Назад   Львівський форум акваріумістів > Акваріумні/терраріумні клуби та інтернет-ресурси > Львівський клуб акваріумістів
Правила форуму !!!
Громадські гурти Баня Галерея Нагороди ЧаПи Учасники Календар Позначити усі розділи як прочитані

Львівський клуб акваріумістів Зустрічі, обговорення, новини, події.....

Відповідь

Параметри теми
Старий 01.03.2009, 11:59   #1
Охват Марьян
Засновник форуму

Львівська обл.

Дописи: 9.263
Подякував(ла): 5.831
Подякували 32.524 разів в 6.874 дописах
Репутація: 33513

Аквафото Аквафото Аквафото Активність Меценат Акваріуміст року Аквафото Акваріуміст року Аквафото Аквафото 

Az Львівський клуб акваріумістів (обговорення)

Пройшло більше року, як був створений Львівський форум акваріумістів - віртуальне товариство акваріумістів, яке допомагало початківцям порадами, дозволяло обмінюватись інформацією, створювало зустрічі не тільки у Львові, а й за його межами.

До вашої уваги пропонується створити Львівський клуб акваріумістів - реальне товариство зі статутом і юридичною адресою. Давайте почнем обговорення. Для початку пропонуються такі питання:

1. Чи потрібен клуб акваріумістів ?
2. Як би Ви назвали клуб акваріумістів?
3. Як Ви собі уявляєте клуб акваріумістів?
4. Що Ви готові зробити для клубу акваріумістів?
anri (02.08.2010), FISHERMEN555 (15.04.2013), garbuz70 (16.04.2013), Noe (02.03.2009), Viktor (10.03.2009)
Реклама
Старий 02.03.2009, 11:04   #2
Охват Марьян
Засновник форуму

Львівська обл.

Дописи: 9.263
Подякував(ла): 5.831
Подякували 32.524 разів в 6.874 дописах
Репутація: 33513

Аквафото Аквафото Аквафото Активність Меценат Акваріуміст року Аквафото Акваріуміст року Аквафото Аквафото 

Типово Відповідь: Львівський клуб акваріумістів (обговорення)

Із 25 переглядів ніодного допису, це має означати що ідею створення клубу ніхто не підтримує ?
Старий 02.03.2009, 11:11   #3
Lestor
Користувач

Львов(Гринченка)

Дописи: 86
Подякував(ла): 495
Подякували 204 разів в 46 дописах
Репутація: 220
Типово Ответ: Львівський клуб акваріумістів (обговорення)

Я "ЗА", но по пунктам пока что не могу сформулировать
Старий 02.03.2009, 12:13   #4
Tarik_Nikita
Люблю спілкуватись

найкраще місто на землі

Дописи: 762
Подякував(ла): 883
Подякували 694 разів в 331 дописах
Репутація: 870

на рахунок 3 пункту: приміщення де можна прийти і робити щось таке, що багато з нас не має можливості зробити вдома чи з"їбравшись десь в кабаку.
Тут треба подумати про реальну доцільність такого "ходу", чи зможе він реально існувати, оскільки має бути приміщення за яке треба платити. Реєстрація юридичної особи тягне за собою ряд проблем, наприклад ведення тої самої як не як бугалтерії.

Може я трохи песимістично це все описую, але, з врахуванням тої ситуації, яка є в нашій державі, кричати "за", а потім засісти в підпілля неможу.

Якщо питання буде остаточно вирішено, поможу з державною реєстрацією.(тут думаю буде неприбуткова організація)

назва...Громадська організація "Аквалюбитель" (це так, перше спало на думку)
biabuchja (03.03.2009), garbuz70 (16.04.2013)
Старий 02.03.2009, 13:02   #5
GRM
Користувач
Львів

Дописи: 50
Подякував(ла): 571
Подякували 61 разів в 28 дописах
Репутація: 74

Думаю клуб потрібен, але відповісти зразу на всі питання складно.
В першу чергу потрібно розглянути фінансову сторону,візьмемо тільки ареду приміщення це думаю потягне не мало. Можливо хтось знає де є такі клуби, як вони вирішують фінансову сторону, і взагалі як працюють,
чи можуть поділитись досвідом.
Сама по собі ідея дуже цікава, ніякий форум не може замінити живого спілкування.
GRM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.03.2009, 13:29   #6
Віталій
Учасник
Івано-Франківськ

Дописи: 224
Подякував(ла): 782
Подякували 298 разів в 131 дописах
Репутація: 220

Ну на мою думку фінасову сторону можна владнати таким способом:
1.Вирощуванням у клубі рослин
2.Розведення рибок
3.Консультації новачкам
Думаю що за оренду приміщення можна частково розрахуватися.
Успіхів вам
Віталій зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Користувач подякував Віталій за цей допис:
MI$H@ (02.03.2009)
Старий 02.03.2009, 13:37   #7
Сихівчанин
Активний учасник

Львів

Дописи: 319
Подякував(ла): 1.069
Подякували 1.220 разів в 263 дописах
Репутація: 1376

Меценат Аквафото 

Давайте насамперед визначимось, а чи дійсно тра?
Я троха скептик, наразі слабо собі уявляю плюси та реальну потребу в реєстрацію клубу, тому почну з невеличких, але все ж мінусів, чи точніше "нюансів" реєстрації та діяльності клубу і т.д.
Насамперед, на скільки я розумію затію, чисто юридично йде мова про реєстрацію неприбуткової громадської організації "Львівський клуб акваріумістів" чи "Західноукраїнський клуб акваріумістів", що створюється для досягнення певних цілей та задоволення певних потреб членів товариства.
Такими цілями можуть бути... хм... перше, що спало на думку, подальше більш реальне пропагування акваріумістики, зокрема, шляхом організації якихось "западенських" аквавиставок тощо.

