|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Інтернет-магазин фiльтрiв для води "Aqua-ua" Обговорення, консультації, колективні замовлення, доставка по Україні, .......і все, що стосується інтернет-магазину www.aqua-ua.com |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#41 |
Активний учасник
Івано-Франківська обл
Дописи: 260
Подякував(ла): 102
Подякували 362 разів в 137 дописах
Репутація: 378
|
![]()
Aqua-ua, Доброго дня
я в даній темі цілком зелений тому потребую Вашої поради і так ситуація така вода з криниці ( осад після кипятіння присутній і то в порядній кількості, вода жостка сама по собі, водопровідні труби трохи старенькі на другий рік будум міняти та то відійшли від теми ) хочеться поставити якусь систему фільтрації води щоб очищала, можливо якісь добрі мінерали добавляла ну і щоб для акваріума стала придатною ( через вапнякові осади і жорсткісь води по воду ходжу до джерела 20 хв туди 20 хв назад все б нічого но зимою не дуже приємно ![]() що можете порадити ? та тільки не лякайте ціною переплачувати за "Бренд" не має змісту і фінансових можливостей запропонуйте такий варіант щоб не хотілось шукати дешевших варіантів ![]() відповідь або якось на сайті або на моб номер в анкеті дякую за увагу
Взривний характер ![]() Востаннє редагував sonjax: 21.07.2012 о 19:49.. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#42 |
Користувач
Днепропетровск
Дописи: 99
Подякував(ла): 36
Подякували 113 разів в 64 дописах
Репутація: 123
|
![]()
sonjax, у Вас вода або джерельна, або кринична. У вас НЕ міський водогін. Я правільно розумію?
![]() |
#43 |
Почесний учасник
Львів, Личаківська
Дописи: 625
Подякував(ла): 548
Подякували 970 разів в 330 дописах
Репутація: 980
|
![]()
Дякую за систему осмосу!
Купив, встановив, експлуатую. Зауважень не маю. Якість сервісу - дуже висока! |
![]() |
![]() |
Користувач подякував ivans за цей допис: | Aqua-ua (03.09.2012) |
![]() |
#44 |
Акваріуміст
Львів
Дописи: 1.289
Подякував(ла): 2.892
Подякували 4.749 разів в 942 дописах
Репутація: 5232
|
![]()
Також дякую, все отримав, правда ще не скрутив докупи. Ще раз дякую!
|
![]() |
![]() |
Користувач подякував Noe за цей допис: | Aqua-ua (03.09.2012) |
![]() |
#45 |
Супер-модератор
Львів
Дописи: 2.396
Подякував(ла): 3.819
Подякували 5.350 разів в 1.657 дописах
Репутація: 5471
|
![]()
Мій позитивний відгук: інформативно та оперативно
![]() Приємно було мати справу ![]()
Користувач подякував Rain за цей допис: | Aqua-ua (21.03.2013) |
![]() |
#46 |
Користувач
Львів, Сихів
Дописи: 38
Подякував(ла): 55
Подякували 33 разів в 28 дописах
Репутація: 43
|
![]()
Сервіс супер просто
![]() Все пояснили що куда для чого ![]() Швидка і безкоштовна доставка. Класні бонуси. Вчора підключив - теперь промиваю ![]() Дякую за классний сервіс. ![]() |
![]() |
![]() |
Користувач подякував thenewz за цей допис: | Aqua-ua (08.01.2015) |
![]() |
#47 |
Живу на форумі
м. Винники
Дописи: 1.410
Подякував(ла): 1.303
Подякували 1.992 разів в 676 дописах
Репутація: 2041
|
![]()
Aqua-ua, Доброго вечора! Живу в приватному будинку без центрального водогону. Воду беремо з криниці і частково з джерела (возимо в каністрах і заливаємо в бак). Вся вода(з криниці та з джерела) поступає в бак на 500л і вже потім за допомогою "гідрофора" подається по будинку. Після насоса стоїть фільтр грубої очистки(шнурковий), заміна картриджа один раз в місяць бо досить сильно забруднюється. Весь трубопровід пластиковий. Тиск в системі 2.8-4 атм (дивлячись на манометр що на "гідрофорі"). Проводив заміри жорсткості gH капельним тестом, то тест показує 28-37 градусів взалежності від пори року.
Порадьте будь ласка систему зворотнього осмосу для приготування їжі і щоб ще воду для акваріума використовувати. І чи варто, додатково, до 3х префільтрів, встановити ще допустимо 3 префільтри щоб мембрана довше пропрацювала? І підкажіть чи можливий наступний варіант системи: Встановити бочку для неочищеної води допустимо на 100 л. Вода з бочки самотьоком поступає до помпи, яка знаходиться в системі зворотнього осмосу, проходить фільтрацію. Чи зможе помпа створити потрібний тиск води якщо вода буде поступади до помпи самотьоком або з мінімальним тиском? Поясню для чого мені це. Якщо встановити забір води для системи зворотнього осмосу (ЗО) з бака то концентрат вже буде не можливо зливати в той самий бак, бо він буде фільтруватися повторно, що не бажано. А я хочу зробити так, щоб концентрат не зливати в каналізацію, а використовувати для ванної, туалету і т.д. ![]() Востаннє редагував Bobus: 12.01.2015 о 21:45.. Причина: дописи одного автора - colinmcrae |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Користувач
Днепропетровск
|
![]()
Добрый день.
