Назад   Львівський форум акваріумістів > Акваріумні/терраріумні клуби та інтернет-ресурси > Тернопільський клуб акваріумістів
Правила форуму !!!
Громадські гурти Баня Галерея Нагороди ЧаПи Учасники Календар Позначити усі розділи як прочитані

Тернопільський клуб акваріумістів Новини акваріумістики, колективні закупки, здибанки та клубне життя в Тернополі.

Відповідь

Параметри теми
Старий 08.01.2012, 17:07   #1
Сомбра
Активний учасник

Тернопіль центр.

Дописи: 482
Подякував(ла): 541
Подякували 2.524 разів в 374 дописах
Репутація: 2607
Типово Хто міряв воду в крані? Різні водозабори

Почну з того що живу в центрі відповідно користуюсь водозабором Тернопільським а не Івачівським як більша частина міста. Згідно рекомндацій в цій темі Тести своїми руками. зібрав необхідні препарати( в одній лабораторіїї приготували) для ВИЗНАЧЕННЯ ЗАГАЛЬНОЇ ЖОРСТКОСТІ.
На 34 краплі почало синіти загальна жорсткість GH=16!!!???. Думав шо шось мені в лабораторії намутили не то, але взяв для аналізу привозну воду з бочок "Добра вода" посиніло на 16 краплі загальна жорсткість GH=8 шо і написано в них на сертифікатах. Таке взагалі реально??? Завтра куплю пару ампул для калібрування але щось я мальца наляканий такими результатами. Завтра буде луг поміряю кальцій.
На новому світі знаю що тоже Івачівський поміряю там.
В акві GH=12 але вроді(живородящі і 6 неонів) усе живе, пару рослин чахнуть(гігрофіла ілюдвігія), тепер знаю від чого. Але криптокарини двох типів, валянерія, мохи трьох типів ростуть ніби нормально.
Хтось таке бачив? Чи в мене щось не то з тестами?
Може хтось має силочку водоканалу про якість води з різних забірників?

Востаннє редагував Сомбра: 08.01.2012 о 17:09..
Сомбра зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Реклама
Старий 08.01.2012, 17:23   #2
Сомбра
Активний учасник

Тернопіль центр.

Дописи: 482
Подякував(ла): 541
Подякували 2.524 разів в 374 дописах
Репутація: 2607
Типово Відповідь: Хто міряв воду в крані? Різні водозабори

Сумбурно писав зробив пару помилок на 32 краплі раекція))) Ну і в рослинах трошки напутав))
Сомбра зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Що треба робити для того , щоб міняти рідше воду в акваріумі ? Profi Для початківців на форумі 27 10.02.2011 00:23
Народ в кого який рН в крані ? RVV Вода 17 19.12.2010 23:11
Франківськ. Не пийте сиру воду з під крану !!!! ryuras Клуб Акваріумістів Івано-Франківська 5 28.04.2010 14:04
Допоможіть побороти мутну воду ! Ірена Вода 6 20.01.2010 17:57

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:08.

All rights reserved