|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Коропові Опис, поради, види, утримання. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Учасник
Львів
Дописи: 104
Подякував(ла): 145
Подякували 175 разів в 38 дописах
Репутація: 185
|
![]()
Garra rufa — вид рыб из семейства карповых (Cyprinidae). Обитают на Среднем Востоке — Турции, Сирии, Ираке и Иране. Вид описан в 1843 году австрийским биологом Иоганнон Якобом Геккелем. Отличительной признаком является ярко-красный хвостовой плавник.
На некоторых курортах с открытыми термальными источниками в Турции рыбок используют для симптоматического лечения псориаза [1]. Рыбы объедают кожу на псориатических бляшках, не трогая здоровых участков. После такого лечения наблюдается улучшение состояния больных на полгода и более[2]. В Турции введён запрет на вывоз рыбок из страны. Родина рыбок Garra Rufa – Турция, неподалеку от городка Сивас. Здесь рыбки живут в теплых термальных источниках. Рыбки питаются водорослями, органическими веществами, а также отмершими частичками верхнего слоя нашей кожи. Таким образом, погружая ноги в аквариум с Garra Rufa, мы делаем хорошо не только себе, но и кормим рыбок[источник не указан]. Они тщательно очищают тело от отмерших клеток тела, при этом совершенно не затрагивая здоровые и обновленные участки кожи.[источник не указан] В 2011 году компанией Walfisch была разработана уникальная система ухода за ногами и руками с помощью рыбок Гарра Руфа под названием Фишлинг (Fishling) це з вікіпедії, а взагалі інформації про неї мінімум, тому добавлю: Від себе (як від щасливого власника цих рибок) можу добавити, що рибка весела, невибаглива, дуже чистолюбива. тримати їх краще в кількості від 3-5 штук, чистять акваріум дуріють, деколи навіть доходить до сутичок. Ростуть до 12 см (такого розміру досягають на 2-3 рік життя) в природі живуть більше 10 років в неволі близько 7-8, виростають швидко. http://aquaforum.lviv.ua/forum/album...pictureid=5064 http://aquaforum.lviv.ua/forum/album...pictureid=5065
тут могла бути ваша реклама! ![]() Востаннє редагував black cossacks: 27.03.2012 о 13:33.. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Активний учасник
Львів - Ужгород
Дописи: 289
Подякував(ла): 941
Подякували 769 разів в 192 дописах
Репутація: 682
|
![]()
black cossacks, скажіть будь-ласка, а водорослі ці чудо-рибки теж поїдають? І як вони поводяться з іншими рибками?
Хіба це мало - незабутня мить? (Л. Костенко) Востаннє редагував Юліко: 27.03.2012 о 14:01.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Учасник
Львів
|
![]()
Юліко, вони сидять в окремому акваріумі, але це мирна рибка вони навіть мальок не чіпають, а на рахунок поїдання рослин точно сказати не можу (в них з рослинності тільки 2 мохові кульки), але на скільки я читав і чув від людей які їх тримають, що вони абсолютно безпечні в цьому плані
![]()
Користувач подякував black cossacks за цей допис: | Юліко (27.03.2012) |
![]() |
#4 |
Активний учасник
Львів - Ужгород
|
![]()
Я мала на увазі не акваріумні рослини, а саме водорослі....Хм....а в якому розумінні тоді вони наводять чистоту в акваріумі? Може поїдають наліт на склі як анцики?
![]() |
#5 |
Учасник
Львів
|
![]()
якщо чесно то я в цьому сумніваюсь (стосується водорослів) хоч десь таке читав, а от те що в 300 літровій банці жило приблизно 100 штук розміром 4-5см і відходів чи будь-якого осаду на дні я там не наблюдав, то факт!
Користувач подякував black cossacks за цей допис: | Юліко (27.03.2012) |
![]() |
#6 | |
Активний учасник
Львів - Ужгород
|
![]() Цитата:
І ще скажіть, будьте добрі, скільки коштувала така рибка...
Хіба це мало - незабутня мить? (Л. Костенко) Востаннє редагував Юліко: 27.03.2012 о 14:38.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Учасник
Львів
|
![]()
екскрементів не було, я сам був шокований.
таку рибку в роздріб тяжко придбати, але в п. марії (інтернет магазин жаба) мають бути ще кілька, навіть дорослі приблизно 25-30 гр штука.
Користувач подякував black cossacks за цей допис: | Охват Марьян (27.03.2012) |
![]() |
#8 | |
Активний учасник
Львів - Ужгород
|
![]() Цитата:
А щодо покупки, то в Ужгороді в одному магазині їх повно! Те що в роздріб їх продають це точно. Тому я і вияснюю все у вас в таких подробицях, бо вже намилилась туди іти. Може ввечері розкажу, що з того вийде)) А в Жабі мені здається щось зависокі ціни...
![]() |
Користувач подякував Юліко за цей допис: |
![]() |
#9 |
Учасник
Львів, Стрийська-Наукова
Дописи: 178
Подякував(ла): 341
Подякували 717 разів в 133 дописах
Репутація: 828
|
![]()
Юліко, ви досі купуєте рибу?
![]() |
![]() |
![]() |
2 користувачів подякували xen_ta: | Roman71 (27.03.2012), Охват Марьян (27.03.2012) |
![]() |
#10 |
Засновник форуму
Львівська обл.
Дописи: 9.239
Подякував(ла): 5.763
Подякували 32.465 разів в 6.854 дописах
Репутація: 33454
|
![]()
Мабуть здається Вам таки
![]() Нормальні ціни у "жабі", досить таки лояльні та й п.Марія хороша людина, з якою все можна знайти спільну мову щодо ціни товару і різних бонусів ![]()
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|