|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Аквамагазини, зоомагазини, інтернет-магазини Зоомагазини, аквасалони, ветаптеки, ветеринари. Обговорення, рекомендування, зауваження, скарги та побажання до власників. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Засновник форуму
Львівська обл.
Дописи: 9.262
Подякував(ла): 5.826
Подякували 32.523 разів в 6.874 дописах
Репутація: 33512
|
![]()
Дальше...акваріумний магазин у п. Оксани.
Ну, що тут скажеш, найкращої якості живий корм на всьому ринку. В магазині є корми тропікал і сера, також устаткуваня і рослинки (в основному для малих акваріумів). Також у магазині появилась стійка для продажу рибок, але поки вибір не великий. Магазин знаходиться з задньої сторони (ніби спиною) до магазинів "Акваріум" і п. Руслана. Фото магазину ззовні: Фото зсередини магазину молодий продавець-помічник ![]()
2 користувачів подякували Охват Марьян: | lar (07.02.2010), _baranyak_ (20.11.2010) |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Почесний учасник
Львів
Дописи: 699
Подякував(ла): 5.394
Подякували 1.804 разів в 510 дописах
Репутація: 1957
|
![]()
На Краківський, точніше на "Наш ринок", ходжу зазвичай за трубочником.
Найкращий трубочник в п.Оксани. Є у цьому магазинчику і рослини, і рибки, і все для акваріуму. Добре йти до п.Оксани у суботу. Оскільки у неділю Краківський вихідний, то щоб живність не залишалася у магазині п.Оксана робить під кінець дня розпродаж. Якось вдалося нахапати ехінодорусів по 5грн. На фото магазинчик п.Оксани. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Учасник
Івано-Франківськ
Дописи: 178
Подякував(ла): 91
Подякували 68 разів в 37 дописах
Репутація: 78
|
![]()
Хочу придбати ікру чи пару рибок афісиміон горнера є в наявності? Молива відправка поїздом чи поштою?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Користувач
Львів, Сихів
Дописи: 83
Подякував(ла): 85
Подякували 60 разів в 45 дописах
Репутація: 70
|
![]()
Шановні форумчани, співпрацюю з п.Оксаною на протязі 30 років. За цей час, можу лише сказати щирі слова вдячності за її порядність та за її роботу по продажу завжди якісних риб, та насам перед живого корму - трубочника. Корм завжди купував на протязі вказаного часу тільки якісний та свіжий, за що їй дуже вдячний.
|
![]() |
![]() |
Користувач подякував vova27 за цей допис: | Нічна Лють (03.04.2017) |
![]() |
#5 |
Живу на форумі
Львів, Варшавська
Дописи: 4.941
Подякував(ла): 15.444
Подякували 13.131 разів в 3.923 дописах
Репутація: 13458
|
![]()
а розмір порції який? і ціна?
![]() |
#6 |
Користувач
Львів, Сихів
|
![]()
Розмір порції та ціна, з часом також змінились. Але мене особисто це питання не хвилює. Мені потрібен живий корм і я його купую, вже протягом 30 років. При цьому якість його не змінна.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 5.001
Подякував(ла): 3.634
Подякували 15.624 разів в 4.154 дописах
Репутація: 15813
|
![]()
vova27, автор питання чекає напевно конкретної відповіді про ціну і розмір, а не "аби щось написати" ...
![]() |
#8 |
Живу на форумі
Львів, Варшавська
|
![]()
Bobus, та нє, автор питання знає і розмір порції, і приблизно ціну. Просто іде позитивна інформація, а про приховані камені в вигляді малих порції і високої ціни - тиша. Зрештою автор написав, що йому треба корм і він готовий за нього давати стільки, скільки скажуть.
![]() |
#9 |
Користувач
Львів, Сихів
|
![]()
Маючи стільки нагород на форумі, я думаю, що Роману відомі теперішні розміри порції та ціна. А кому не відомо, то можу сказати: порція "на око" наполовину менша від пачки з-під сигарет і коштує 10 грн. Що стосується того, "аби відписатись" то прошу вибачення, більше не буду.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Живу на форумі
Львів, Варшавська
|
![]()
а до чого тут т.зв. "нагороди"? була б можливість - поділився би ними з Вами
![]() ще треба сказати, що та порція на око менше десь на ту ж саму половину, ніж ті порції, які є "на рядах"... правда там вони бувають не так добре промиті, і не постійно (треба "ловити момент" приходу продавців)
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|