|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Тернопільський клуб акваріумістів Новини акваріумістики, колективні закупки, здибанки та клубне життя в Тернополі. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Активний учасник
Тернопіль центр.
Дописи: 482
Подякував(ла): 541
Подякували 2.524 разів в 374 дописах
Репутація: 2607
|
![]()
Почну з того що живу в центрі відповідно користуюсь водозабором Тернопільським а не Івачівським як більша частина міста. Згідно рекомндацій в цій темі Тести своїми руками. зібрав необхідні препарати( в одній лабораторіїї приготували) для ВИЗНАЧЕННЯ ЗАГАЛЬНОЇ ЖОРСТКОСТІ.
На 34 краплі почало синіти загальна жорсткість GH=16!!!???. Думав шо шось мені в лабораторії намутили не то, але взяв для аналізу привозну воду з бочок "Добра вода" посиніло на 16 краплі загальна жорсткість GH=8 шо і написано в них на сертифікатах. Таке взагалі реально??? Завтра куплю пару ампул для калібрування але щось я мальца наляканий такими результатами. Завтра буде луг поміряю кальцій. На новому світі знаю що тоже Івачівський поміряю там. В акві GH=12 але вроді(живородящі і 6 неонів) усе живе, пару рослин чахнуть(гігрофіла ілюдвігія), тепер знаю від чого. Але криптокарини двох типів, валянерія, мохи трьох типів ростуть ніби нормально. Хтось таке бачив? Чи в мене щось не то з тестами? Може хтось має силочку водоканалу про якість води з різних забірників? Востаннє редагував Сомбра: 08.01.2012 о 17:09.. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Активний учасник
Тернопіль центр.
Дописи: 482
Подякував(ла): 541
Подякували 2.524 разів в 374 дописах
Репутація: 2607
|
![]()
Сумбурно писав зробив пару помилок на 32 краплі раекція))) Ну і в рослинах трошки напутав))
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Що треба робити для того , щоб міняти рідше воду в акваріумі ? | Profi | Для початківців на форумі | 27 | 10.02.2011 00:23 |
Народ в кого який рН в крані ? | RVV | Вода | 17 | 19.12.2010 23:11 |
Франківськ. Не пийте сиру воду з під крану !!!! | ryuras | Клуб Акваріумістів Івано-Франківська | 5 | 28.04.2010 14:04 |
Допоможіть побороти мутну воду ! | Ірена | Вода | 6 | 20.01.2010 17:57 |