Назад   Львівський форум акваріумістів > Куток споживача > Торгові марки > ІНШІ ТОРГОВІ МАРКИ
Правила форуму !!!
Громадські гурти Баня Галерея Нагороди ЧаПи Учасники Календар Позначити усі розділи як прочитані

ІНШІ ТОРГОВІ МАРКИ Тут можна обговор'ювати всі торгові марки які не увійшли до попередніх розділів.

Відповідь

Параметри теми
Старий 03.02.2011, 18:44   #31
Охват Марьян
Засновник форуму

Львівська обл.

Дописи: 9.264
Подякував(ла): 5.832
Подякували 32.524 разів в 6.874 дописах
Репутація: 33513

Аквафото Аквафото Аквафото Активність Меценат Акваріуміст року Аквафото Акваріуміст року Аквафото Аквафото 

Типово

Кілька днів назад приїхав корм. Якістю задоволений Корм для кої тримається на поверхні води 10-12 годин і не розпадається

Нова упаковка для кормів малої і середньої ваги. Гарно запаковано, не пропускає сонячних променів, цікавий новий дизайн.

Leo N, Ось тут тестуються корми http://www.aquafanat.com.ua/forum/in...howtopic=18188
Leo N (03.02.2011), Ludma (25.03.2011), Roman71 (03.02.2011), Терлецький Дмитро  (03.02.2011)
Реклама
Старий 03.02.2011, 21:21   #32
Leo N
Акваріуміст
------

Дописи: 1.271
Подякував(ла): 2.792
Подякували 7.259 разів в 1.204 дописах
Репутація: 7678

Меценат Акваріуміст року Акваріуміст року Акваріуміст року Акваріуміст року Акваріуміст року 

Типово Відповідь: ТМ "Золота рибка" від ООО «Зоопродукт» (обговорення, оцінка кормів, відгуки та зауваження

Мар’ян, та я б з дорогою душею кормив би своїх риб таким дешевим кормом, а не переплачував втричі за Tetra, Sera чи JBL. Також, з економії, не займався б виготовленням власних комбікормів, але... Ми з колегою у березні минулого року взяли у "Аровані" (замовлення №13731 від 01.03.2010) слідуючі корми "Золота рибка" у банках по 250 мл: Старт, Анциструс, Флора, Універсал і Гурман. Взяли по дві банки і поділили порівну. Через якийсь час, при зустрічі, обмінялися враженнями. Отож, з горем пополам і його і мої риби з’їли Універсал і Гурман. Старт, призначений для кормління мальків риб, що відкладають ікру, дуже жирний, від нього утворюється плівка і сильно мутніє вода. Ну і якщо порівняти як мальок Даніо, Кардиналів, Барбусів, Гурамі їсть цей корм і, наприклад, Tropical Mikrovit BASIC, чи Dajana MICRO Flora (це з дешевших), то це небо і земля. Флора і Анциструс - це взагалі окрема тема і одне і друге фактично прийшлося викинути. Допускаю, що можливо цими кормами і можна, у крайньому випадку, підтримувати життя дорослих риб, але для ефективного вирощування молоді і кормління плідників вони абсолютно не підходять.
Дуже шкода, що мій колега (відомий у Луцьку акваріуміст, ще і тепер добра половина риби у Луцьких зоомагазинах походить з його господарства) вже у такому віці, коли вчитися користуватися комп’ютером трохи пізно, а то б я обов’язково попросив би його підтвердити мої слова.
Ludma (25.03.2011), navy (04.02.2011), Roman71 (03.02.2011), Viktor (18.08.2013), virden (24.08.2011), Терлецький Дмитро  (03.02.2011)
Старий 15.05.2015, 21:28   #33
SLIRA
Активний учасник

Львів, Личаківська

Дописи: 450
Подякував(ла): 1.105
Подякували 697 разів в 271 дописах
Репутація: 918
Типово Відповідь: ТМ "Золота рибка" від ООО «Зоопродукт» (обговорення, оцінка кормів, відгуки та зауваження

Доброго Вам часу доби.
Я обіцяв відгукнутись про корм ТМ "Золота Рибка",так от...
Я замовляв корма:
-Анциструс табл. 7 мм.
- Малаві (гранули)
- Професіональний корм для риборозплідників (пластівці)

Весь контингент риби розписувати не буду, то що сам корм говорить сам за себе....

