|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Путівник форумлянина Правила проекту. Технічні питання. Пропозиції, відгуки та зауваження. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#921 |
Живу на форумі
Львів, Вол. Великого 18
Дописи: 1.142
Подякував(ла): 2.352
Подякували 993 разів в 523 дописах
Репутація: 1006
|
![]()
Нікого не хочу образити, тому наперед прошу вибачення, якщо моя писанина когось образить...
Моє суб'єктивне бачення загальної картини: Розвитком форуму займатись просто немає кому, а ті хто є - їм того не потрібно! Мар'яну не до того, він своєї роботи має купа, делегував всі повноваження п. Bobus-у, а це людина з особливим характером, під керівництвом якої все має бути чітко під лінієчку, якщо щось писати - то це має бути 100% істиною, бо "бла-бла-бла не буде", всім ходити "по стійці струнко", крок вправо, крок вліво - розстріл! Одним словом "армія" (але не наша ![]() Я все розумію, має бути порядок, дисципліна, дотримання правил і т.д., без цього буде бардак. Але п. Bobus, як на мене, перегинає палицю! Я нічого не маю проти цієї людини, вона просто безцінна для цього форуму, але "пригальмуйте" трохи, ми не в армії, тут ніхто нікому нічого не винен, і не потрібно поводити себе так зверхньо над іншими, можливо для Вас це "норма поведінки", але збоку виглядає дуже не гарно! Крім Вас, п. Bobus є і інші модератори, які чомусь не поводять себе так, і зауваження роблять і носом тицяють на помилки, але все якось культурно, чемно, а не "якого милого" чи "якого біса" та все решта в цьому роді. Так, можливо Ви знаєте більше ніж ми всі тут разом взяті, а можливо просто вмієте краще користуватись гуглом ніж інші, але це все одно не дає Вам права себе так поводити. Тепер від лірики до "покращення життя вже від завтра" ![]() Всі хочуть розвитку форуму, всі хочуть написання статей, корисної інформації, а кому писати? Як один не так давно написав про танганьїку (якщо не помиляюсь) - зразу полетіло в нього каміння, мол "нєфік тут нам пургу писати, карявий переклад вікіпедії", і т.д. Замість того щоб зрадіти, допомогти виправити помилки та якось заохотити... Шиками закидали і все, всі решта це бачать і хто буде щось писати? - ніхто, навіщо той позор, як Бобус ітак "забакланить" та ще й висміяє, і тому, в кращому випадку, сидять тихенько, тільки читають і пишуть по 20 дописів за 4 роки, а то і взагалі більше не заходять сюди! Але п. Bobus сам не зацікавлений в розвитку цього форуму в першу чергу (моє враження)! Для чого форум розвивати, якщо з цього йому немає ніякого "інтересу", хіба більше роботи буде коли збільшиться наплив користувачів. А робота, швидше за все, робиться на добровільних засадах, тому додатковий "геморой" не потрібен. Тепер про ставлення адміністрації до продавців: По логіці, до продавців в адміністрації будь-якого форуму має бути взагалі особливе ставлення, бо це так сказати їхній "хліб", але в нас знову це не так! На хостинг грошей по 10 грн назбирали, значить вистачає - а більше і не потрібно, тому шановні продавці - вас ніхто тут не тримає, двері там, якщо щось не подобається... Моя думка - виключно на альтруїстичних засадах форум не може нормально існувати, а тим більше розвиватись, комерційна складова мусить бути, хоч дехто каже не потрібно нам тут комерції, зробили з форуму базар, "купи-продай" і т.д. А без нормального спілкування, коли писати щось можна тільки з думкою "Кожне твоє слово може бути використане, і швидше за все БУДЕ використане проти тебе", без "купи-продай" буде не форум, а вікіпедія, як слушно виразились вище ![]() ![]() Моя конкретна пропозиція на благо форуму - відкрити вільний доступ до комерційного розділу! Як для незареєстрованих відвідувачів, так і для індексації пошуковиками! А неактуальні теми продажів переміщати в архів, який буде доступний для перегляду та індексації, а не видаляти! Так як на київському форумі. Який з цього плюс: приплив відвідувачів на наш форум, як результат - більше реєстрацій (бо написати щось потрібно), а більше реєстрацій - більше цікавих дописів, тем, особистостей і т.д. Мінус: Напевне, набагато більше буде нецікавих, та беззмістовних дописів та тем - а це вже збільшення роботи для адміністрації та модераторів, тому цю ідею швидше за все відкладуть в "довгий ящик", бо "мені ліньки" а більше нема кому... Впевнений, що мені зараз закинуть - ти хочеш добро не для форуму, а для себе - щоб були більші продажі, але і цього я хочу також, дивним було б продавати і не хотіти збільшення продаж! ![]() А хто ж Вам боронить також щось продавати? Вирощуйте рослини, розводьте риб, слимаків, креветок і т.д. А то "сам не гам і другому не дам!" Якщо є противники цієї ідеї - прошу писати свої аргументи! Якщо противників нема - значить всі згідні, і прошу адміністрацію втілити цю ідею в життя! Якщо проти цього сама адміністрація - хотів би почути чому!? ![]()
Реклама |
|
![]() |
#922 | |
Супер-модератор
м. Лева
Дописи: 1.634
Подякував(ла): 1.770
Подякували 7.275 разів в 1.416 дописах
Репутація: 7848
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#923 |
Засновник форуму
Львівська обл.
