|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Аквамагазини, зоомагазини, інтернет-магазини Зоомагазини, аквасалони, ветаптеки, ветеринари. Обговорення, рекомендування, зауваження, скарги та побажання до власників. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#11 |
Акваріуміст
Львів
Дописи: 286
Подякував(ла): 301
Подякували 664 разів в 187 дописах
Репутація: 677
|
![]()
Користувач подякував Grisha за цей допис: | Міраж (10.07.2011) |
Реклама |
|
![]() |
#12 | |
Учасник
Львів
Дописи: 190
Подякував(ла): 404
Подякували 476 разів в 147 дописах
Репутація: 496
|
![]() Цитата:
![]() П.С. якщо оцінити за 100 бальною шкалою на 10 балів потягне це моя думка. ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 користувачів подякували rsumytus: |
![]() |
#13 |
Початківець
Lviv
Дописи: 3
Подякував(ла): 7
Подякували 4 разів в 1 дописі
Репутація: 14
|
![]()
В мене від магазину враження погані!!!! Точніше про те як там НЕ ОБСЛУГОВУЮТЬ. Я початківець, мені потрібна порада щодо рибок. Сьогодні протягом 15 хвилин я товклась під акваріумами, намагаючись зрозуміти яка рибка з якою зможе спокійно жити в мене. Нарешті, коли я визначилась із покупкою, я покликала продавця. Його відповідь була: "Я обідаю!" Це було о 17.20!!! Насправді, мені все одно, коли обідають продавці цього магазину, я хочу фахову консультацію від людини, а не гиркання. До того ж я в магазині провела достатньо часу (мінімум 15 хвилин). Одне зрозуміло, краще я вже піду на Краківський ринок, бо в Зоосвіт в мене тепер бажання йти НЕМАЄ взагалі!
|
![]() |
![]() |
4 користувачів подякували Sababa: |
![]() |
#14 |
Акваріуміст
м. Львів, Личаківський район
Дописи: 1.549
Подякував(ла): 1.562
Подякували 2.573 разів в 771 дописах
Репутація: 2609
|
![]()
Цілком і повністю з вами погоджуюся !
Магазин туфтовий і дорогий, асортимент ніякий ! А про пораду, чи якусь додаткову інформацію то НЕ ДОПРОСИШСЯ ! чекаєш того продавця біля акваріумів, а він ледь тягнеться типу " мені так важко і що ви від мене хочете" !
![]() |
#15 |
Початківець
Львів
Дописи: 2
Подякував(ла): 0
Подякували 1 раз в 1 дописі
Репутація: 11
|
![]()
один раз там купил неонов, так когда вылавливали то одного неона сачком прибили...
вообще я обратил внимание что попугаи и прочая живность у них достаточно в хорошем состоянии, а аквариумы у них в нагрузку идут.. так что это во многом вина владельца, имхо. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Tiahorn за цей допис: | Міраж (10.07.2011) |
![]() |
#16 |
Активний учасник
Львів
Дописи: 278
Подякував(ла): 638
Подякували 328 разів в 156 дописах
Репутація: 338
|
![]()
Дійсно там продавці працюють повільно або завжди багато людей а там лише один хлопець по рибкам і рослинам і він не може на всіх людей роздертися!Звичайно мені не дуже це подобається але шо поробиш...
Користувач подякував Roma65 за цей допис: | Міраж (10.07.2011) |
![]() |
#17 |
Учасник
Львів (Любінська)
Дописи: 151
Подякував(ла): 497
Подякували 307 разів в 96 дописах
Репутація: 318
|
![]()
такі магазини відвертають людей від акваріумістики (початківців), коли вже три дні лежить здохла риба, тоді і відповідь буде : - "синочку для чого тобі ті риби, от подивись... і тобі подохнуть, і що будеш робити" - Я таке чув на власні вуха...!
![]() шкодую що там лампу купував. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Активний учасник
Львів
|
![]()
Знаєте я так походив по багатьох аква магазинах і побачив шо всюди є якісь недоліки і майже всюди ціни дорогі! А в еврозоу є фільтра,нагрівачі правда китайськи але і ціни не такі високі як на краківському, в еврозоу біля стрийського базару рибки не дорогі є, тут якшо людині шось треба купити і недорого то буде шукати по всіх магазинах і все рівно піде і купить. І це не означає шо якшо там риба здохла то там не треба взагалі нічого купувати...риба дохне і на краківському і в природі біля ратуші, і на сихові в Арсені,і в торговому центрі "Вам" шо на Виговського, тому тут рішати Вам купувати там чи ні...
http://www.youtube.com/watch?v=iKOTd-glATM Востаннє редагував Roma65: 03.03.2011 о 11:27.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Активний учасник
Львів
|
![]()
На краківському в магазинчиках ви бачили яка борода завелася на гупках з фільтрів, а ціни там жах просто! Риби плавали дохлі як це побачив то розвернувся і пішов нічого не купуючи!В іншому павільйончику бачив як півник дорослий, видно шо дорогий здох і інші були якісь підуставші правда продавцю це сказав і він одразу виловив його...я не знаю чому дохнуть може принесли під реалізацію вже змученну,хвору рибу і тому дохнуть....нажаль...
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|