Назад   Львівський форум акваріумістів > Загальна інформація > Путівник форумлянина
Правила форуму !!!
Громадські гурти Баня Галерея Нагороди ЧаПи Учасники Календар Позначити усі розділи як прочитані

Путівник форумлянина Правила проекту. Технічні питання. Пропозиції, відгуки та зауваження.

Відповідь

Параметри теми
Старий 11.02.2010, 16:12   #121
Ye_Lviv
Заблоковані
Lviv

Дописи: 958
Подякував(ла): 797
Подякували 1.634 разів в 616 дописах
Репутація: 981

Акваріуміст року 

Типово Відповідь: Відгуки і зауваження.

НЕ знаю чи в тему, але маю зауваження до модераторів.
В мене часом не працює кнопка РЕДАГУВАННЯ, тобто її взагалі нема, наприклад є тема які в кого рослини, то не можу добавити нові без тої кнопки, а відкривати новий пост не хочу. Чи можна з тим щось зробити?

Востаннє редагував Ye_Lviv: 11.02.2010 о 16:16..
Ye_Lviv зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Реклама
Старий 11.02.2010, 17:50   #122
Охват Марьян
Засновник форуму

Львівська обл.

Дописи: 9.264
Подякував(ла): 5.833
Подякували 32.524 разів в 6.874 дописах
Репутація: 33513

Аквафото Аквафото Аквафото Активність Меценат Акваріуміст року Аквафото Акваріуміст року Аквафото Аквафото 

Цитата:
Допис від Ye_Lviv Переглянути допис
В мене часом не працює кнопка РЕДАГУВАННЯ, тобто її взагалі нема,
В тему....
Цитата:
Допис від Охват Марьян Переглянути допис
Порадившись було прийнято рішення про обмеження часу редагування свого допису з безтермінового (як було до тепер) до 10хв. після його написання. Багато користувачів зловживали функцією "Редагувати" допис і після відповіді не виправляли, а змінювали зміст (думку). Таким чином подальша розмова втрачала будь-який сенс. Тому 10хв. цілком достатньо для того щоб виправити помилку у дописі (якщо така є). Прошу з розумінням поставитись до нововведення.
LanaSweet (09.07.2010)
Старий 13.02.2010, 15:07   #123
Doc-tor
Живу на форумі

Varpalota-Ungvar, Hungary

Дописи: 2.977
Подякував(ла): 2.996
Подякували 11.286 разів в 2.411 дописах
Репутація: 6416

Акваріуміст року Активність Меценат Акваріуміст року 

Охват Марьян, чи не можна добавити до "Керування долученнями" "дозволені типи файлів": ще і *.xls "
Старий 14.02.2010, 15:53   #124
kelast
Почесний учасник

Львів

Дописи: 674
Подякував(ла): 1.029
Подякували 958 разів в 389 дописах
Репутація: 999

Є така пропозиція . Щоб змогу подавати оголошення типу Куплю, продам, аукціони могли тільки люди які вже певний час знаходяться на форумі, а то дивишся оголошення продам ...... а там людина з двома дописами відповідно складається враження що вона сюди для цього і зайшла, щоб щось продати !
kelast зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 користувачів подякували kelast:
Doc-tor (15.02.2010), navy (14.02.2010), Noe (14.02.2010), Vitalik_only (14.02.2010)
Старий 14.02.2010, 19:24   #125
vladzjo1
Початківець

Івано-Франківськ

Дописи: 34
Подякував(ла): 28
Подякували 26 разів в 17 дописах
Репутація: 6

Цитата:
Рейтинг не заганяли в "мінус", а дружно видали попередження всім учасникам суперечки "за порушення громадського спокою". В нас на форумі є чудова кнопка "поскаржитись на допис" (не залежно від того, хто написав цей допис/тему) та тема "Відгуки і зауваження" - де можна обговорити дії модераторів, поскаржитись чи запитати. Замість того всі дружно почали підтримувати суперечку, обливали один одного брудом (50 дописів в одній темі за кілька годин - це рекорд для форуму).

Прошу перечитати свої дописи і повідати нам, що вони не підтримують суперечку :
Ну і де тут суперечка з моєї сторони? Бачу роздуми в "слух", як воно виглядало збоку!!!
Напрошується питання: "Де ж були шановні модератори? Що декілька годин не закривали тему, хоча декілька дописів були з проханням закрити, до речі і мої теж" Знову роздум в "слух", все ж таки чекали Напевне рекорду.
vladzjo1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.02.2010, 13:56   #126
Охват Марьян
Засновник форуму

Львівська обл.

Аквафото Аквафото Аквафото Активність Меценат Акваріуміст року Аквафото Акваріуміст року Аквафото Аквафото 

Цитата:
Допис від Doc-tor Переглянути допис
чи не можна добавити до "Керування долученнями" "дозволені типи файлів": ще і *.xls "
*.xls файл запаковуєте у zip-архів і додаєте долучення

Цитата:
Допис від kelast Переглянути допис
Є така пропозиція . Щоб змогу подавати оголошення типу Куплю, продам, аукціони могли тільки люди які вже певний час знаходяться на форумі
це буде утиск прав форумчан. Головне, щоб ці оголошення правильно подавали. Якщо заборонити писати у цих розділах, то щойнозареєстровані будуть писати ці оголошення по всіх розділах.

