|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Балачки Розділ в якому можна розмовляти на будь-які теми, неповязані з тематикою порталу, але в межах правил ! |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#41 |
Живу на форумі
Львів, Варшавська
Дописи: 4.943
Подякував(ла): 15.444
Подякували 13.133 разів в 3.924 дописах
Репутація: 13460
|
![]()
Natali),не будьте такою безапеляційною. Ви висказали свою думку, спершу вона мені сподобалась, але коли почав рахувати - то не побачив змісту тратити приблизно $200 на прінтер (а ще є фотопапір + картріджі) заради економії 200 грн. Так, я не друкую фотографії пачками - в мене інший на то погляд і принципи. Тому вдячний за поради, а далі буде так як я собі вирішив
|
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#42 | |
Живу на форумі
Львів, Варшавська
|
![]()
Переніс частину допису з іншої теми, щоб (згідно твердження автора) там не флудити (до речі - а це не флуд в темі, що не відноситься до фотографування??? )
Цитата:
Комусь не зручно піти в фотосалон чи через інтернет замовити фото - той друкує їх в домашніх умовах, в когось немає "зайвих" грошей на таку відносно дорогУ цяцьку і супутні матеріали до неї - той робить фото через інтернет. Кожному своє... І ніхто не вправі нав'язувати комусь іншому свою думку. Порадили - дякую, а вибір - за мною (чи тим, кому ця тема буде корисною) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Учасник
Львів.Сихів
Дописи: 199
Подякував(ла): 298
Подякували 419 разів в 124 дописах
Репутація: 534
|
![]()
Я думаю що крім питання грошей ще варто розглянути питання якості. Мені ще жодного разу не видрукували фото в салоні так як потрібно. Завжди то обріжуть, то поля якісь вилізуть. Але мушу сказати що то тільки при друці з плівок. Цифру жоден раз не носив, бо ще на стадії плівок перейшов на "самодрук". Всі плівки відсканував і перевів в цифру, поборов недоліки (царапини і т.д). Викадрував як мені потрібно, і результатами тепер задоволений на 200%, можливо друк мені і обходиться навіть дорожче чим в салоні, але тепер я маю якість і саме те що я хочу, а не так як це побачила машина чи хтось інший. І саме для такої роботи я і придбав Epson T50 (який за тиждень буде замінений на Epson L800) і сканер зі слайд модулем Epson scanner v300 photo.
Як на мене принцип "ми не настільки багаті щоб купляти дешеві речі" все ще працює. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Активний учасник
Україна, Львів, Сихів.
Дописи: 305
Подякував(ла): 180
Подякували 342 разів в 138 дописах
Репутація: 356
|
![]()
Плёнку печатают плохо (я не конкретно про это заведение) потому что сканят плёнку с ужасными настройками DPI сканера.
При покупке\установке принтера с СНПЧ или перезаправляемыми картриджами, не забывайте, что после выбора бумаги, придётся всю связку профилировать ( калибровать ). Бумага, краски, принтер. Иначе шанс что цвета будуть врать очень велик. Сам использую Т50 + ПЗК + Патрон, бумага Барва. Печсатаю регулярно. Откалибровался один раз в Киеве, года 3 назад. После этого калибрую только монитор. Качеством доволен. Фотолабы так не напечатают.
![]() |
#45 |
Користувач
Львів, Левандівка
Дописи: 52
Подякував(ла): 530
Подякували 163 разів в 37 дописах
Репутація: 175
|
![]()
Після прочитання цієї теми спробував друк в цифролабі - в четвер в обід скинув фото, в п*ятницю після роботи заїхав в пункт видачі в свому районі і забрав фоткі.
Висновок: дешево, якісно, зручно. Всім раджу! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Живу на форумі
Львів, Варшавська
|
![]() Цитата:
єдине "але" - доведеться вчити дружину виваженіше вибирати експозицію ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Початківець
Дніпро
Дописи: 2
Подякував(ла): 0
Подякували 0 разів в 0 дописах
Репутація: 10
|
![]()
Я узяв собі МФУ і не шукаю іншого для себе він вміє все що потрібно для того може знадобитися в принципі для друку , а також задовольняє усі як мої потреби так і потреби усіх зі моєї сім'ї, а також моїх знайомих, так що все що потрібно знайти той що підійде саме вам!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Назва конкурсу фотографій на терраріумну тематику | Охват Марьян | Виставки, конкурси та здибанки | 5 | 01.10.2010 21:17 |