|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Аквамагазини, зоомагазини, інтернет-магазини Зоомагазини, аквасалони, ветаптеки, ветеринари. Обговорення, рекомендування, зауваження, скарги та побажання до власників. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#11 |
Початківець
м. Золочів
Дописи: 16
Подякував(ла): 35
Подякували 29 разів в 7 дописах
Репутація: 41
|
![]()
Можна поспілкуватись тільки з власником (Юра в очках),інші не відрізнять барбуса суматранця від мутанта
![]() Багато риби привозної дохне(зверни увагу на підвіконня), вони її там сушать ![]() Люди вчаться на своїх помилках. Хоча можна б було на помилках чужих- для прикладу магазин у ТЦ Подоляни. До речі чому я не бачу відгуків про нього? |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#12 |
Користувач
Тернопіль
Дописи: 59
Подякував(ла): 50
Подякували 182 разів в 31 дописах
Репутація: 198
|
![]()
Люди вчаться на своїх помилках. Хоча можна б було на помилках чужих- для прикладу магазин у ТЦ Подоляни. До речі чому я не бачу відгуків про нього?[/QUOTE]
Писати про Вашого конкурента-не корректно. Не бачу Ваших відгуків. І не продавате рибу в маленьких пакетах, по дорозі загибається. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Активний учасник
Ternopil-city
Дописи: 484
Подякував(ла): 1.395
Подякували 640 разів в 265 дописах
Репутація: 659
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Активний учасник
Ternopil-city
|
![]()
А що з подолянами?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Початківець
м. Золочів
|
![]() Цитата:
Писати про Вашого конкурента-не корректно. Не бачу Ваших відгуків. І не продавате рибу в маленьких пакетах, по дорозі загибається.[/QUOTE] На рахунок коректності до "конкурента" в мене є особисті причини. Відгуків писати неможу бо там не був, чужих думок не буду висловлювати. А не рахунок пакетів- Не заглядайте дарованому коню в зуби! Дармовий пакетик - це те що я роблю уже для Вашої риби безкоштовно!Хоч про неї вже мали б подбати Ви, в тому числі як її донести додому, а хочете сервіс платіть я Вам особисто доставлю в акваріум. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Активний учасник
Ternopil-city
|
![]()
XOBI
Де Ваш магазин знаходиться? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Користувач
Тернопіль
Дописи: 59
Подякував(ла): 50
Подякували 182 разів в 31 дописах
Репутація: 198
|
![]()
XOBI продає на базарі в неділю. Як заходите з центрального ходу,третій по лівій стороні. Звати Василь. Власного магазину не має. Продає привозну рибу. Відповідальності 0. Може кинути заікрину,хвору самку гурамі, яку йому повернули, до риб яких продає, без карантіна.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Користувач
Тернопіль
Дописи: 74
Подякував(ла): 33
Подякували 47 разів в 27 дописах
Репутація: 59
|
![]()
Не зважаючи на мій досвід що був на ринку Західний, напишу трохи хорошого за нього. Досвід мій гіркий через те, що я багато чого сам не знав . На помилках навчився ,але до суті.
Одного разу я продав рибу в тетровькому пакеті , доречі який дуж глибокий і не дешевий. Власник всім продає в таких пакетиках рибок і гроші не бере. Але продав я пакет не затиснувши його , ніби то не набравши туди повітря і заповнив його майже цілий водою -цього робити не можна ! Риба задохлась би, якби власник мене не зупинив. А я і недумав що роблю шось не те . Отже, водою заливати можна лише на одну третину і ще дуже важливо затискати так ,щоби ніби пакет вздувся -набрати туди повітря і так міцно зав'язати резиночкою. За резиночку теж гроші не бере з клієнтів . Пакетик всім дається хто купує рибу . Тепер переборовши свої обіди ,трошечки став мудрішим - повторювати свої помилки не збираюсь .
![]() |
#19 |
Початківець
м. Золочів
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Початківець
м. Золочів
|
![]()
Можу з Вами погодитись включно по 3-є речення, а на рахунок наступної інформації- без коментарів, хай буде на вашій відповідальності!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|