|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Балачки Розділ в якому можна розмовляти на будь-які теми, неповязані з тематикою порталу, але в межах правил ! |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#21 |
Учасник
Львів, Левандівка
Дописи: 94
Подякував(ла): 581
Подякували 211 разів в 69 дописах
Репутація: 149
|
![]()
У альбомі кольори лишаються ,як ніби щойно друковано.
Тут,не погоджуся.Мені теж так говорили при купівлі принтера)) Фотопапір беру упаковками 500шт .Не Епсон! І справді,справа Ваша)) А що 100-200 фото і усе? Наступного року не буде знову 100-200 фото? Що знов кінець світу????? )) Ну то я просто ще не в курсі)))
Живу так,щоб депресія була у супротивників)) Востаннє редагував Roman71: 20.01.2013 о 18:49.. Причина: дописи одного автора |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#22 | |
Початківець
Львів Левандівка
Дописи: 2
Подякував(ла): 1
Подякували 6 разів в 2 дописах
Репутація: 16
|
![]() Цитата:
фарби аналоги - це звичайні фарби які абсорбуються папером, це фактично поліграфічний метод друку, а от пігментний друк це фактично фотографічний метод, коли папір виконує функцію підложки ап1 моє імхо струйний принтер для середньостатистичного користувача не окуповує себе, 100-200 фотгографії/рік при терміні експлуатації принтера 5років (згідно сайту виробника принтера) це вийде нехай 1000фотографій поки він не поламається... а ще постійно потрібно слідкувати щоб він не засох... вартість принтера поза 1000грн ап2а при великих обсягах друку підходите в офіс цифролабу, вони вас реєструють як гуртового клієнта і маєте друк дешевший за 0.95копійок Востаннє редагував bicecly_fan: 20.01.2013 о 14:30.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Супер-модератор
Львів
Дописи: 2.396
Подякував(ла): 3.817
Подякували 5.350 разів в 1.657 дописах
Репутація: 5471
|
![]()
мої думки:
цифра (чи рамка, чи що інше) не замінить трушної фотографії на папері. Друкарку варто придбати лише при умові регулярного друку. Власне регулярного, кількість на другому місці.
4 користувачів подякували Rain: |
![]() |
#24 |
Учасник
Львів, Левандівка
|
![]()
bicecly_fan ,я розумію Вас ,і знаю різницю між чорнилами. У піднятому питанні іде мова про звичайне фото у альбом(це вже я згадала про А4 і на стіну). А звичайні альбомні фото,друковані "нерідними" чорнилами і на "нерідному" папері зберігаються у альбомі роками,не втрачаючи кольорів та яскравості , РОКАМИ!!!! Оскільки вони не піддаються постійній дії освітлення. Ми ж не так часто витягаємо із полок фотоальбоми і гортаємо їх!
Rain, підтримую, фото на папері- незаміниме)
Живу так,щоб депресія була у супротивників)) Востаннє редагував Natali): 20.01.2013 о 14:36.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Учасник
Львів.Сихів
Дописи: 199
Подякував(ла): 298
Подякували 419 разів в 124 дописах
Репутація: 534
|
![]()
Звідки у вас такі дивні дані ?
Є два види фарби пігментна і водорозчинна. І у всіх виробників чорнил є як і ті так і інші. InkTec і WWM і т.д. І що до того що пігментні не всмоктуються в папір то маячня. Вони так само всмоктуються як і водорозчинні, але вони мають додатковий компонент (пігмент) який дійсно залишається поверх і ніби "консервує" нанесене чорнило і захищає його. І мають вони ряд недоліків : ціна, погано кольоропередача порівняно з водорозчинними і "проблеми" з дюзами при перервах в друці. На відміні від пігментних, водорозчинні мають дешевшу ціну, кращу кольоропередачу і менш проблемні з дюзами. В них лише більші вимоги до паперу (щоб на другу сторону не протекли" і до зберігання відбитків. (дійсно вони вицвітають на повітрі під дією світла), але при зберіганні в альбомі з цим нема жодних проблем. Всі відомі фірми-виробники принтерів Hewlett-Packard, Canon, Lexmark, Epson використовують у своїх моделях як водорозчинні так і пігментні чорнила, залежно від моделей принтерів, їх призначення та картриджів, які в них використовуються. Вчіть мат. частину перш ніж вчити когось. P.S. Єдина вимога це не змішувати чорнила, і в СНПЧ краще використовувати водорозчинні чорнила. Востаннє редагував maan007: 20.01.2013 о 14:44.. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував maan007 за цей допис: | Natali) (20.01.2013) |
![]() |
#26 |
Учасник
Львів, Левандівка
|
![]()
maan007, я більш ніжно старалася донести свою думку), Ви-більш радикально!)) Та Ви -абсолютно праві щодо чорнил у попередньому дописі.
Дякую!
Користувач подякував Natali) за цей допис: | maan007 (20.01.2013) |
![]() |
#27 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 5.003
Подякував(ла): 3.634
Подякували 15.628 разів в 4.156 дописах
Репутація: 15817
|
![]()
Ще не варто забувати про те, що при кожному включенні принтера відбувається очистка головок і при тому тратиться впусту не так вже й мало чорнила. А вмикати принтер хоча б раз на тиждень прийдеться.
Natali), наведіть розрахунок вартості одного відбитку і все стане на свої місця.
![]() |
#28 |
Учасник
Львів, Левандівка
|
![]()
Так ,на рахунок регулярності друку - гріх не погодитися!
Bobus,тут у темі я накинула приблизний обрахунок,невраховуючи ,правда,папір та фарбу. Ну ,нехай з ними вийде по 60 коп чи 70. Кожен у нас на форумі здатен прикинути сам для себе,що йому вигідніше. Доводити,щось комусь- справа не з легких. І я цим займатися не маю бажання. Своє бачення ситуації я висловила. Я не займаюся друком фото професійно. Я любитель,такий як і багато хто. І для мене вигідніше -друкувати фото самій. А кожен приймає рішення для себе сам. ![]()
![]() |
#29 |
Учасник
Львів.Сихів
Дописи: 199
Подякував(ла): 298
Подякували 419 разів в 124 дописах
Репутація: 534
|
![]()
Особливо якщо принтер не тільки для друку фотографій використовувати. Собівартість фотографії варто рахувати якщо це єдине використання принтера. Ми наприклад вдома видрукували 3-4 настільні гри замість купляти їх в магазині і вартість принтера вийшла в "0". А ще є друк необхідний для навчання малого, та й я деколи собі щось видруку. Фото це не основне.
До речі що до вартості друку. Фірма Epson випустила модель L800 з своїм рідним СНПЧ, і заявили при оригінальних розхідних (чорнило, папір) наступні ціни : чорно-білий документ А4 — від 2 коп. за сторінку кольоровий документ А4 — менше 4 коп. за сторінку фотографія 10х15 – менше 40 копійок за відбиток |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Учасник
Львів, Левандівка
|
![]()
maan007, ну якщо так по-правді,то мій перший принтер теж використовувався для друку не лише фото.. а й вордівських документів і т.д. Може якщо б я не гробила його цим) ,то ще й досі служив би ).Мені особисто теж принтер окуповується у рік часу,а може і менше.
Користувач подякував Natali) за цей допис: | maan007 (20.01.2013) |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Назва конкурсу фотографій на терраріумну тематику | Охват Марьян | Виставки, конкурси та здибанки | 5 | 01.10.2010 21:17 |