|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Путівник форумлянина Правила проекту. Технічні питання. Пропозиції, відгуки та зауваження. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1001 |
Користувач
Україна, Львів
Дописи: 97
Подякував(ла): 38
Подякували 86 разів в 30 дописах
Репутація: 304
|
![]()
стосовно безграмотності, якщо вже ця тема тут популярна ..Хоча, сорі, Ви мене не запитували.
З повагою, Назарій Ковалюк! Востаннє редагував lvcasper: 27.03.2016 о 01:50.. |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#1002 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 4.999
Подякував(ла): 3.632
Подякували 15.622 разів в 4.152 дописах
Репутація: 15811
|
![]()
lvcasper, мені ваш тролінг починає набридати.
Я одну чи дві коми у дописі не поставив ? Чи тире пропустив ? На цьому все. Я змучився.На решту питань - чекайте відповідь Маряна. Не припинив весь цей срач лише тому, що хотів побачити як виглядає на форумі некерованість. Весела вистава, одначе. Всім надобраніч.
![]() |
#1003 | |
Користувач
Україна, Львів
|
![]() Цитата:
Особливо мене здивувало,що старша від мене людина, людина яка досить обізнана та ерудована, досить відома, займає серйозну посаду на спеціалізованому форумі, мало того, що неповажно ставиться до учасника, то ще й моє обурення відносно цього моменту називає тролінгом! А як я маю реагувати? Коли до мене безпідставно так відносятся, я вважаю за потрібне це припинити! Яке право Вам дає на таку поведінку? Я, як львівянин, хочу і буду спілкуватись на львівському форумі, з одномістянами, і видалятись звідси не маю бажання. Якщо я не правий я однозначно виправлюсь та буду спілкуватись в межах регламенту і дозволених тем, але вимагаю та буду вимагати до себе нормального та шанобливого ставлення. п.с. Якщо вже пишете на "Ви", то з великої букви, від визначення "повага", в інших випадках спілкуються на "ти". Ви, ніби, у сфері реклами працюєте? З такою манерою реакції та спілкування далеко не заїдеш. Хоча куди мені, тролю... Гарної ночі!
![]() |
![]() |
#1004 |
Люблю спілкуватись
Винники
Дописи: 874
Подякував(ла): 1.173
Подякували 2.145 разів в 569 дописах
Репутація: 2167
|
![]()
"Не каждий глобальний индивидум может прогресировать или интегрировать на парадоксальной плоскости"(Купа всього написано,а змісту не видно) . Не знаю , що воно означає, але прочитавши дописи в цій темі саме це прийшло на думку.(вибачайте за помилки, в мене нема російської розкладки на телєфоні.) Люди створили проблеми на рівному місці(де би їх практично не мало би бути. Ну як би то виглядало? Якщо б я ходив по супермаркетах і розказував як ім жити? Як їм працювати? Бо мені щось не підходить. Та не подобається- йди в інший магазин. А ще як би їм розказав, що в мене риба смачніша ніж в них, то мені би скоро зробили "копен-дупен"(я би так і зробив). Людоньки, та не подобається ковбаса з магазину- роблю свою. Все дуже просто. А прийти на готове і розказувати як жити, то вже якась фігня получається. Та створив свій форум і пиши,торгуй,купуй, повна анархія.
![]()
![]() |
#1005 | ||
Живу на форумі
Львів
|
![]()
lvcasper, доброго дня !
Щодо грамотності. Я притримуюсь доволі поширеної думки, що Ви пишеться тільки у звертанні до однієї особи в листах – приватних і офіційних. Спілкування на форумі листами не є, тому не вважаю це помилкою. Чому вважаю ваші дії тролінгом ? Бо ви самі прекрасно знаєте, що ніхто ніколи на форумі не зважав на дрібні помилки в правописі. Правилами заборонена Цитата:
Цитата:
задовго до ваших з svidrak цінних порад я написав, що не буду видаляти жодного користувача, бо його нік зміниться на Гість. Дописів від гостей я бачити на форумі не хочу. Це моє бачення, того, як має виглядати форум.
