець
Львів
Дописи: 6
Подякував(ла): 2
Подякували 4 разів в 4 дописах
Репутація: 14
|
![]()
Я дякую усім за відгуки і пропозиції.
Неможу ніяк змиритися з думкою, що кінцевий результат аж на 80% виглядатиме інакше... я тоді не буду починати ремонт ![]() Може тоді краще відштовхуватись від акваріуму? Наприклад, зробити усі розрахунки і проект самої конструкції для акваріуму і всього необхідного, а тоді дизайнер обіграє це в інтер"єрі. Бо починаю схилятися до думки поставити туди камін і не морочити собі голову, але ТАК хочеться рибок ![]() Марьян, а якщо я своєму дизайнеру дам ваш телефон і вона вам зателефоннує? вона не львівська, але час від часу буває у львові. п.с. той акваріум двохоглядовий - просто бомба! я такий теж хочу, але не маю де поставити ![]() Написав в ПП. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Початківець
Львів10
Дописи: 2
Подякував(ла): 0
Подякували 0 разів в 0 дописах
Репутація: 10
|
![]()
А де можна переглянути фото вашої кімнати з акваріумом? Також би хотіла мати таку радість у кімнаті.
Востаннє редагував Руслан: 20.06.2018 о 12:20.. Причина: Реклама |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Учасник
ЛЬВІВ, місто-герой Тракт-Глинянський
Дописи: 153
Подякував(ла): 928
Подякували 550 разів в 122 дописах
Репутація: 561
|
![]()
Це реклама дуже молодої і перспективної дизайнерської студії
![]() чи ви дійсно хочете щось запитати в темі де девять років!!! ніхто не дописував. А ось статисника автора теми:Останні відвідини: 17.09.2009 09:56 Реєстрація: 27.07.2009 всього 6 дописів.
![]() |
#15 |
Початківець
Львів10
Дописи: 2
Подякував(ла): 0
Подякували 0 разів в 0 дописах
Репутація: 10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Як правильно запустити свій акваріум. Інструкція запуску крок за кроком. | Охват Марьян | Для початківців на форумі | 115 | 12.12.2017 18:58 |
Акваріумний дизайн (обговорення світлин, роботи наших дизайнерів) | Охват Марьян | Аквадизайн | 247 | 23.10.2017 00:40 |
Порадьте фон. | tarni | Грунт, декорації | 7 | 27.08.2012 22:43 |
Вибираю акваріум і устаткування ! (порадьте, оцініть, підкажіть ) | ENERGY | Для початківців на форумі | 57 | 29.12.2008 09:35 |