|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Аквамагазини, зоомагазини, інтернет-магазини Зоомагазини, аквасалони, ветаптеки, ветеринари. Обговорення, рекомендування, зауваження, скарги та побажання до власників. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#21 |
Користувач
Тернопіль
Дописи: 59
Подякував(ла): 50
Подякували 182 разів в 31 дописах
Репутація: 198
|
![]()
А не рахунок пакетів- Не заглядайте дарованому коню в зуби!
Дармовий пакетик - це те що я роблю уже для Вашої риби безкоштовно!Хоч про неї вже мали б подбати Ви, в тому числі як її донести додому, а хочете сервіс платіть я Вам особисто доставлю в акваріум.[/QUOTE] Правду AVGYST пише, Василь з західного дає тетровскі пакети безкоштовно, і пакує нормально. Можна через все місто довезти рибу нормально. А в Ваших сірникових пакетіках риба почала задихатись через 15 хвилин. Як гурамі почувається? |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#22 | |
Користувач
Тернопіль
|
![]() Цитата:
За четверте реченння sory, а остальне вже на Вашій відповідальності. З таким підходом до аквабізнесу Ви багато клієнтів втратите. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Засновник форуму
Львівська обл.
Дописи: 9.259
Подякував(ла): 5.821
Подякували 32.513 разів в 6.872 дописах
Репутація: 33502
|
![]()
Маєте свій магазин - створіть окрему тему подайте фото вашого асортименту.
І прошу не переходити на особистості !!!
![]() |
#24 |
Початківець
Тернопіль
Дописи: 25
Подякував(ла): 44
Подякували 4 разів в 3 дописах
Репутація: 14
|
![]()
В Тернополі відкрився новий зооринок під накриттям на територїй "Галицького Ринку", вул. Курбаса 5 працює по суботах! Автобусні маршрути №18,19,22.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Активний учасник
Ternopil-city
Дописи: 484
Подякував(ла): 1.395
Подякували 640 разів в 265 дописах
Репутація: 659
|
![]()
Може хтось там був, будуть якісь відгуки ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Початківець
Тернопіль
|
![]()
Я був там в минулу суботу 14 лютого, я так поняв це взагалі перший раз відкрили, короче було тільки 2 мужичка, які саме рибкі були не скажу, но казали що на другу суботу їх(продавців) буде більше. Я там буду точно в цю суботу то напишу що там робиться.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Користувач
Львів
Дописи: 56
Подякував(ла): 117
Подякували 34 разів в 15 дописах
Репутація: 44
|
![]()
Мої враження!!!
Вирішивши завестися акваріумом я стикнувся з великою проблемою що , де і як!! У нас насправді чимало а то й досить багато магазинів (якщо їх можна так назвати) на наше місто! Проблема у тому що: - немає кваліфікованих продавців! - немає асортименту рослин, рибок! - немає асортименту аксесуарів для акви! Щодо магазинів: Нещодавно був у Подолянах зміни кардинальні тож прийшлось редагувати попереднє враження! Асортимент збільшився як і відділ плюс появилися рослинки і акви для рибок значно просторіші! Поки ще нічого не купував проте і не порівнював цінову політику зате враження від відділу хороші! Також був на базарі речовому там теж є магазин - вибір кормів і фільтрів тай інших аксесуарів хороший проте ціни..... тай продавець більше зайнятий телефонними розмовами і розмовми з друзями ніж продажем товару! Щодо рибок то їх там не багато рослин не було!! Проте ціни......!! Також був у ХобіЦнтрі який нещодавно переїхав на нове місце.. Там тіснувато як для Хобі Центру рибки і мишки над рибками і збоку папуги цікаве поєднання! )) Асортимент аксесуарів для акви не надто великий (малий навіть).... Рибок вибір побільшало хоча у подолянах асортимент ширший + були рослини! Персонал привітний! Взагалі хороший варіант проте йому ще потрібно рости!!! Незабракло розширити асортимент товару а також хочаб ще одного продавця розуміючого акваріумну справу!!! На рахунок вислову що там лиш Юра в окулярах розуміється це 100% інші там як охорона!! ) Щодо магазину біля Гранду Україна там де і зброю продають то враження що це так для вигляду у них там аква відділ!!! Вибір обладнання малий тай рибок тільки декілька одне радує в наявності майже завжди заморожений корм!.... Останнє ринок! Враження значно кращі а саме не від його розташування ні від сервісу і зручностей а від приємних (здебільшого) людей, великого (порівняно з вищенаведеними магазинами) вибору рослинок, рибок! Щодо інших товарів то вибір теж не дуже поганий але у більшості випадків нема жодних гарантій на якість! Взагалі це кращий варіант на даний, час проте і він має багато мінусів: - працює лиш щонеділі , якщо у вас рибки захворіють у вівторок то навряд вони почекають до неділі!!?? - природні умови не завжди сприятливі для покупок! (дощ, сніг, холод...) - нема жодної гарантії щодо якості слід надіятися лиш на людяність (інколи вона значно краще чим гарантія проте не завжди..) Що ж це був мій досвід і моя думка гадаю комусь пригодиться..... Востаннє редагував Viktor: 18.11.2009 о 18:30.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Початківець
Тернопіль
|
![]()
Сьодні знову був в зооринку на галицькому, і толком немає що описувати, знову ті самі два мужичка асортиментом рибок не балують і водорослів взагалі не було, + зявився ще один дядєнька з різним обладнанням, шкодував що забув фотіка зробив би ще фото звіт!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Активний учасник
Ternopil-city
Дописи: 484
Подякував(ла): 1.395
Подякували 640 разів в 265 дописах
Репутація: 659
|
![]()
А чому ніхто не пише про магазин, що знаходиться в Оріоні? Правда продавець там орієнтований на не китайську продукцію, хоча тетра теж вже німецький китай... і вибір обладнання непоганий, хоча дороге!!!
А ще є вищезгаданий магазин на ринку Західний. Щось з риб можна вибрати, коряжку, а також присутній вибір (не такий як в аровані) вибір обладння і ламп хаген... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Користувач
Тернопіль
|
![]()
На мою думку:як відкрився, так і закриється.Це якби у Львові відкрили зооринок в Рясне2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|