![]() |
Користувач подякував Bobus за цей допис: | Rain (27.03.2016) |
![]() |
#1006 |
Користувач
Україна, Львів
|
![]()
[QUOTE=Bobus;192916]lvcasper, доброго дня !
І Вам доброго! Бачите, можна і нормально відповісти, правда ж? Я не хотів когось тролити чи роздувати невідомо що, задав пропозицію/запитання на яке хотів отримати спокійну відповідь без лишніх вставок про просив чи не просив поради. Робота з користувачами завжди нелегка, та вимагає витримки, це факт, хтось сонний не дочитав, не догледів, має своє бачення і т.п.на то він і форум, щоб спілкуватись, але головне тут обмін досвідом, тому варто спокійніше реагувати на певні моменти задля спокійної та комфортої атмосфери, особливо адміністраторам, я думаю Ви погодитесь. Інколи краще навіть двічі пояснити, ніж раз, а потім послати(це я загалом). А про граматику, знаю Ви одні з тої меншої частки форумчан, котрі, в більшості випадків, граматично правильно можуть скласти речення, тому трохи здивувало Але на мою думку, хоча це і не офіційний лист, все ж таки, ми тут зв'язані львівським культурним західноукраїнським форумом, і людині, як мінімум приємніше побачити у вхідному повідомленні до себе фразу на Ви з великої букви. Гарного та спокійного усім вихідного дня, та щоб без сварок просто так ![]()
З повагою, Назарій Ковалюк! Востаннє редагував lvcasper: 27.03.2016 о 13:21.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Живу на форумі
Львів
|
![]()
А можна теж спокійно задати конкретне питання і дочекатися на нього відповіді. Перш ніж написати "та зроби так" варто прочитати з чого почалося питання, і які адміністратор пропонує варіанти його вирішення.
Двоє учасників вирішили покинути форум раніше і просто чекали слушного моменту коли з того можна зробити публічне шоу. І можна буде гучно заявляти про якісь міфічні права на написане собою улюбленим і грюкати дверима, при цьому впертись, що мусить бути саме так, як він хоче. Пройде кілька місяців, і ніхто й не згадає, що був такий користувач на форумі. Амбітність є хорошою рисою лише тоді, коли це не єдина твоя риса. Розрізняйте пропозиції адміністрації і завдання для неї. Думаю всі розуміють яка різниця між ними.
Користувач подякував Bobus за цей допис: | Rain (27.03.2016) |
![]() |
#1008 | |
Користувач
Україна, Львів
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#1009 |
Живу на форумі
Львів
|
![]()
Вас і svidrak.
Прошу зауважити, що у цій темі можна і треба подавати лише пропозиції до адміністрації і просити роз'яснення дій адміністрації. Шоу закінчилося. Розгрібати вчорашній бедлам не маю сил, тому тим, хто не отримав відповіді на поставлені питання - прошу їх ще раз повторити.
![]() |
#1010 | ||||||
Супер-модератор
м. Лева
Дописи: 1.634
Подякував(ла): 1.770
Подякували 7.275 разів в 1.416 дописах
Репутація: 7848
|
![]() Цитата:
![]() Підтримую, також на практиці проходив дзвінки невідомих, десятки "безглуздих" повідомлень на е-мейл, а згодом відвертий спам. За тих 6 сторінок стільки написано, що на 4 статті би хватило, нажаль більшість написаного пішло на негатив до одного з учасників... Істина десь поблизу Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цихліди Африки і Гамерики ![]() Востаннє редагував Руслан: 28.03.2016 о 14:18.. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Відгуки, пропозиції, побажання щодо інтернет-магазину "Арована" | Охват Марьян | Інтернет-магазин "Арована"- приємні ціни, правильне рішення | 124 | 26.10.2016 19:50 |
Пропозиції, відгуки та коментарі по розділу "бібліотека" | Nemo | Бібліотека форуму | 22 | 21.08.2010 10:42 |