![]() |
#121 |
Заблоковані
Lviv
Дописи: 958
Подякував(ла): 797
Подякували 1.634 разів в 616 дописах
Репутація: 981
|
![]()
НЕ знаю чи в тему, але маю зауваження до модераторів.
В мене часом не працює кнопка РЕДАГУВАННЯ, тобто її взагалі нема, наприклад є тема які в кого рослини, то не можу добавити нові без тої кнопки, а відкривати новий пост не хочу. Чи можна з тим щось зробити? Востаннє редагував Ye_Lviv: 11.02.2010 о 16:16.. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#122 | |
Засновник форуму
Львівська обл.
Дописи: 9.264
Подякував(ла): 5.833
Подякували 32.524 разів в 6.874 дописах
Репутація: 33513
|
![]()
В тему....
Цитата:
![]() |
Користувач подякував Охват Марьян за цей допис: | LanaSweet (09.07.2010) |
![]() |
#123 |
Живу на форумі
Varpalota-Ungvar, Hungary
Дописи: 2.977
Подякував(ла): 2.996
Подякували 11.286 разів в 2.411 дописах
Репутація: 6416
|
![]()
Охват Марьян, чи не можна добавити до "Керування долученнями" "дозволені типи файлів": ще і *.xls "
![]() |
#124 |
Почесний учасник
Львів
Дописи: 674
Подякував(ла): 1.029
Подякували 958 разів в 389 дописах
Репутація: 999
|
![]()
Є така пропозиція . Щоб змогу подавати оголошення типу Куплю, продам, аукціони могли тільки люди які вже певний час знаходяться на форумі, а то дивишся оголошення продам ...... а там людина з двома дописами відповідно складається враження що вона сюди для цього і зайшла, щоб щось продати !
|
![]() |
![]() |
4 користувачів подякували kelast: |
![]() |
#125 | |
Початківець
Івано-Франківськ
Дописи: 34
Подякував(ла): 28
Подякували 26 разів в 17 дописах
Репутація: 6
|
![]() Цитата:
Напрошується питання: "Де ж були шановні модератори? Що декілька годин не закривали тему, хоча декілька дописів були з проханням закрити, до речі і мої теж" Знову роздум в "слух", все ж таки чекали Напевне рекорду. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Засновник форуму
Львівська обл.
|
![]() Цитата:
![]() Цитата:
Вони також своє отримали ![]()
![]() |
Користувач подякував Охват Марьян за цей допис: | kelast (15.02.2010) |
![]() |
#127 |
Почесний учасник
Львів
Дописи: 674
Подякував(ла): 1.029
Подякували 958 разів в 389 дописах
Репутація: 999
|
![]()
Ну службу Модераторів ще ніхто не відміняв !. А реально є люди які реєструються тільки для того щоб кинути оголошення і наш форум має купу мертвих душ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Засновник форуму
Львівська обл.
|
![]()
Знаю навіть таких користувачів, що немають дописів, при тому, що реєструвались до року назад, але часто відвідують форум і приходять на зустрічі.
Користувач подякував Охват Марьян за цей допис: | Roman71 (16.02.2010) |
![]() |
#129 |
Акваріуміст
Lviv
Дописи: 298
Подякував(ла): 147
Подякували 700 разів в 185 дописах
Репутація: 811
|
![]()
Скарга на дії модератора Doc-tor
Шановний V.PooH. Вам призначено порушення на Львівський форум акваріумістів. Причина: Переходи на особистісь / неповага до користувача ------- 3.2.3. прямо чи опосередковано ображати користувачів даного форуму та користувачів інших ресурсів, в т.ч. шляхом посилань на невігластво, брак досвіду і т.д. – пам’ятайте, що кожен має право на власну думку, що може бути відмінна від думок визнаних авторитетів в сфері акваріумістики чи загальновизнаних правил ! ------- За це порушення Вам нараховано 20 балів і, як результат, Ви можете мати обмежений доступ до того, як закінчиться термін дії порушення. Термін дії серйозних порушень ніколи не спливає. Оригінальний допис: http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/s...ad.php?p=30695 Цитата: Цитата: Допис від ryuras V.PooH, Охват Марьян, Скажіть будь-ласка, даний грунт перед засипанням в акву потрібно промивати чи проводити над ним ще якісь маніпуляції типу "танців з бубном"? Дана фраза з опису цього грунту: а наличие в составе глинистых сланцев и легких пород способствует росту растений с нежной корневой системой. Речной ил и органические вещества улучшают питательные характеристики и способствует росту растений наводить на думку, що це річковий грунт із усім, що було на дні річки: глина, пісок, намул,..... Тобто він ніяк не "заряджений", а звідси випливає його дешевизна. Одна хороша людина колись сказала мені цікаві слова, відповім на Ваше запитання ними - "Не спорь с невежей, иначе он задавит своим знанием" З повагою, Львівський форум акваріумістів Рахую що даний модератор ставиться до моєї персони упередженно, та як його певним чином зачіпають мої дописи, а також моє ставлення до його діяльності на форумі. Офіційної скарги на мій допис від користувача ryuras не було, тому вважаю що модератор зітерпретував мій допис по своєму ї так як було зручно йому. По вищеописаних причинах вважаю дії данного модератора неправочинними та викликаними особистою неприязню, які можуть бути трактованими зловживанням посади модератора. В моєму дописі ні прямо, ні опесердковано не присутня образа до користувача ryuras. І як я доповів у наступному дописі - кожен чує лише те що може зрозуміти - так пан модератор почув для себе те чого не має та використав це для особистої помсти. Прохання адміністрації порталу розглянути дану скаргу та виголосити своє рішення.
![]() |
#130 |
Живу на форумі
Varpalota-Ungvar, Hungary
Дописи: 2.977
Подякував(ла): 2.996
Подякували 11.286 разів в 2.411 дописах
Репутація: 6416
|
![]()
Скарги не треба, є порушення правилу № 3.2.3. Особистості тут ні до чого, тим більше що я Вас не знаю. Всі форумчани для мене однакові, коли йдеться про порушення "правил".
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції до інтернет-магазину "Aqua-ua" | Охват Марьян | Інтернет-магазин фiльтрiв для води "Aqua-ua" | 55 | 03.05.2020 12:31 |
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції Жабі | Охват Марьян | Інтернет-магазин "Жаба" - все для акваріумів та їх мешканців | 200 | 29.01.2015 11:36 |
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції до Аквацентр "БУЛЬКА" | biabuchja | Аквацентр "Булька" | 181 | 20.11.2014 15:03 |