Цитата:
Допис від vladzjo1 Переглянути допис
Де ж були шановні модератори?
Вони також своє отримали
kelast (15.02.2010)
Старий 16.02.2010, 16:32   #127
kelast
Почесний учасник

Львів

Дописи: 674
Подякував(ла): 1.029
Подякували 958 разів в 389 дописах
Репутація: 999

Цитата:
це буде утиск прав форумчан. Головне, щоб ці оголошення правильно подавали. Якщо заборонити писати у цих розділах, то щойнозареєстровані будуть писати ці оголошення по всіх розділах.
Ну службу Модераторів ще ніхто не відміняв !. А реально є люди які реєструються тільки для того щоб кинути оголошення і наш форум має купу мертвих душ!
kelast зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.02.2010, 16:47   #128
Охват Марьян
Засновник форуму

Львівська обл.

Цитата:
Допис від kelast Переглянути допис
А реально є люди які реєструються тільки для того щоб кинути оголошення і наш форум має купу мертвих душ!
Знаю навіть таких користувачів, що немають дописів, при тому, що реєструвались до року назад, але часто відвідують форум і приходять на зустрічі.
Roman71 (16.02.2010)
Старий 19.02.2010, 14:00   #129
V.PooH
Акваріуміст
Lviv

Дописи: 298
Подякував(ла): 147
Подякували 700 разів в 185 дописах
Репутація: 811

Аквафото 

Скарга на дії модератора Doc-tor
Шановний V.PooH.

Вам призначено порушення на Львівський форум акваріумістів.

Причина: Переходи на особистісь / неповага до користувача
-------
3.2.3. прямо чи опосередковано ображати користувачів даного форуму та користувачів інших ресурсів, в т.ч. шляхом посилань на невігластво, брак досвіду і т.д. – пам’ятайте, що кожен має право на власну думку, що може бути відмінна від думок визнаних авторитетів в сфері акваріумістики чи загальновизнаних правил !
-------

За це порушення Вам нараховано 20 балів і, як результат, Ви можете мати обмежений доступ до того, як закінчиться термін дії порушення. Термін дії серйозних порушень ніколи не спливає.

Оригінальний допис:
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/s...ad.php?p=30695

Цитата:
Цитата:
Допис від ryuras
V.PooH, Охват Марьян, Скажіть будь-ласка, даний грунт перед засипанням в акву потрібно промивати чи проводити над ним ще якісь маніпуляції типу "танців з бубном"?
Дана фраза з опису цього грунту:
а наличие в составе глинистых сланцев и легких пород способствует росту растений с нежной корневой системой. Речной ил и органические вещества улучшают питательные характеристики и способствует росту растений
наводить на думку, що це річковий грунт із усім, що було на дні річки: глина, пісок, намул,..... Тобто він ніяк не "заряджений", а звідси випливає його дешевизна.

Одна хороша людина колись сказала мені цікаві слова, відповім на Ваше запитання ними - "Не спорь с невежей, иначе он задавит своим знанием"

З повагою,
Львівський форум акваріумістів

Рахую що даний модератор ставиться до моєї персони упередженно, та як його певним чином зачіпають мої дописи, а також моє ставлення до його діяльності на форумі. Офіційної скарги на мій допис від користувача ryuras не було, тому вважаю що модератор зітерпретував мій допис по своєму ї так як було зручно йому. По вищеописаних причинах вважаю дії данного модератора неправочинними та викликаними особистою неприязню, які можуть бути трактованими зловживанням посади модератора. В моєму дописі ні прямо, ні опесердковано не присутня образа до користувача ryuras. І як я доповів у наступному дописі - кожен чує лише те що може зрозуміти - так пан модератор почув для себе те чого не має та використав це для особистої помсти. Прохання адміністрації порталу розглянути дану скаргу та виголосити своє рішення.
Старий 19.02.2010, 16:48   #130
Doc-tor
Живу на форумі

Varpalota-Ungvar, Hungary

Дописи: 2.977
Подякував(ла): 2.996
Подякували 11.286 разів в 2.411 дописах
Репутація: 6416

Акваріуміст року Активність Меценат Акваріуміст року 

Типово Re: Відгуки і зауваження.

Скарги не треба, є порушення правилу № 3.2.3. Особистості тут ні до чого, тим більше що я Вас не знаю. Всі форумчани для мене однакові, коли йдеться про порушення "правил".

Закладки

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції до інтернет-магазину "Aqua-ua" Охват Марьян Інтернет-магазин фiльтрiв для води "Aqua-ua" 55 03.05.2020 12:31
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції Жабі Охват Марьян Інтернет-магазин "Жаба" - все для акваріумів та їх мешканців 200 29.01.2015 11:36
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції до Аквацентр "БУЛЬКА" biabuchja Аквацентр "Булька" 181 20.11.2014 15:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:53.

All rights reserved