|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Устаткування Тераріумне устаткування, власні розробки - обговорення, поради, рекомендації. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Початківець
Львів
Дописи: 6
Подякував(ла): 2
Подякували 10 разів в 2 дописах
Репутація: 20
|
![]()
Всім доброго дня
Потрібні ваші поради, хочу зробити тераріум з ОСБ для гекона, хто має креслення? + де можна у Львові купити ОСБ? ![]() І як превельно робити вентеляційні отвори, з якого матеріалу? Також цікавить "розсувні" дверцята з скла Коли буду мати креслення і матеріал, буду кожен крок описувати і робити фото |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Марек за цей допис: | agua (21.06.2014) |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Активний учасник
Львів
Дописи: 347
Подякував(ла): 611
Подякували 436 разів в 168 дописах
Репутація: 347
|
![]()
Краще зробити це з фанери ( структура гарна, а не купа кусочків склеяних ) і більш безпечніше буде для вашого гекона))
![]() Купити можна в будь якому будівельному магазині продають листами.. ) Креслення це 5хв роздумів + зошит,лінійка,ручка. Отвори дуже легенько робляться..) з металевої сітки)) Дверцята розсувні.. ) в магазині все для меблів купити пласмасові рейки.. і зробити конструкцію, яка була колись в колишніх сервантах)) де два скла їздять по пласмасі) + за бажанням можна поставити ручку на скло)) відвезти на фірму зробити отвір і прикрутити маленьку ручку)). ![]() |
![]() |
![]() |
Користувач подякував @@вова@@ за цей допис: | agua (21.06.2014) |
![]() |
#3 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 4.970
Подякував(ла): 3.616
Подякували 15.514 разів в 4.128 дописах
Репутація: 15703
|
![]()
@@вова@@, допис минулорічний
![]() оскільки описів нема, то ....
Choc juz zycia, psiamac, popoludnie - Jest cudnie Востаннє редагував Bobus: 21.06.2014 о 21:01.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Активний учасник
Львів (р-н.Південного)
Дописи: 374
Подякував(ла): 297
Подякували 644 разів в 249 дописах
Репутація: 654
|
![]() Цитата:
![]() Можливо Марек до цих пір чекає на креслення та інф. де можна у Львові купити ОСБ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|