Юридичні моменти:
скласти статут, визначитись з юрид. адресою (можемо і Маряна хатній адрес вказати ), установчими зборами обрати директора, встановити розмір членських внесків тощо, посвідчити 2 примірника статуту в нотаріуса (це вже певні витрати) реєстрація в держ. реєстратора – там теж пару гривень (170 грн. якщо точно), реєстрація в податковій, пенсійному, фондах соцстраху, відкриття р/р в банку, посвідчення в нотаря карток зі зразками підписів тощо... короче, на цьому етапі – трохи витрат є...
Оренда приміщення, в принципі, необовязкова на 1 етапі... Але зп посадовим особам платити все-таки тра буде – хоча б директору і хоча б мінімалку (на даний час 605 грн., можна правда і на неповний роб. час – тоді т.зв. «пів ставки» 302,5 грн/міс тощо), крім того, дісно тра буде готувати та подавати звітність в податкову, фонди тощо...

Готовий допомогти юридичним супроводом – поможу статутєц підготувати, проконсультувати шо-куда тощо (бігати по фондах не готовий за браком часу, хіба би), але ключове питання відкрите – чим реально буде займатись реальний клуб!?
Можна правда зайнятись поставками в Україну «дикої» риби з Перу, як роблять на Київс. форумі, але це вже троха виходитиме за межі неприбуткової діяльності...
Сихівчанин зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували Сихівчанин:
aton_ra (27.03.2009), Тарін (08.08.2009)
Старий 02.03.2009, 13:50   #8
V.PooH
Акваріуміст
Lviv

Дописи: 298
Подякував(ла): 147
Подякували 700 разів в 185 дописах
Репутація: 811

Аквафото 

Марянб ідея хороша. Насамперед що таке клуб? Це місце де б могли збиратись люди для спілкування за інтересами. Чи потрібен? Я важаю - так. Це повинно бути місце де буде постійна експозиція певних видів риб, рослин,безхребетних... Місце де б члени клубу могли зустрітись, за чашечкою кави поспілкуватись на акваріумні теми і не тільки... Місце де б новачки завжди отримали пораду та побачили все на прикладі... Місце де можна утримувати та розводити ті види, для яких вдома не завжди є місце та умови...Другий дім.. Постає питання з приміщенням, компослугами і.т.д. Що ж давайте поміркуємо, коли це клуб і створюємо ми його для себе фактично, для власного задоволення, то і усі витрати повязані з утримуванням клубу повинні покривати ми, тобто майбутні члени клубу. А тепер постає питання чи багатьом це потрібно, коли це вже не халява, а потрібно витратити певні кошти та свій час? Марян, пропоную зробити тобі опитування, скілки є бажаючих для утворення такого клубу, при умові що місячний членский внесок буде 100гр.? 200гр.? 300гр.? Скілки часу кожен з бажаючих може приділити створенню клуба та віддати улюбленій справі? Що кожен з нас хотів би бачити у клубі?
ENERGY (05.03.2009), MI$H@ (02.03.2009), okonor155 (29.12.2009), АшДваО (02.03.2009)
Старий 02.03.2009, 21:42   #9
MI$H@
Акваріуміст

Івано-Франківськ

Дописи: 528
Подякував(ла): 1.373
Подякували 1.529 разів в 343 дописах
Репутація: 1496

А чому обовязково реєструвати клуб? для чого ці лишні витрати в такий час.
Просто можна винаймати невелике приміщення для клубу за членські внески, збиратись у певні дні, а кому виходить хоть кожен день і займатись любимою справою, як писав вище V.PooH

Це моя думка, можливо я не повністю розумію значення клубу, але принаймні хоть такий клуб я хочу у Франківську створити,
принаймні вже є зрушення, мені вдалось організувати зустрічі наших форумчан щонеділі на ринку, яка стала постійною і з кожним разом зявляються нові люди, що мене дуже радує
MI$H@ зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 користувачів подякували MI$H@:
ENERGY (05.03.2009), Вадім (01.05.2009), Віталій (03.03.2009), Тарін (08.08.2009)
Старий 02.03.2009, 21:46   #10
kelast
Почесний учасник

Львів

Дописи: 674
Подякував(ла): 1.029
Подякували 958 разів в 389 дописах
Репутація: 999

Я думаю, що ідея не погана. Для початку треба переглянути чи є щось схоже і по можливості випитати, як вони поживають, які функції виконують, як виживають. Для початку звучить заманливо - зустрічатись , вирощувати, обговорювати , консультувати ... а потім як це часто стається це все може перерости в великий комерційний проект так зватий АКВАЗООСУПЕРМАРКЕТ де кожен отримає за чим прийшов але вже за гроші. Питання чи всі готові до такого розвидку подій. Якщо брати з точки зору коммерції я як професійний продавець скажу це добре. Як новачок в аква темі скажу мені невистарчає такого супермаркету
kelast зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Мітки
клуб акваріумістів, лка

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:54.

All rights reserved