|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Інше устаткування СО-установки, УФ-стерилізатори, автоматичні годівниці, автодолив, таймери, термометри, контролери і т. п. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#71 |
Активний учасник
...............
Дописи: 330
Подякував(ла): 203
Подякували 301 разів в 166 дописах
Репутація: 311
|
![]()
Отож бо !!! у вишні немає пористої серцевини, тому усі бульбашкі дуууже дрібні і одинакові, що по краям що в центрі. Але я постараюсь попробувати побільше варіантів.
Та й навряд Я в свою акву запхаю суперклей, думаю він токсичний. Востаннє редагував Сергій М: 30.05.2015 о 00:07.. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#72 |
Живу на форумі
Львів, Вол. Великого 18
Дописи: 1.142
Подякував(ла): 2.352
Подякували 993 разів в 523 дописах
Репутація: 1006
|
![]()
Невеличка статистика:
16.05.2015 - Старт моєї системи СО2 (опис в 1 дописі) 17.06.2015 - Зірвало шланг на одному з "кулібінських" перехідників шлангу 8/6 на 6/4 і весь газ вийшов. Заправлено балон повторно. 25.02.2016 (Сьогодні) - закінчився газ в балоні. Заправив 3.5 кг за 50 грн на Вогнеборці. Останньої заправки вистачило на 8 місяців при цілодобовій подачі на 2 акваріуми (190 і 140), правда подача не сильна. Немає нічого постійнішого ніж тимчасове! ![]() За весь цей час я абсолютно нічого не міняв в конструкції системи: для розпилення стоять гілки горобини, лічильники з шприців, для настройки ті же китайські краники за пару гривень - які виставив 8 місяців тому, так і працюють не змінюючи настройки досі. Сьогодні газ закінчився - вентиль на балоні закрутив - редуктор зняв - балон заправив - редуктор прикрутив - на витік газу всюди перевірив - вентиль відкрутив і все почало працювати як і до того. В одному лічильнику закінчилась вода - нема часу налити, але по к-сті бульбашок з "дифузора" бачу що так як було. В іншому лічильнику вода ще є, то булькає як і раніше. Ніде нічого не залипає, не відлипає, не накопичується, риба не мориться, і т.д. Два слова про редуктор Мікро Матік: Читав що редуктори не вміють знижувати тиск на виході коли тиск в балоні падає - коли закінчується вуглекислота і вона вся переходить в газоподібний стан. Тому як тільки стрілка манометра, котрий показує тиск в балоні, почне опускатись - потрібно терміново все кидати і бігти на заправку. Так от в мене стрілка опускалась два тижні, і в червоній зоні (0-30 бар) була тиждень, два дні була на повному нулі, а стрілка другого манометра, котрий показує тиск на виході - не зрушилась з місця - як виставив 0.75 бар пів року тому так і було. Якби не вихідні - зачекав би до повного 0 і на цьому манометрі. Зараз тиск в балоні в нормі - 50 бар.
AQUAFAN: Добрива|Сайдекс|Тести|Грунт|Корм|Світло Востаннє редагував Romar: 25.02.2016 о 19:35.. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Romar за цей допис: | Леонид(СССР) (15.11.2017) |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Система СО2 Балон + камоцці | RVV | Інше устаткування | 55 | 24.01.2015 01:33 |
Фільтруюча система | V.J. | Фільтри, компресори, нагрівачі | 18 | 20.09.2010 11:19 |