Назад   Львівський форум акваріумістів > Інше > Балачки
Правила форуму !!!
Громадські гурти Баня Галерея Нагороди ЧаПи Учасники Календар Позначити усі розділи як прочитані

Балачки Розділ в якому можна розмовляти на будь-які теми, неповязані з тематикою порталу, але в межах правил !

Відповідь

Параметри теми
Старий 23.08.2009, 10:42   #1
myrko
Початківець

Львів

Дописи: 40
Подякував(ла): 65
Подякували 123 разів в 33 дописах
Репутація: 133

Меценат Активний учасник здибанок 

Bt Приймаю замовлення :)

Всім доброго дня!

У звязку з тим, що 29.08 їду на море (а саме в Крим, Саки) приймаю замовлення на "сувеніри"
Якщо комусь щось треба привезти - прошу сказати що (і бажано ДЕ взяти).
Повертаюся 14.09 вечірнім поїздом, так що зможете забрати або одразу на вокзалі, або вже будемо домовлятисят)))
Бажано не замовляти 500 літрів морської води )))), а решту в принципі доперти у Львів зможу.

Думайте. Маєте 6 днів на роздуми. Хоча ні - більше: мобільний ніхто ж не відміняв (8091 308 10 14 - це Ютел).

З повагою,

Востаннє редагував myrko: 23.08.2009 о 10:43.. Причина: Виправив помилки
myrko зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 користувачів подякували myrko:
navy (23.08.2009), Roman71 (24.08.2009), Tarik_Nikita (20.09.2009), XOBI (28.08.2009)
Реклама
Старий 23.08.2009, 19:10   #2
apogon
Акваріуміст
Львів

Дописи: 66
Подякував(ла): 52
Подякували 248 разів в 38 дописах
Репутація: 259
Типово Відповідь: Приймаю замовлення :)

А рибу живу привести можливо?
apogon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.08.2009, 12:28   #3
myrko
Початківець

Львів

Цитата:
Допис від apogon Переглянути допис
А рибу живу привести можливо?
Хмм.. Чесно кажучи, важко уявити, як я зможу сутки в поїзді забезпечувати нормальні умови для живої риби? Якщо це можливо - прошу сказати ЯК і тоді, відповідно, де і яку рибу взяти.
А тоді вже домовлятимемось.

З повагою,
Старий 27.08.2009, 20:38   #4
myrko
Початківець

Львів

Цитата:
Допис від apogon
Мова йде про морську рибу,яку треба зловити.Це собачка,живе на мілководді,загальне забарвлення сіре з жовтими підпалами на спині.Привести можна в мішках для риби (одна риба-один мішок) (мішків маю багато) старатись не перегріти,краще положити в тінь або в прохолодне місце,якщо воно таке є в поїзді.
Хмм...
Якщо це "морська собачка" - то в неї, по-перше, колючки, по-друге, вона кусається %), і саме головне - як її зловити в морі????
Я буду біля Сак. В принципі поїду в Євпаторію і - можливо - в Алушту. Але скелі є тільки на ПБК, в тій же Алушті. Якщо побачу рибу в районі Саки-Євпаторія - спробую спіймати, а якщо ні - не знаю чи матиму змогу ловити в Алушті (я туди чисто задля галочки, показати жінці ПБК а також сходити в їхній акваріум).
В будь якому випадку мені буде потрібне обладнання (сачки, пакети і т.д.) для того, щоб зловити твою чудо-рибку, а також інструкції, чим її кормити, як утримувати і як довезти в нормальному стані у Львів.

Чесно кажучи, мені здається. що значно більш реально зв'язатися з кимось на Київському аквапорталі з тих, хто мешкає в Криму, попросити їх зловити рибок і передати мною у Львів.
Також нагадую, що 16-18.09.09 в Ялті пройде Аквафорум 2009 - український форум акваріумістів. Можливо вони зможуть допомогти.
Я не відмазуюсь - просто реально немаю зараз спорядження і досвіду у ловлі морської риби. Якщо забезпечиш необхідним - можу спробувати, але що з того вийде - незнаю.
Якщо є якісь думки - дзвони, контакти - в профілі.

З повагою,
Мирослав.

P.S. надіюсь. це не протизаконно??
Старий 27.08.2009, 21:27   #5
viven134-2
Учасник

Киев-Буча

Дописи: 207
Подякував(ла): 706
Подякували 546 разів в 149 дописах
Репутація: 556

Морская собачка обильно обитает на центральном пляже в Алуште ,нырял видел их несметное количество,ловится на кусочек мяса,разбитая мидия.Смешная рыба меня успела за палец укусить,а я ее отпустить собирался Очень шустрая рыбка сачком не реально поймать .
myrko (27.08.2009)
Старий 10.09.2009, 20:47   #6
myrko
Початківець

Львів

Всім привіт!

У звязку з тим, що жінці не дуже сподобалося на морі (пару днів штормило плюс вода була не така, як вона хотіла), приїхав на три дні раніше
На Південному березі не був - у звязку з тим таки довчасним приїздом а також через шторм, який ТАМ вилився у конкретні опади.
Тому рибок так і не наловив ((( Прошу вибачення, але так сталося.. та й довезти їх цілими також було б дуже проблематично - дорога досить таки важка виявилася.
Натомість привіз трохи морського каміння )) Якщо кому треба - пишіть.
Прополощу на днях - і викладу фотографії. В принципі можу спробувати домовитись, щоб набрали ще і мені переслали - контакти є. Також маю трохи маленьких мушель - буквально жменю - і можу їх всіх віддати: думаю, в якості маленького джереда збільшення жорсткості води вони б підійшли
Також як тільки трохи відійду від дороги, викладу фото Євпаторійського акваріуму і дельфінарію ) - надіюсь, вам сподобається.

Наразі здається все.

З повагою,
2 користувачів подякували myrko:
Tarik_Nikita (20.09.2009), Vitalik_only (20.09.2009)
Відповідь

Закладки

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:00.

All rights reserved