Чтобы обеспечить очистку воды, источником, которой является скважина, колодец, др. источник, необходимо начать с проведения химического анализа воды. Только зная хим. состав воды можно понимать стоит на данную воду ставить фильтр с обратным осмосом или необходимо предусмотреть перед ним предварительную очистку. Предварительная очистка не подразумевает пару дополнительных колб, в Вашем случае это может быть умягчающая колонна, так как показания жесткости выше нормы. Если осмос Вы решите установить без анализа воды (самостоятельно), то в этом случае Вы должны понимать, что ресурс мембраны может быть очень маленький. Были случаи, когда мембрана на скважине (колодце) не проработала и месяца, правда были моменты, что мембрана работала дольше чем на водопроводной воде..... как повезет... Давление воды, которая будет поступать самотеком из накопительной емкости, будет недостаточно для включения помпы, так как в системе есть датчик низкого давления (который не включит помпу) и есть картриджи предочистки (которые создают сопротивление). Как вариант можно перед осмосом поставить еще одну помпу, чтобы она могла создать необходимое давление на фильтр.
2 користувачів подякували Aqua-ua: | agua (16.01.2015) |
![]() |
#49 |
Живу на форумі
м. Винники
Дописи: 1.410
Подякував(ла): 1.303
Подякували 1.992 разів в 676 дописах
Репутація: 2041
|
![]()
Доброго дня! Придбав у Вас "Система обратного осмоса с помпой и минерализатором AURO-506P-JG". Мені було потрібно поставити ще одну колбу для префільтрації але так щоб колби стояли на одній лінії одна за одною, тобто в ряд ( по іншому не дозволяла конструкція тумби де має знаходитись система) Уважно вивчивши фото товару і схему підключення дійшов висновку - для того щоб підключити ще одну додаткову колбу мені потрібно саму колбу і Уголок (1/4", 1/4") AU4044 JG, для систем обратного осмоса на "быстрых соединениях" John Guest.) 2 шт.
Зателефонував до вашого офісу. Розмовляючи з консультантом Наталією, сказав що мені потрібно ще одну колбу для префільтрації і "уголки", але п. Наталя мене запевнила, що колби підключені одна до одної за допомогою "Ниппель для систем обратного осмоса". Я перепитався ще раз, бо на фото товару видно що колби з'єднані за допомогою "уголків" 4044К і куска трубки але п. Наталя знову запевнила мене( дивилася вона на схему підключення, а не на фото, то я точно знаю бо вона мені сама це говорила) що колби з'єднані за допомогою ніпелів. Ну думаю, можливо і змінилась схема підключення і тепер колби з'єднані ніпелями, а фото просто не оновили. Ще хотів замовити Уголок крепления колбы для осмоса для того щоб прикріпити четверту колбу до стінки тубми. Але як виявилось цього кріплення не було на складі та і п. Наталя запевнила, що колба може висіти на ніпелі без будь якого кріплення (мене це трохи здивувало ![]() Ну думаю якщо консультант говорить таке, значить розбирається в своїй справі. Замовив. Сьогодні отримав систему і давай її збирати. Як виявилося, колби з'єднані між собою за допомогою "уголків" 4044К і трубок, але аж ніяк не за допомогою ніпелів. І колба №4 при закріпленні за допомогою ніпеля стає перпендикулярно до тих 3х колб(тобто колба №4 утворює з 3 трьома іншими букву "Г"), а це мені аж ніяк не підходить, бо не влазить в тумбу так як мені хотілося. Запуск системи прийдеться перенести. Шановні Aqua-ua поясніть будь ласка, як так сталося що ваші консультанти не розбираються в тому що продають? І як вирішити цю ситуацію? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Користувач
Днепропетровск
|
![]()
Добрый день.
Наши менеджеры стараются максимально помочь, проконсультировать и сделать правильный выбор. Возможно произошло недопонимание. Приносим свои извинения. 2 недостающих уголка будут сегодня Вам отправлены за наш счет. Спасибо за понимание)
Користувач подякував Aqua-ua за цей допис: | colinmcrae (19.01.2015) |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
ТМ "Золота рибка" від ООО «Зоопродукт» (обговорення, оцінка кормів, відгуки та зауваження) | Охват Марьян | ІНШІ ТОРГОВІ МАРКИ | 46 | 26.12.2019 16:20 |
Відгуки, пропозиції, побажання щодо інтернет-магазину "Арована" | Охват Марьян | Інтернет-магазин "Арована"- приємні ціни, правильне рішення | 124 | 26.10.2016 18:50 |
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції Жабі | Охват Марьян | Інтернет-магазин "Жаба" - все для акваріумів та їх мешканців | 200 | 29.01.2015 11:36 |