|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Для початківців на форумі Розділ для створення тем початківцями форуму. Якщо не знайшли відповідного розділу - пишіть сюди. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Користувач
Чернівці
Дописи: 49
Подякував(ла): 0
Подякували 3 разів в 3 дописах
Репутація: 13
|
![]()
Всім добрий день. Так вийшло що на день народження мені подарували ще один акваріум на 100 л. Наразі в мене є один запущений (100л). Але в процесі його експлуатації я прийшов до висновку що я провів не правильний запуск та неправильно підібрав компоненти акваріума. Тому новий хочу запустити як слід.
І от перша проблема з якою я зіткнувся це вибір ґрунту (субстрату). В старому лежить базальт. Але як я розумію він не дуже підходить. От я вирішив пошукати інформацію в інтернеті. І відразу заплутався. Ніби і купа інформації але щоб було конкретно сказано такий краще для такого, а такий для такого немає. Але зрозумів ще й те що це має бути не просто ґрунт а ціла система. Підкажіть що і як краще зробити. Чи варто брати ґрунт голи а під нього класти поживний. І чи потрібно використовувати гріючий кабель. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Правильний запуск морського акваріуму! Так чи ні.... | петя77 | Устаткування для морського акваріуму | 3 | 06.05.2013 23:26 |
Запуск акваріума | kilot | Для початківців на форумі | 3 | 23.10.2012 22:28 |
Запуск 126л | Liar | Для початківців на форумі | 15 | 16.04.2012 13:31 |
Запуск 200л | YuraIF | Прісноводні акваріуми учасників форуму | 14 | 15.08.2011 00:58 |
ЗАПУСК АКВАРІУМА | farmaceut | Для початківців на форумі | 24 | 30.07.2011 12:03 |