Анциструс - досить не поганий корм. Таблетки тривалий час зберігають форму і не розпадаються (не утворюючи хмару із залишків корму по цілому акваріумі,так як у акваріумах для лорикарієвих стоять помпи з потужною течією і аерацією). Сам корм риби запримітили швидко,і він був зііджений у найкоротші терміни.

Малаві(гранули)-корм зразу падає на дно,не затримуючись на поверхні. Зіідався рибами добре. Також давав його креветкам і мальку анциструса (2-4см.)-ііли охоче.

Пластівці-в принципі хороша фракція (тобто приііхали не надто подрібленими). На запах корм приємний і на смак теж...(дійсно пробував особисто) хто знайомий із східною кухнею-нагадує норі)))
Рибами поіідався досить активно.

Ціна відповідає якості,і це тішить.

Ти хто годує рибу цим кормом, закликаю відгукнутись позитивно чи негативно,щоб ті хто цікавиться якістю,могли хочаб прочитати відгук на певний період, а не відгуки 1-но,2-во річноіі давності,а то і більше.

Пропагуйте даний ресурс активніше. Бо споглядаючи зі сторони, багато пропозицій щодо життя форуму,а дій...
Коли починав з акваріумістикою,то за життям форуму було цікаво(навіть захопливо) спостерігати
Дякую за увагу.
SLIRA зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
5 користувачів подякували SLIRA:
ancytrus (19.05.2015), Romar (15.05.2015), YuraIF (16.05.2015), Володя К. (15.05.2015), Охват Марьян (26.05.2015)
Старий 16.05.2015, 00:57   #34
YuraIF
Учасник

Івано-Франківськ

Дописи: 154
Подякував(ла): 1.787
Подякували 337 разів в 113 дописах
Репутація: 347

Недавно вирішив спробувати корм ТМ "Золота Рибка" - гранули "Цвет".Бо в зв"язку з подорожанням TetraDiskus довелося шукати якусь заміну,тому придивився щось схоже на вигляд від "Золотої Рибки" і вирішив спробувати.Гранули швидко тонуть але не розсипаються на порошок,дуже гарно з"їдаються дорослими северумами і малавійцями,а також на його запах виповзають анцики та інша дрібна рибка.Замітив що після цього корму при підмінах вода має червонуватий відтінок але то не страшно бо якість корму вища за його ціну!
YuraIF зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували YuraIF:
SLIRA (16.05.2015), Охват Марьян (26.05.2015)
Старий 22.05.2015, 15:28   #35
vova27
Користувач
Львів, Сихів

Дописи: 83
Подякував(ла): 85
Подякували 60 разів в 45 дописах
Репутація: 70

Також погоджуюсь із думкою "SLIRA", тому що без наших спостережень та досвіду за використанням даного продукту не буде ніякої користі, як виробнику (якщо він звичайно читає те що ми пишемо) так і іншим форумчанам, які ще не використовували даний корм. Тому хочу поділитись своїми враженнями про використання корму для анциструсів.
Даний корм відкрив для себе місяця півтора назад і був приємно вражений тим як його поїдають мешканці мого акваріуму. Впершу чергу вразило як його поїдали молінезії, а також мечоносці, сомики золоті та крапчасті, не відставали і ампулярії. За інші види риб сказати не можу так як інших не утримую. Спочатку був незадоволений, оскільки вкинув одразу 4 таблетки в зв"язку з чим утворилось забагато, як на мою думку, помутніння у воді. Але в процесі наступного годування побачив, що оскільки риби швидко з"їдали одну таблетку, я вкидав наступну і так далі. Тому приходжу до висновку, що на сьогоднішній день корм хороший і ціна на нього також, лише необхідно контролювати процес поїдання корму рибками, щоб не вкидати в акваріум зайвого.
Маю намір попробувати і інші категорії кормів даного виробника, а поки що оцінюю його позитивно.
vova27 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували vova27:
YuraIF (22.05.2015), Охват Марьян (26.05.2015)
Старий 22.05.2015, 15:56   #36
agua
Учасник