Дописи: 9.259
Подякував(ла): 5.821
Подякували 32.513 разів в 6.872 дописах
Репутація: 33502
|
![]()
Romar, Готовий балатуватись?
![]()
![]() |
#924 |
Живу на форумі
Львів, Вол. Великого 18
|
![]()
Чесно кажучи не було такого в думці...
![]() Але раз пішла мова про вакансії, балатування, вибори і т.д., то варто розписати права, обовязки, функції, превілегії, і т.д. Адміністратора/Модератора. Думаю багатьом буде цікаво, от тоді і бажаючі знайдуться, напевно! ![]()
![]() |
#925 | ||
Живу на форумі
Львів
Дописи: 4.999
Подякував(ла): 3.632
Подякували 15.622 разів в 4.152 дописах
Репутація: 15811
|
![]()
Romar, я дозволю собі не коментувати першу половину вашого допису. Публічне обговорення моїх негативних якостей (їх немало - з тим погоджуюсь) мене не зробить інакшим.
Цитата:
Цитата:
не всі будуть щасливі від того, що їхні номери телефонів і електронні адреси стануть доступні для сканування ботами. Вище я написав
![]() |
![]() |
#926 |
Учасник
Червоноград
Дописи: 209
Подякував(ла): 192
Подякували 299 разів в 104 дописах
Репутація: 309
|
![]()
..........
Востаннє редагував Andrew1: 26.03.2016 о 00:22.. Причина: все одно нічого не зміниться |
![]() |
![]() |
2 користувачів подякували Andrew1: | colinmcrae (26.03.2016), Охват Марьян (26.03.2016) |
![]() |
#927 | |||
Супер-модератор
Львів
Дописи: 2.395
Подякував(ла): 3.815
Подякували 5.350 разів в 1.657 дописах
Репутація: 5471
|
![]() Цитата:
Цитата:
На рахунок роботи Bobusа, як адміністратора - я особисто вважаю його роботу практично ідеальною. Згоден практично з кожною його дією. А помилятися властиво всім людям (homo sum, errare mihi est). Шкода, що не хоче продовжувати, але тут я чудово його розумію. Переконаний, що знайти кращу кандидатуру буде дуже непросто. Andrew1, і правильно отримали. Цитата:
Ще раз всім нагадую, якщо комусь якийсь допис видався образливим, замість назбирувати образ тицяємо кнопку "скарга", яка є під кожним повідомленням.
gras ingens iterabimus aequor Востаннє редагував Rain: 26.03.2016 о 00:28.. |
|||
![]() |
![]() |
Користувач подякував Rain за цей допис: | Охват Марьян (26.03.2016) |
![]() |
#928 | ||
Живу на форумі
Львів, Вол. Великого 18
|
![]()
не перебільшуйте, достатньо прислухатись до побажань, таких як апання аукціонів, і т.д.
Цитата:
Звязок з продавцем через ПП, через емейл непрямим методом - кнопка "надіслати е-листа для..." Не бачу абсолютно ніякої в цьому проблеми - ті хто хочуть залишають телефони, хто не хочуть - ні. Цитата:
Широкий загал - це ті самі потенційні покупці, тільки не зареєстровані.
![]() |
Користувач подякував Romar за цей допис: | Охват Марьян (26.03.2016) |
![]() |
#929 |
Супер-модератор
Львів
Дописи: 2.395
Подякував(ла): 3.815
Подякували 5.350 разів в 1.657 дописах
Репутація: 5471
|
![]()
для них є олх, аукро, etc.
і моя теж.
![]() |
#930 | |
Активний учасник
Львів (Сихів)
Дописи: 260
Подякував(ла): 362
Подякували 407 разів в 176 дописах
Репутація: 621
|
![]() Цитата:
Можна вказати телефон/мейл у профілі, і в об'яві так і написати "телефон у профілі". Профілі для незареєстрованих залишити закритими. Просто у шапці розділу червоним кольором вказати, що розділ відкритий для всїх, а автори об'яв вже нехай самі вирішують, що і як їм викладати.
![]() |
Користувач подякував Марта за цей допис: | Romar (26.03.2016) |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Відгуки, пропозиції, побажання щодо інтернет-магазину "Арована" | Охват Марьян | Інтернет-магазин "Арована"- приємні ціни, правильне рішення | 124 | 26.10.2016 19:50 |
Пропозиції, відгуки та коментарі по розділу "бібліотека" | Nemo | Бібліотека форуму | 22 | 21.08.2010 10:42 |