Львів, Lviv UA

Дописи: 246
Подякував(ла): 2.123
Подякували 701 разів в 180 дописах
Репутація: 716

Купував анциструс таблетки, дуже хороший корм, їдять всі анциструси і коридораси, на мою думку цей корм навіть кращий від tetra wafer mix.
YuraIF (22.05.2015), Охват Марьян (26.05.2015)
Старий 26.05.2015, 16:41   #37
Нічна Лють
Учасник

ЛЬВІВ, місто-герой Тракт-Глинянський

Дописи: 153
Подякував(ла): 959
Подякували 556 разів в 125 дописах
Репутація: 567

На мою думку ТМ Золота Рибка - Золоте співвідношення ціна-якість.
Пробував всі види палочок, гранул та таблетки для сомів, все зїдається
"на ура". Дуже класна і міцна упаковка з застібкою типу "блискавка".
Після першого розпаковування корм зберігаю в герметичній тарі Тетра
А пакетики від Золотої Рибки використовую для ріжних хатніх "штучок-дрючок" і дивуюся: як я раніше без них обходився?!
Tarik_Nikita (04.01.2016), YuraIF (26.05.2015), Охват Марьян (26.05.2015)
Старий 04.01.2016, 20:46   #38
Tarik_Nikita
Люблю спілкуватись

найкраще місто на землі

Дописи: 762
Подякував(ла): 885
Подякували 694 разів в 331 дописах
Репутація: 870

Доброго всім часу доби! Оскільки останній допис був ще у травні, хочу запитатися чи не погіршилася якість цих кормів станом на сьогодні та чи дійсно палички "Цвет" підсилюють забарвлення риби?
Дякую.
Старий 04.01.2016, 21:37   #39
Roman71
Живу на форумі

Львів, Варшавська

Дописи: 4.943
Подякував(ла): 15.444
Подякували 13.133 разів в 3.924 дописах
Репутація: 13460

Акваріуміст року Активний учасник здибанок Меценат Акваріуміст року Акваріуміст року Акваріуміст року Акваріуміст року 

Не знаю як палички, але таблетки для анциструсів http://www.arowana-im.com.ua/product...ducts_id=10446 та гранули "Спринт" http://www.arowana-im.com.ua/product...roducts_id=718
за три дня замальовують воду в 30-40 літрових акваріумах так, ніби туди насипали марганцовки
SLIRA (05.01.2016), Tarik_Nikita (04.01.2016), varijat (24.06.2016)
Старий 05.01.2016, 09:35   #40
MotaMota
Учасник

Львів

Дописи: 198
Подякував(ла): 211
Подякували 243 разів в 80 дописах
Репутація: 314

Цитата:
Допис від Tarik_Nikita Переглянути допис
Доброго всім часу доби! Оскільки останній допис був ще у травні, хочу запитатися чи не погіршилася якість цих кормів станом на сьогодні та чи дійсно палички "Цвет" підсилюють забарвлення риби?
Дякую.
Дядьку, незнаю шо Ти таке купив , але "цвєтом" Ти точно підфарбуєш колір водички і на цьому фоні в Тебе рибки почервонішають стопудово Хоча, чесно говорячи то раз на раз не попадає. От я їх купив десь пів року назад - то в мене корм до дна не долітає. Усе на льоту підбирає діамантовий цихлазом з подругою. А те що вже не влазить в морду - з астрономічною швидкістю поглинається анцитрусами і геофагусами, тому сказти що корм поганий - неможу.
Бачиш, Роман пише що фарбує воду, можливо... незнаю. В мене до цього не доходило.
Tarik_Nikita (05.01.2016)
Відповідь

Закладки

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Відгуки і зауваження Охват Марьян Путівник форумлянина 706 10.02.2023 01:47
Захворіла золота рибка AlexSandra Хвороби риб та їх лікування 19 16.03.2010 08:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:24.

All rights reserved